Rekrutteringsfirma

Projektkoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Glaseksperten oplever massiv vækst inden for outdoorsegmentet i ind- og udland, og for at sikre en optimering af projektsalgsindsatsen samt rette brug af ressourcer, søger de nu en dedikeret projektkoordinator, som kan støtte den ansvarlige for segmentet alu facade. Du bliver en del af en større salgsorganisation, hvor du, gennem din adfærd, får mulighed for at præge den fremtidige salgskultur.

Salgs-backup for den segmentansvarlige
Du får ansvaret for ordrebehandling og teknisk salgssupport, dimensionering og beregning af tilbud samtidig med at du er salgs-backup for den segmentansvarlige for alu facade.

Dine primære opgaver er:

  • Læse og forstå kravspecifikationen og vide, hvad der skal tilbydes kunden, herunder teknisk afklaring såvel internt som eksternt
  • Beregne pris og udarbejde tilbud ud fra defineret dimensionering
  • Opfølgning på tilbud – dialog med kunder
  • Behandle ordrer ved eksisterende kunder
  • Kommunikere til og med segmentansvarlig
  • Udarbejde datablade
  • Skabe grundlag for gennemførelse af kundemøder
  • Søge ny læring og yderligere nødvendig information

For at få succes i jobbet skal du sikre, at der er 0-fejls handlinger i ordrebehandlingen og kommunikere proaktivt med den segmentansvarlige. Desuden skal du sikre, at alle opgaver bliver håndteret 100% indtil opgaven er afsluttet.

Verdensklasse kundeservice og godt købmandskab
Du har givetvis kommerciel erfaring, en indædt lyst til at tale med kunder og er stærk i back office-opgaver. Har du flair for it, er det klart en fordel. Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men det er væsentligt, at du har solid erfaring fra back office/internt salg fra grossist, byggeri eller en ordreproducerende virksomhed. Du har håndteret kundehenvendelser og forespørgsler, samt styret projekter i forhold til beregning af priser, tilbud og telefonisk afklaring samt opfølgning på kundeniveau i relation til leverancen. Helt grundlæggende har du økonomisk forståelse og godt købmandskab.

Som person agerer du med sund fornuft, og det er logikken, som ”tæller”. Dine kolleger ser dig som en person, der arbejder med stort engagement, og som tager ejerskab og ansvar. Du forholder dig kritisk, men konstruktivt, og søger altid den bedste og mest optimale løsning for kunderne, samtidig med at du er klar til at løbe den ekstra mil for at skabe verdensklasse kundeservice.

Vær med til at gøre en forskel
Du vil få et udadvendt job i en attraktiv vækstorienteret virksomhed med mange udfordringer og mulighed for selv at præge jobindhold. Du bliver nøglemedarbejder hos en markant spiller i branchen, hvor der er gode fremtidige karrieremuligheder samt mulighed for stor indflydelse. Du skal kunne trives med rutineprægede opgaver, som sammen med et stort ejerskab for tilfredse kunder skaber tryghed om ordren for alle.

Arbejdssted: Hjørring


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hjørring

Lignende jobs

  • Projektleder til automations projekter.

    PanPac Engineering a/s er i rivende vækst, og vi søger derfor endnu en Projektleder til automationsprojekter World Wide. Du bliver en del af et velfungerende team, hvor du får ansvaret for dine egn..
    • Projektleder
    • Nordjylland
    Få mere info
  • Projektleder i Aalborg

    Vil du have faglig udvikling i en af Europas førende producenter af indfrysningsudstyr til fødevareindustrien? Vil du være projektleder i en virksomhed med sund økonomi, hvor der er fokus på optime..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Projektleder til Frederikshavn Forsyning

    Er du en erfaren teknisk profil med et skarpt øje for drift og projektering på el-området? Frederikshavn Forsyning søger en projektleder, der brænder for at gøre en forskel i forsyningssektore..
    • Projektleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Projektleder i Hurup Thy

    [xxxxx] søger engageret og kvalitetsbevidst projektleder til vores tekniske afdeling.Har du erfaring med at planlægge og gennemføre tekniske projektor fra idé til implementering? Så har du nu .
    • Projektleder
    • Hurup Thy
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 1
18. september 2024 1
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 2
29. august 2024 2
28. august 2024 2
27. august 2024 2
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1