Projektleder til tværgående projekter Uddannelses- og Forskningsministeriet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du projekterfaring i området mellem it- og organisation? Vil du arbejde med at koble forretning og it, samt være med til at digitalisering og arbejde med informationssikkerhed i ministeriet? Så har vi måske stillingen til dig.

Vi skaber fundamentet for fremtiden
Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Projektleder med fokus på digitalisering og informationssikkerhed
Som projektleder vil du arbejde med udvikling i feltet mellem forretning og it. Dit mål er at skabe grundlaget for en effektiv forretning, der udvikler sig med udnyttelse af de muligheder, der er i at digitalisere, men også har et skarpt fokus på informationssikkerhed og databeskyttelse. Din dagligdag vil bestå af en bred vifte af arbejdsopgaver i forbindelse med digitalisering og informationssikkerhed, og du vil have bred kontaktflade på tværs af ministeriet.

Du vil blive en del af kontoret for It og Digitalisering, der er en del af Koncernstyring i Uddannelses- og Forskningsministeriets departement. I kontoret arbejder vi med it- strategi og digitalisering samt it-sikkerhed, it-drift og –support på tværs af ministeriet.

Du vil som udgangspunkt arbejde med:

  • projektledelse af projekter i feltet mellem it og forretning, herunder specielt fokus på informationssikkerhed
  • koordinering af tværgående opgaver i ministeriet
  • governance, årshjul, rapportering og målinger
  • digitalisering af it- og forretningsprocesser

Er du vores nye kollega?
Vi forventer ikke, at du er en erfaren projektleder, men du skal have erfaring med projektarbejde og have lyst til at udvikle dig i projektlederrollen. Det betyder, at det er dig som skaber overblik og fremdrift i opgaver, samt kommunikerer, inddrager og binder it og forretning sammen. Du skal tage ansvar og kunne se muligheder for at skabe effektivitet, kvalitet og understøttelse af forretningsstrategier gennem digitalisering. Dine første opgaver kommer til at vedrøre informationssikkerhed, ISO 27001 og GDPR, så kendskab til disse områder er en fordel men ikke et krav.

Du bliver en del af et politisk miljø, hvor du udfordres fagligt og personligt, og hvor vi forestiller os, at du:

  • har erfaring med organisatoriske projekter, der integrerer it og forretning
  • kan styre organisatoriske projekter og skabe fremdrift
  • har lyst til at arbejde med informationssikkerhed i forretning og it
  • er en stærk (skriftlig) kommunikator og har sans for at kombinere systemer med mennesker
  • er god til at samarbejde og rådgive på alle niveauer og kan lide at gøre en forskel
  • bidrager til en god dag på arbejdet.

En ambitiøs og social arbejdsplads
Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur, med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

I kontoret er vi 8 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesbaggrund. Selvom vi arbejder inden for stramme tidsfrister og høje kvalitetskrav, har vi en uformel omgangstone og stort selvstændigt ansvar.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte It- og Digitaliseringschef Lise Ebbensgaard på telefonnummer 7231 8099 eller e-mail [email protected].

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde forventes at blive afholdt i uge 7-8, og anden samtalerunde forventes at blive afholdt i uge 8-9. I forbindelse med første samtalerunde vil der være en mindre skriftlig opgave og mellem første og anden samtalerunde gennemføres der en personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Om Uddannelses- og Forskningsministeriets departement
I departementet bistår vi ministeren og regeringen med at udvikle landets uddannelses-, forsknings- og innovationspolitik. Vi klæder ministeren på til at træffe beslutninger baseret på fakta og den nyeste viden i tæt dialog med vores to styrelser. Derudover står vi for at udvikle koncernen og løse de opgaver, der går på tværs af ministeriet inden for kommunikation, økonomi, it, HR og service.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.1.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0