Projektassistent til Center for IT og Digitalisering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være en del af en organisation i rivende udvikling med dedikerede medarbejdere og ledere? Vi søger en projektassistent, der kan indgå i vores projekter og samtidig understøtte vores chefgruppe med ad hoc opgaver. Vi står på tærsklen til at skulle igangsætte en række nye udviklingsprojekter i Center for IT og Digitalisering i Kriminalforsorgen, hvor vi har brug for en selvstændig og initiativrig projektassistent.

Dine opgaver

Du kommer til at spille en central rolle i den nyetablerede centerstab under it-direktøren. Du kommer til at være et centralt bindeled og vil skulle være med til at koordinere og følge op på en række tværgående opgaver. Som projektassistent vil du blandt andet indgå i et eller flere af vores projekter med at bistå projektlederen, enhedslederen, testmanager og resten af projektet med administrative og forefaldende opgaver af forskellig karakter.

Herudover vil du skulle hjælpe vores chefgruppe med en række forefaldende opgaver fra stort til småt for eksempel i forbindelse med afholdelse af interne kurser, projektmøder, planlægning af test og leverandørmøder, bistå i forbindelse med statusopdateringer på projekter, seminarer, onboarding af nye medarbejdere med videre.

Hvem er du?

Du har mod på at indgå i en nyetableret enhed, og ser det som en fordel, at alt ikke er sat i system, men at du får mulighed for at bidrage til at sætte rammerne. Det betyder også, at du ikke er bange for at tage fat og byde ind med dine forslag til en ensartet og effektiv opgaveløsning. Du ved, at du er lykkedes, når dem omkring dig fremstår professionelle, fordi du har bidraget til, at de blandt andet er på forkant. Det betyder også, at du er god til at skabe overblik og systematik – og opretholde orden i systemerne. Du er robust og kan håndtere at have flere opgaver i gang samtidig.

Vi forestiller os, at du for eksempel er kontoruddannet med nogle års erfaring, men det er mindst lige så vigtigt, at du som person er imødekommende og god til at skabe relationer på tværs af centret og i direktoratet.

Vi forventer, at du kan tage ansvar for de opgaver, du bliver stillet og samtidig på eget initiativ er i stand til at byde ind og give en hånd med, hvis en af dine kollegaer har brug for hjælp. Det betyder også, at du udviser fleksibilitet i din opgaveløsning, og ikke er bange for at tage fra.

Vi lægger vægt på, at du er selvstændig, engageret og positiv og trives med uforudsigelighed og mange forskellige opgaver, der kører parallelt. Du skal have blik for detaljen og samtidig kunne bevare det store overblik, og at dine opgaver bliver fulgt til dørs.

Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde projektorienteret, men det er mindst lige så vigtigt, at du har mod på at lære at indgå i et projekt og diverse opgaver samt er initiativrig. Tilsvarende er det en fordel, hvis du har kendskab til Office-pakken.

Vi tilbyder

Du bliver en del af en projekt- og it-organisation, der er i rivende udvikling, og du får mulighed for at komme i berøring med en bred vifte af opgaver og projekter. Sammen er vi fælles om at løse en vigtig samfundsopgave.

Du får en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Vi har et godt arbejdsmiljø præget af en god omgangstone og engagerede samt kompetente kolleger. Vi stiller krav til hinanden og hjælper samtidig hinanden til, at vi i fælleskab når i mål med opgaven.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på en attraktiv adresse midt i København, på det skønne Christianshavn tæt på metro og de nye inderhavnsbroer.

Løn og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst. Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen. Tjenestedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

Stillingen er som udgangspunkt på 37 timer, men deltid kan eventuelt aftales. Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Hvem er vi?

I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 75 medarbejdere, der er opdelt i fire enheder: IT Service, Strategi og Styring, Udvikling og Forvaltning samt Databeskyttelse og Informationssikkerhed. Center for IT og Digitalisering beskæftiger sig bl.a. med it udviklingsprojekter, drift, infrastruktur, it sikkerhed, databeskyttelse og informationssikkerhed samt systemforvaltning og vedligehold.

Center for IT og Digitalisering deltager som en vigtig aktør i de mange projekter, som indgår i det 4-årige udviklingsprogram under Kriminalforsorgens flerårsaftale 2018-21.

Du bliver en del af it-direktørens Centerstab. Centerstaben vil foruden dig bestå af en enhedsleder. Centerstaben er under opbygning og du vil sammen med enhedslederen skulle opbygge enheden og være med til at professionalisere processerne internt i centret, ud mod leverandører mv. og op imod it-direktøren, den øvrige ledelse i Kriminalforsorgen samt Justitsministeriet mv.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 13. januar 2020.

Vi forventer at holde samtaler løbende.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Mandag den 13. januar 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0