Rekrutteringsfirma

Relationsskabende facility- og projektchef til markant midtjysk...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Spændende kulturarrangementer, et stort ledelsesansvar, en bred kontaktflade og en varierende hverdag med fart på – alt sammen i historiske rammer. Det kan FÆNGSLETs nye facility- og projektchef se frem til. Er det dig, vi leder efter?

Lokalt kulturelt fyrtårn med international rækkevidde


Efter mere end 150 års fængselsdrift lukkede Horsens Statsfængsel i 2006. En håndfuld år senere åbnede fængselsporten igen, og denne gang var det til oplevelsesvirksomheden FÆNGSLET, som i dag står på fem solide ben: Fængselsmuseum, konferencecenter, events, erhvervsudlejning og overnatning. Siden da har FÆNGSLET etableret sig som et fyrtårn i Horsens, der tiltrækker besøgende fra både ind- og udland.

I tæt samspil med driftslederen kommer du til at stå i spidsen for driftsafdelingen som den nye facility- og projektchef. Sammen løfter I det daglige driftsansvar for arrangementer, erhvervsudlejning, økonomi og diverse udviklingsprojekter. Du bliver desuden en vigtig sparringspartner og stedfortræder for direktøren, som du også refererer til, og din daglige gang får du i FÆNGSLETs unikke historiske rammer.

Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver bliver blandt andet:

  • Løbende sparring med driftslederen ift. daglig drift af FÆNGSLETs mangeartede faciliteter
  • Ansvarlig for erhvervsudlejning, herunder lejerkontakt, kontraktforhandlinger og kontinuerlig udvikling af området
  • Projektansvarlig for udviklingsprojekter såsom videreudvikling af det grønne område (herunder ESG og CSR), digitalisering, dataopsamling og-behandling samt GDPR
  • Økonomi- og budgetansvarlig for eget område
  • Personaleledelse af eget team
  • Opbygge en god og tæt samarbejdsrelation med offentlige myndigheder, ikke mindst Horsens Kommune

Dygtig til relationer, forretning og ledelse


FÆNGSLET vil være et markant arrangementshus, og det kommer du til at bidrage direkte til i jobbet som facility- og projektchef. Hverdagen er travl og omskiftelig, men det afskrækker dig ikke – tværtimod trives du med selv at strukturere din hverdag samtidig med, at du er indstillet på, at dagen kan tage en drejning.

Du elsker spændingsfeltet mellem projektledelse og udvikling samt mennesker og relationer. Du skaber lynhurtigt tætte relationer både indeni og udenfor huset, og tidligere kolleger ville beskrive dig som robust, ordholden, troværdig og til at stole på. Du kan nemlig finde løsninger på det meste og går gerne den ekstra mil for at sikre den gode oplevelse. Er du derudover kulturinteresseret og brænder for arrangementer, så kommer du til at stortrives i jobbet.

Din baggrund kunne være en håndværkeruddannelse suppleret med en leder- eller projektlederuddannelse. Vigtigere er det, at du har erfaring med facilitetsmanagement og projektledelse samt en veludviklet forretningssans. Det får du nemlig brug for, når du skal være en tæt sparringspartner med direktøren og sikre fremdrift i diverse udviklingsprojekter. Samtidig er du vant til at tage ansvar for økonomiområdet og indgå i kontraktforhandlinger. Sprogligt er det vigtigt, at du både taler dansk og engelsk, og IT-mæssigt er det en fordel, at du har kendskab til et eller flere økonomistyringssystemer.

Fængslende fortællinger og historiske rammer


Bag FÆNGSLETs mange oplevelser står Fonden FÆNGSLET, som beskæftiger 45 ansatte, heraf 26 fastansatte. For at passe ind er det altafgørende, at du trives med selvledelse og proaktivitet. Du vil hurtigt opleve den udprægede VI-kultur, som blandt andet er kendetegnet ved et stort ønske om at løfte i flok og både give og modtage input på tværs af organisationen.

Dine fremtidige kolleger er stolte af at arbejde for et kulturelt fyrtårn i nogle særlige og historiske rammer, som hvert år får besøg af cirka 250.000 gæster fordelt på alle fem forretningsben. FÆNGSLET har spillet en afgørende rolle i at transformere Horsens’ identitet fra fængselsby til kulturdestination, og hvis du vil være med til at videreudvikle på det helt unikke brand, så er det nu! Vi glæder os til at høre fra dig.

Interesseret?


Er du interesseret i at vide mere om denne udfordring forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte nedenstående konsulent. HumanTrust A/S arbejder målrettet med at gennemføre rekrutteringsprocessen til dette job hurtigst muligt. Vi arbejder derfor ikke med ansøgningsfrist.

Bemærk at jobannoncen løbende genindrykkes på diverse jobportaler. Dette er udelukkende udtryk for, at rekrutteringsprocessen ikke er afsluttet, og ikke at den er startet forfra.

Søg jobbet


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Horsens

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Horsens over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 6
14. september 2024 5
13. september 2024 5
12. september 2024 5
11. september 2024 6
10. september 2024 6
9. september 2024 6
8. september 2024 7
7. september 2024 7
6. september 2024 7
5. september 2024 6
4. september 2024 7
3. september 2024 7
2. september 2024 8
1. september 2024 7
31. august 2024 7
30. august 2024 6
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 7
26. august 2024 7
25. august 2024 6
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 6
20. august 2024 5
19. august 2024 5