Rekrutteringsfirma

Projektleder/Bygningsingeniør – Sæt dit præg på det danske landskab.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hobro

Projektleder til stålkonstruktioner med stor tonnage

HR Navigator søger for DS Stålkonstruktion.

I centrum fra start til aflevering

Du får ansvar. Firmaet har stor succes. Derfor kan du tilbydes de helt rette udfordringer både hvis du er nyuddannet eller hvis du er erfaren bygningsingeniør/projektleder.

Du kommer med på teamet i en velfungerende projektafdeling, som bygger de største gitterkonstruktioner til industribygninger i Skandinavien.

Fra vurdering af tilbud, kalkulation af pris, projektering - til bookning af produktion og montage er du tovholder på projekt og økonomi. Du får nært samspil og opbakning fra din afdelingschef og dine kolleger. Herudover har du en bred kontaktflade blandt DS Stålkonstruktions statikere, tegnestuen samt med kunder og samarbejdspartnere i Skandinavien. Stillingen er på HQ i Hobro med mulighed for nogen fleksibilitet. Forvent begrænset rejseaktivitet.

Viljestærk ingeniør med stort overblik

Formentlig er du bygningsingeniør, ingeniør i bygningsdesign eller lignende. Erfaring med stål er en fordel men ikke et krav. Først og fremmest har du ambitioner om at kunne styre store projekter med mange stakeholders. Ligeså har du mod på at blive ekspert i stål hos en absolut førende fagentreprenør.

Som person er du relativt udadvendt, intelligent og er kendt for at have styr på dine ting. Du ser løsninger og tager gerne beslutninger. Frisk humor og en vis robusthed i den hektiske hverdag er et must. Stærk faglighed og trivsel går hånd i hånd hos firmaet og hos dig.

Flydende dansk/nordisk og engelsk er et krav.

Uformel, inspirerende og dynamisk vinderkultur

Her får du de udfordringer, du er parat til. Du vil kunne se resultatet af din indsats f.eks. langs de danske motorveje. Ikke to dage er ens.

Har du lysten og evnerne, får du rig indflydelse på både din egen og stillingens udvikling.

Lønnen er på et attraktivt niveau og afspejler dine kompetencer og stillingens krav.

Din ansøgning:

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi behandler ansøgninger løbende, og besætter jobbet så snart den rigtige kandidat er fundet.

Har du spørgsmål eller andet, som du ønsker afklaret, er du meget velkommen til at kontakte Partner Poul Lauridsen, HR Navigator på telefon +45 28412345. Vi modtager ikke ansøgninger via e-mail men udelukkende via vores rekrutteringssystem.

Tryk på knappen ”Ansøg nu” på jobannoncen og du er i kontakt med os.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

DS Stålkonstruktion A/S med hovedsæde i Hobro er Nordens største stålproducent. Firmaet er markedsledende inden for bærende stålkonstruktioner til moderne byggeri. Dygtige medarbejdere og branchens bedste projektorganisation har sikret virksomheden sin stærke markedsposition i hele Skandinavien, Tyskland, Grønland og Færøerne.

Med datterselskaber i fire lande er firmaet en del af DS Gruppen – en af Nordeuropas førende industrikoncerner inden for udvikling, produktion og salg af løsninger i stål og beton til byggeri og industri.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hobro.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hobro

Lignende jobs

  • Projektleder i Aalborg Øst

    Vi søger en positiv, driftig og ambitiøs afløbsingeniør med flair for projektledelseOm stillingenProjektering og rådgivning inden for afløbsteknik er én af Artelia’s mange kerneydelser. Vor..
    • Projektleder
    • Aalborg Øst
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren projektleder til styring af større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende byggeplads, i samarbe..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Hobro

    Vi søger lige nu en dygtig og erfaren byggeleder til styring af systemleverancer samt større totalentrepriser.Du vil have det overordnede ansvar for et givent projekt på den udførende b..
    • Projektleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Projektleder i Aars

    Vi er et team af fantastiske medarbejdere, der søger en ny kollega. Vi udvikler software og hardware produkter som integrerede dele af vores platforme og løsninger til store og kendte virksomheder .
    • Projektleder
    • Aars
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hobro

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hobro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hobro over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 4
4. juli 2024 4
3. juli 2024 3
2. juli 2024 4
1. juli 2024 4
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 3
26. juni 2024 3
25. juni 2024 3
24. juni 2024 3
23. juni 2024 3
22. juni 2024 3
21. juni 2024 3
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 3
15. juni 2024 3
14. juni 2024 3
13. juni 2024 3
12. juni 2024 3
11. juni 2024 4
10. juni 2024 4
9. juni 2024 4
8. juni 2024 4
7. juni 2024 4
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5