Rekrutteringsfirma

Projektleder - Rudersdal Kommune, Holte

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holte

Projektleder til strategisk varmeplanlægning i Nordsjælland

For vores gode kunde Rudersdal Kommune, søger SAM Executive Search A/S, en dygtig og skarp projektleder til at lede et super spændende og innovativt varmeforsyningsprojekt.

På tværs af kommunerne Rudersdal, Hørsholm, Fredensborg og Helsingør, har man sammen med varmeforsyningerne, igangsat et samarbejde om fremtidens grønne strategiske varmeplanlægning.

Samarbejdet tager afsæt i ”Energi på Tværs” og skal udmunde i konkrete handlinger, udvikling af kompetencer på varmeområdet, angivelse af en ambitiøs retning for hvordan varmeforsyningen skal udvikle sig i det kommende årti - frem mod målet om en fossilfri varmeforsyning i energioplandet.

Som projektleder for strategisk varmeplanlægning, får du en nøglerolle i at sikre den grønne omstilling.

Så er du en stærk projektleder, der med din naturlige gennemslagskraft kan være med til at sætte en strategisk retning?

Og har du lysten til at være med til at udvikle kommuners samarbejde med forsyningerne og finde nye løsninger og samarbejdskonstellationer? Så er det DIG, vi leder efter!

Om jobbetStillingen er med base i Rudersdal Kommune. De første to år som fælleskommunal projektleder, hvor din tid vil være delt mellem det pågældende projekt, samtidig med at du arbejder med at udvikle Rudersdal kommunes klima og energipolitik.

Om jobbet

I rollen som projektleder skal du drive det fælles projekt om fælles strategisk varmeplanlægning og koordinere en plan for samarbejdet mellem de fire kommuner, sekretariatsbetjene styregruppen, koordinere og bidrage fagligt til projektgruppens arbejde, samt være primus motor for at igangsætte konkrete tiltag og aktiviteter på tværs af kommuner og forsyninger.

Hos Natur, park og miljø, skal du deltage i udvikling af kommunens rolle og samarbejde med andre kommuner, videns institutioner, virksomheder og forsyningsselskaber. Du skal i rollen understøtte dette arbejde på tværs af hele Natur, park og miljø og ud i det samlede Teknik og Miljøområde.

Området er i rivende udvikling, så det forventes, at du har lysten til at bringe dine kompetencer i spil og fortsætte med mange andre spændende projekter på tværs af afdelingen, når det store varmeforsyningsprojekt er blevet en succes.

Din Profil
Du har flere års erfaring som projektleder, og har du kendskab til forsyningsvirksomheder er det en fordel, men bestemt ikke et must.

Du har en stærk forståelse for samspillet mellem forskellige interessenter, og du drives af at samle aktører og viden på tværs og gøre en forskel!

Du vil arbejde tæt sammen med fagligt dygtige energiplanlæggere i kommunerne og fjernvarme-forsyningerne, og det er derfor ikke et krav, at du har et dybdegående kendskab til varmesektoren og regulering på området.

Du skal have lyst til at arbejde med forsyningsområdet og rollefordeling mellem kommuner, og synes det er sjovt at være en del af en politisk organisation.

  • Du har erfaring med at drive komplekse projekter og udviklingsprocesser
  • Du har et skarpt blik for, hvornår en problemstilling bliver politisk og kan sikre den fornødne opbakning til dit projekt
  • Du er god til at håndtere forskellige interesser og samtidig drive et projekt frem mod et fælles mål


  • Du har erfaring med at drive komplekse projekter og udviklingsprocesser

    Du har et skarpt blik for, hvornår en problemstilling bliver politisk og kan sikre den fornødne opbakning til dit projekt

    Om virksomheden
    Rudersdal kommune har omkring 55.500 indbyggere, og kommunens to store byområder er Birkerød og Holte. Kommunen er hovedsagelig præget af en række byområder og landsbyer med store landskabelige herlighedsværdier.

    Kommunen kan først og fremmest karakteriseres som en velfungerende og innovativ kommune, der har visioner om at være Danmarks bedste bo-kommune. Hos Rudersdal Kommune bliver borgerne mødt, der hvor de er, og inddragelse er en vigtig faktor i forhold til at gå nye veje og danne nye visioner.

    Rudersdal Kommune ligger naturskønt i et af Nordsjællands smukkeste områder – tæt på skov og mark og i nærheden af Furesø, Sjælsø og Øresund. Rådhuset er placeret tæt på S-tog station, hvilket er en stor fordel for både borgere og medarbejdere.

    Læs meget mere om Rudersdal Kommune på: www.rudersdal.dk

    Ansættelsesvilkår
    Du ansættes efter gældende AC overenskomst for kommunalt ansatte. Du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling, og 37 timer ugentligt med fleksible arbejdsforhold.

    Venligst bemærk, at vi af hensyn til GDPR ikke modtager ansøgninger/CV’er via mail.

    Ansøg dette job


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Holte.

    Jobbet er oprettet på vores service den 7.11.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Projektleder
    • Holte

    Lignende jobs

    • AP Automation Engineering Lead

      Are you passionate about automation and ready to mentor a team of automation engineers? Do you thrive in a dynamic environment where you can make a significant impact? Do you want to open new horiz..
      • Projektleder
      • Nordsjælland
      Få mere info
    • Validation Specialist

      Are you experienced in validation of Finished Product processes within the pharmaceutical industry and ready to lean processes and set global strategic direction? Do you thrive on collaborating in .
      • Projektleder
      • Hillerød
      Få mere info
    • Koordinerende dataspecialist – Sæt dit præg på fre...

      Projektleder søges til organisation/virksomhed i 3460 Birkerød
      • Projektleder
      • Birkerød
      Få mere info
    • Ramp-up Partner

      Would you like to become a part of a newly established unit in a fast-growing environment? Are you passionate about driving change, expanding your network, and shaping the future of manufacturing?.
      • Projektleder
      • Gentofte
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som projektledere i Holte

    Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Holte over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte projektledere i Holte over tid

    Dato Alle jobs som projektledere
    19. september 2024 1
    18. september 2024 1
    17. september 2024 1
    16. september 2024 1
    15. september 2024 1
    14. september 2024 1
    13. september 2024 1
    12. september 2024 1
    11. september 2024 1
    10. september 2024 1
    9. september 2024 1
    8. september 2024 1
    7. september 2024 1
    6. september 2024 1
    5. september 2024 1
    4. september 2024 1
    3. september 2024 1
    2. september 2024 1
    1. september 2024 1
    31. august 2024 1
    30. august 2024 1
    29. august 2024 1
    28. august 2024 1
    27. august 2024 1
    26. august 2024 1
    25. august 2024 1
    24. august 2024 1
    23. august 2024 1
    22. august 2024 1
    21. august 2024 1
    20. august 2024 1