Projektleder som drømmer om jord, geologi og samarbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Motiveres du af at samarbejde og udføre geotekniske forundersøgelser? Er du god til at skabe relationer og få samarbejdet mellem forskellige interessenter til at glide? Kan du holde overblikket, sikre trivslen, skabe god lønsomhed og fremdrift på samme tid?

I Aarsleff Fundering har vi flere større funderingsprojekter i pipelinen og søger derfor en projektleder. Din hverdag vil være på vores kontor i Avedøre og ude på projekterne sammen med dine medarbejdere, som udfører borearbejde på Sjælland, Lolland og Falster.

Du skal i arbejdet jonglere mellem forskellige geotekniske discipliner og få projekterne til at forløbe så optimalt som muligt.

God stemning og et digitalt fokus

Hvis du bliver en del af Aarsleff Fundering, lover vi dig en afdeling med god stemning og gode kollegaer. Vi har fokus på at udvikle vores medarbejdere med både menneskelige og faglige kompetencer, som gavner både dig som medarbejder og afdelingen. Vi prioriterer også sociale arrangementer og godt humør.

Vi tilbyder ligeledes et job i en afdeling, som har et stort fokus på digital udvikling og effektivisering. Her indhenter vi fx data fra vores maskiner, som vi bearbejder via Power BI og gør synlig for alle medarbejdere på vores fælles Teams-platform. Vores databaserede tilgang styrker vores forretning, hjælper os til forbedringer og gør os stadigt dygtigere.

Projektansvar med fokus på geotekniske discipliner

Som vores kommende kollega skal du lede projekter og opgaver inden for primært for­under­søgelser og eventuelt grundvandsrelaterede arbejder.

Du er ansvarlig for at gennemføre projekterne rettidigt i den ønskede kvalitet med overholdelse af sikkerhed og med fokus på samarbejde, trivsel og økonomi.

Dine opgaver spænder bredt, og du vil blandt andet være ansvarlig for:

  • Planlægning af boreopgaver, boreinstrukser og afrapportering
  • Sikring af et rettidigt og kvalitetsmæssigt korrekt arbejde i samarbejde med vores medarbejdere
  • Opfølgning på produktionsbudget og rapportering af samme
  • Kunderelationer i forbindelse med prissætning og udførelse
  • Kalkulation af nye opgaver.

Du kommer til at lede produktionen i samarbejde med vores specialister inden for geoteknik og formænd på de enkelte projekter. Du er med til at sikre en konstruktiv dialog med projekternes interes­senter herunder bygherre/hovedentreprenør og vores interne samarbejdspartnere. Du får hertil støtte fra dine specialistkolleger i Projektudvikling & Design og vores andre fagsektioner i Fundering.

Er du vores nye kollega?

Vi forventer, at du er proaktiv, god til at kommunikere og tilpasse dig forskellige faggrupper. Du er god til at motivere og inspirere dine omgivelser og vise retningen i opgaveløsningen. Derudover formår du at bevare overblikket med mange igangværende aktiviteter, og du tøver ikke, når der skal træffes en hurtig beslutning. Vi forventer ligeledes, at du:

  • er uddannet geotekniker, ingeniør eller konstruktør, har 2-7 års erfaring med geoteknik og interesse for ledelse
  • trives med frihed under ansvar
  • har en naturlig flair for økonomi og overholdelse af aftaler
  • har bil og kørekort.

I Aarsleff har vi et stort fokus på arbejdsmiljøet og ønsker at være bedst i branchen. Du skal derfor være med til at sikre, at opgaverne gennemføres forsvarligt i forhold til kvalitet, miljø og arbejdsmiljø.

Nye udfordringer

Vi tilbyder dig et spændende job i en organisation med en flad struktur, hvor du vil få mulighed for at præge din egen arbejdsdag og samtidig bruge dine kompetencer inden for teknik og projektledelse på konkrete projekter.

Et arbejde i Aarsleff Fundering har desuden:

  • et inspirerende arbejdsmiljø, hvor der er høj faglighed og mange specialkompetencer
  • en uhøjtidelig organisation, hvor vi i høj grad arbejder med frihed under ansvar
  • gode rammer for personlig og faglig udvikling – også på tværs af Aarsleff-koncernen.

Lyder det som noget for dig?

Du er velkommen til at kontakte sektionsingeniør Thomas Holten Nielsen på 2026 3549 for yderligere oplysninger.

Vi ønsker kun at modtage et CV fra dig og ikke en ansøgning. I CV’et forventer vi, at du skriver 4-5 linjer om din motivation for at søge stillingen. Vi vil også bede dig fjerne et evt. billede fra dit CV.

Fakta om Aarsleff Fundering

Aarsleff Fundering er specialister inden for indledende geotekniske undersøgelser og udførelse af blandt andet byggegruber, havnekonstruktioner samt fundering af infrastrukturanlæg. Vores projekter gennemføres som egenproduktion og oftest i samarbejde internt i Aarsleff-koncernen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Hvidovre
  • Tirsdag den 24. maj 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    [xxxxx]KBH er på en spændende fremmarch hvor der er stor efterspørgsel i markedet, mens vores kompetencer bliver bredere og stærkere dag for dag. Vi kommer ud af et stærkt teknisk fundament, me..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Ballerup

    Are you passionate about driving growth and identifying new business opportunities? Do you have strong analytical skills, the ability to build strategic partnerships, and are you excited about digi..
    • Projektleder
    • Ballerup
    Få mere info
  • Projektleder i Søborg

    Are you ready for an exhilarating career journey? We are looking for a Business Partner Lead to collaborate closely with one of our exceptional diabetes medical teams, as well as the Vice President..
    • Projektleder
    • Søborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bagsværd

    Are you seeking a strategically important position to improve and drive processes within the protection of Novo Nordisk buildings? Do you have extensive experience as an Operations Project Manager .
    • Projektleder
    • Bagsværd
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Hvidovre over tid

Dato Alle jobs som projektledere
30. juni 2024 4
29. juni 2024 4
28. juni 2024 4
27. juni 2024 4
26. juni 2024 4
25. juni 2024 4
24. juni 2024 4
23. juni 2024 4
22. juni 2024 4
21. juni 2024 4
20. juni 2024 3
19. juni 2024 3
18. juni 2024 3
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 2
13. juni 2024 2
12. juni 2024 2
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2