Projektchef til funderingsprojekter – Øst for Storebælt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Motiveres du af ansvar og styring af store og komplekse funderingsprojekter? Er du god til at skabe relationer og få samarbejdet mellem forskellige interesser til at glide? Kan du holde overblikket og sikre fremdrift på samme tid?

Aarsleff Fundering er specialister inden for blandt andet byggegruber, havnekonstruktioner samt fundering af infrastrukturanlæg. Vores projekter gennemføres som egenproduktion i samarbejde med vores søsterselskaber i Funderingssegmentet eller vores kolleger i Anlæg og Byggeri.

Vi har et antal større funderingsprojekter i pipelinen og søger derfor en projektchef til vores projektsektion i øst. Du bliver ansat med base på vores kontor i Avedøre, men din dagligdag vil i høj grad foregå på byggepladserne.

Du bliver en nøgleperson

Som projektchef skal du være med til at vinde de store opgaver, og du får det overordnede ansvar i samarbejde med projektorganisationen. Du vil være med i tilbud, præsentation og kontraktforhandling, og du vil være dybt involveret i projektering og planlægning. Desuden får du det overordnede ansvar for kontakten til bygherren i alle projektets faser.

Du vil blive allokeret til de vindende projekter, som garant for såvel høj kvalitet som god økonomi med opfølgende rapportering til ledelsen. Du vil ligeledes assistere sektionsingeniøren med ledelsesmæssige opgaver, som optimering af processer i organisationen, uddanne medarbejdere, samt coache og vejlede kolleger.

Er du vores nye kollega?

Du er entreprenør af hjertet og brænder for at være med til at skabe noget nyt. Du trives i en dynamisk organisation, der kendetegner en afdeling i vækst, hvor der konstant er nye projekter og udfordringer, samtidig med at du styrer igangværende projekter sikkert i mål.

Derudover forventer vi, at du:

  • er uddannet ingeniør eller lignende og er teknisk velfunderet
  • har minimum 10-15 års erfaring med produktionsplanlægning og projektledelse
  • har erfaring med ledelse af større projekter med egenproduktion
  • taler og skriver dansk på et højt niveau og gerne engelsk.

Du er handlingsorienteret og har et godt overblik. Du er ligeledes tillidsvækkende, ærlig og går forrest for at sikre det gode samarbejde internt og eksternt.

Det er vigtigt for stillingen, at du er interesseret i at udvikle dine kolleger/teamet, er nytænkende og ser digitalisering som en naturlig og innovativ del af byggeriets processer.

Videreudvikling af Fundering Danmark

Vi tilbyder et spændende og udfordrende job med masser af ansvar og en høj grad af frihed, hvor du er med til at præge de interne processer og udviklingen generelt i Fundering Danmark

Du bliver en del af en afdeling, som er kendetegnet ved høj faglighed, engagement og pionerånd - særligt på det digitale område. Vi benytter de nyeste digitale værktøjer og har fokus på værdifremmende arbejdsrutiner og -processer.

Generelt i Aarsleff har vi et stort fokus på arbejdsmiljøet og ønsker at være bedst i branchen. Derfor bliver du en del af et sikkert og værdiskabende arbejdsmiljø.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte sektionsingeniør Thomas Holten Nielsen på 2026 3549 for yderligere oplysninger.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 9.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hvidovre
  • Tirsdag den 17. august 2021

Lignende jobs

  • PROJEKTLEDER til Entreprenørfimaet SEJER PEDERSEN ...

    Skal du med på holdet? Entreprenørfirmaet Sejer Pedersen A/S er en Danmarks førende og mest professionelle anlægsentreprenører med over 30 års erfaring i komplekse byggeprojekter. Sammen med ca..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Project Leader Denmark

    Drømmer du om en spændende og udfordrende projektlederrolle i en international virksomhed - og har du samtidig erfaring inden for el-teknik? Så har du lige nu muligheden for at blive en del af team..
    • Projektleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info
  • AML Project Lead

    Copenhagen, DenmarkAbout the jobWorking with financial crime prevention in Saxo, you will take part in our continuous efforts to fight financial crime globally by assessing risks and implem..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Global SIMA Manager

    Are you a dedicated leader with a passion for both operational excellence and people management? Do you have a proven track record of driving efficiency and effectiveness in a global setting? If so..
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 2
3. oktober 2024 2
2. oktober 2024 2
1. oktober 2024 2
30. september 2024 2
29. september 2024 2
28. september 2024 2
27. september 2024 2
26. september 2024 2
25. september 2024 2
24. september 2024 2
23. september 2024 2
22. september 2024 2
21. september 2024 2
20. september 2024 2
19. september 2024 2
17. september 2024 1
16. september 2024 1
15. september 2024 1
14. september 2024 1
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1