Engageret projektleder søges til CPH Lufthavn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Kastrup

Brænder du for at stå i spidsen for spændende projekter og har du el-teknisk flair, så er du måske vores nye projektleder.

Zapp skal i de næste 10 år stå for at opgradere ladeinfrastrukturen i Danmarks største lufthavn således, at der bidrages til den grønne omstilling. Helt konkret betyder det, at der skal installeres 1350 ladestandere til gavn for både passagerer og medarbejdere i CPH. Så vil du være med til at udvikle fremtidens bæredygtige lufthavn og kan nikke genkendende til nedenstående så ser vi frem til at høre fra dig.

Om dig:

Vi forestiller os, at du tidligere har stået med ansvaret for projekter hvor rammen er lagt, men hvor du samtidig ikke er bleg for selvstændigt at tænke ud af boksen.

Som person arbejder du struktureret og målrettet med fokus på at give den bedste service. Du er vant til, at overholde deadlines og har generelt et stort overblik som er med til at opgaven fuldføres med de bedste resultater.

Om jobbet:

Stillingen er nyoprettet og din primære arbejdsopgave er planlægning af installation, opsætning og drift af lade standere til el-biler/køretøjer i CPH.

Dine arbejds- og ansvarsområder vil derudover også omfatte:

  • Service og on-site support med feedback til CPH
  • Kundeservice til slutbrugere og generel rådgivning omkring HW og SW
  • Opsætning af CPH-brugere, firmabiler samt træning af superbrugere
  • Håndtering og montering af CPH’s ladeinfrastruktur gennem ABB´s back end
  • Håndtering af CPH´s ladeinfrastruktur, samt front- og backend software via Monta
  • Betjening af vagttelefon

Der kan på sigt forekomme salgs- og serviceopgaver ud over CPH-projektet.

Vi forventer, at du er flydende på et professionelt niveau på dansk og engelsk, både skriftligt og mundtligt. Kendskab til svensk er desuden en fordel. Vores kultur - som er karakteriseret af at være imødekommende og hjælpsom - er meget vigtig for os. Vi tror på at give ansvar for at få folk og virksomhed til at vokse sammen.

Jobbet er på 37 timer med fleksible arbejdstider – dog skal din 1. prioritet være serviceringen af CPH. Din arbejdsplads vil primært være i CPH Lufthavn. Oplæring finder sted på hovedkontoret i Haderslev.

Fast løn efter kvalifikationer. Opstart hurtigst muligt.

Om virksomheden:

Zapp ønsker at være danskernes fortrukne forhandler af elbil-oplader og tilbehør samt el-refusion. Ønsker du at vide mere om virksomheden: https://zapp.dk/

Ansøgning:

Haderslev Jobcenter er Zapp behjælpelig i rekrutteringsprocessen, hvorfor du bedes fremsende din ansøgning samt CV til [email protected]

Vi afholder samtaler løbende og ansætter så snart vi har fundet den rigtige kandidat, så vent ikke med at sende din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Kastrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Kastrup
  • Fredag den 18. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Kastrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Kastrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Kastrup over tid

Dato Alle jobs som projektledere
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1