Process Specialist

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Juelsminde

Er du stærk i kemi, og vil du være med til at udvikle og optimere produktionen på Palsgaard? Hvis ja, så er du måske vores nye kollega i Production Support teamet.

Vi har fuld fart på og kigger ind i en ambitiøs 5-årig vækststrategi med massive investeringer i vores produktionskapacitet. Vi er derfor på udkig efter en Process Specialist, der selvstændigt kan drive systematisk problemløsning, primært på vores kemiske processer, gennem root cause analyser. I samarbejde med teamet og øvrige kolleger på fabrikkerne får du ansvaret for de løbende procesforbedringer og håndtering af de daglige driftsudfordringer.

I Production Support er vi pt. 4 dedikerede kolleger, der vægter det faglige fællesskab højt og proaktivt støtter op om, at vores produktion løbende optimeres og vedligeholdes.

Dine primære arbejdsopgaver vil være:

  • Drive og dokumentere systematisk problemløsning
  • Opfølgning på produktionskapaciteter
  • Medvirke til at identificere optimerings-/forbedringspotentiale
  • Gennemførsel af løbende procesforbedringer
  • Håndtere produkt- og procesafvigelser
  • Disposition af produkter i forbindelse med afvigelser
  • Projektledelse af mindre projekter – herunder også drive forandringen.
  • Databehandling og statistiske analyser

Stillingen er geografisk placeret i Juelsminde, og du vil referere til Production Support Manager, Mathias Juul Jacobsen.

Kandidatprofil:

Du kommer med en baggrund i kemi, f.eks. en kandidat i kemi, diplomingeniør eller civilingeniør – helst med fokus på organisk kemi.

Vi ser gerne, at du som minimum har et par års erfaring i problemløsning fra et kemisk produktionsmiljø og erfaring med værktøjer som f.eks. 5Why, Ishikawa, A3, 8D, 3C, DMAIC, LEAN og SixSigma er en stor fordel. Vi sørger naturligvis for, at du bliver klædt godt på i rollen med mulighed for løbende at deltage i relevante kurser/efteruddannelse internt som eksternt.

Stillingen indebærer projektledelse af mindre optimeringsprojekter, hvor du holder styr på alle interessenter i projektet og selv bidrager med din kemitekniske ekspertise. I det daglige vil du få en bred kontaktflade, og det er derfor vigtigt, at du trives med at arbejde tværorganisatorisk og i spændingsfeltet mellem produktion, vedligehold, kvalitetsorganisationen og planlægning, hvor du drives af at skabe og udvikle relationer.

Det er vigtigt, at du har god teknisk forståelse for IT-systemer som ERP/MES/SCADA, og samtidig er du vant til at arbejde i Excel eller lignende software.

Du har en analytisk og struktureret tilgang til tingene samtidig med, at du udfordrer og søger nye metoder og løsninger på de nuværende processer og vaner. Da vi også arbejder internationalt, forudsætter stillingen gode dansk- og engelskkundskaber både i skrift og tale.

Sidst men ikke mindst forudsætter stillingen, at du i ord og handling kan identificere dig med vores værdisæt; Loyalitet, Ansvarlighed og Engagement.

Som medarbejder kan vi tilbyde dig:

  • At du bliver en del af en global CO2 neutral produktionsvirksomhed, hvor vi i den kommende 5 års strategiplan ser ind i en årrække med store kapacitetsudvidelser både i Danmark og i udlandet.
  • Rig mulighed for personlig og faglig udvikling nationalt og globalt.
  • Et internationalt miljø med kunder og kolleger over hele verden.
  • Et socialt velfungerende miljø med en familiær atmosfære/uformelt miljø, beliggende i en smuk natur ved Palsgaard Gods.
  • Gode arbejdsforhold, herunder en 7. friuge, kantineordning og en god personaleforening med masser af aktiviteter.
  • Overskudsdeling i form af en ekstra pensionsordning.

Ansøgningsfrist og kontaktinformation

Lyder ovenstående som noget for dig? Hvis ja, så modtager vi meget gerne dit CV hurtigst muligt – bemærk, vi har blot brug for et fyldestgørende CV, som behandles i fuld fortrolighed.

Vi afholder samtaler løbende og forbeholder os retten til at tage stillingsopslaget ned, når den rette kandidat er fundet. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mathias Juul Jacobsen på tlf. 6197 1061.

Om Palsgaard

Palsgaard A/S er en international virksomhed, og vi er verdens eneste full-service emulgator- og stabilisator virksomhed, der udvikler bæredygtigt producerede ingredienser med specialiserede egenskaber til fødevareindustrien, polymer, kosmetik og dyrefoder. Vi opfandt emulgatoren til fødevarer for 100 år siden, og vi er stadig førende inden for udviklingen af emulgatorer og stabilisatorer.

Vi er stolte af at være den første virksomhed i branchen, der opnår CO2-neutralproduktion, og alle vores emulgatorer og stabilisatorer bliver nu fremstillet på CO2-neutrale fabrikker på globalt plan.

Markedsføring af produkter sker globalt via et netværk af datterselskaber, joint ventures og agenter. Palsgaard A/S indgår sammen med datterselskaber og andre virksomheder i udlandet i den selvejende institution Schou-Fondet på godset Palsgaard ved Juelsminde mellem Horsens og Vejle. Palsgaard-virksomhederne har i Danmark ca. 350 medarbejdere og ca. 250 medarbejdere fordelt globalt i datterselskaber.

Læs mere om Palsgaard på vores website: www.Palsgaard.com


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Juelsminde.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.3.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Juelsminde

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Juelsminde

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Juelsminde over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Juelsminde over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. oktober 2024 0
6. oktober 2024 0
5. oktober 2024 0
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0