Projektleder med flair for stærkstrømsteknik på 60 kV-niveau

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du gerne arbejde med at udbygge en sikker elforsyning til fremtidens flow af energi til forbrugere og elproducenter i Vendsyssel? Kan du se dig selv i komplette projekter fra design og indkøb, til opbygning og idriftsætning? Så læs mere her.

Om jobbet
Til 60 kV projektering og vedligehold søger vi en teknisk projektleder, der kan indgå i vores kompetente og erfarne team. Arbejdet med projekterne kan være alt fra indkøb af grund og opførsel af fundamenter, til sikring af relædesign og kommunikation til eksterne parter og idriftsætningstest af SCADA systemet eller at bidrage til den strategiske udbygning af vores 60 kV-netstruktur.

Om dig
Du kan overskue og planlægge større projekter, der har lange tidshorisonter. Du har en el teknisk baggrund som ingeniør, maskinmester, installatør eller lignende og har derigennem opnået kendskab til el teknik på et højere niveau, så du kan deltage i dialogen i forhold til opbygning af elnettet og sætte dig ind i de udfordringer, du vil møde i din dagligdag, så vi får valgt de rigtige løsninger i projekterne.

Vi forestiller os, at du har eller vil arbejde på at få, en ekspertrolle indenfor højspændingskomponenter som transformatorer, afbrydere, shunt reaktorer og lignende. Denne viden er vigtigt for os i forbindelse med asset management, vedligeholdelse, udbudsspecifikationer, fejlanalyser og lignende.

Det har stor betydning for os, at du har lysten og viljen til at opsøge samt dele ud af din viden, da du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med dine øvrige kollegaer. Som teknisk projektleder har du mange samarbejdsflader, og det er derfor nødvendigt, at du er i stand til at skabe gode relationer.

Om Nord Energi
Hos Nord Energi Net påtager vi ansvaret for den grønne omstilling og arbejder åbent og med respekt for hinanden for at have det optimale elnet, der er klar til de store forandringer energiinfrastrukturen står overfor. Mange af vores medarbejdere har været hos os i mange år og du vil blive en del af et stærkt fællesskab. Det er vigtigt for os, at du har lyst til at blive og udvikle dig i teamet.

Hos Nord Energi er ledelsesstrukturen forholdsvis flad og omgangstonen uformel. Vi passer på hinanden og har en god balance mellem arbejde og fritid/familieliv. Vi vil være en attraktiv arbejdsplads for vore medarbejdere, bl.a. kendetegnet ved stolthed og engagement samt lysten til udvikling og læring.

Vil du være med på holdet?
Er du interesseret i at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Magnus Hansen.
Kan du se dig selv som en del af holdet? Så send os din ansøgning med relevante bilag til [email protected]

Stillingen forventes besat snarest muligt.

Der vil løbende blive afholdt samtaler.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Læs mere om os på: https://nordenerginet.dk/ og https://www.nordenergi.dk/information/jobs/


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hjørring
  • Fredag den 04. november 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg Øst

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren projektleder til styring af større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende byggeplads, i samarbe..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren byggeleder til styring af systemleverancer samt større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende b..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder (studiejob) i Aalborg

    Studentermedhjælper med talent for koordinering og formidling til GAME Streetmekka Aalborg Er du en rollemodel? Brænder du for at motivere andre og skabe fællesskaber? Er du en naturlig formidler..
    • Projektleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hjørring over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 2
4. juli 2024 2
3. juli 2024 2
2. juli 2024 2
1. juli 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 2
24. juni 2024 2
23. juni 2024 2
22. juni 2024 2
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2