Divérs søger en skarp projektkoordinator til relationelt arbejde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Drømmer du om at kæmpe for en vigtig sag? Motiveres du af relationelt arbejde, er du god til at have mange bolde i luften, og har du sans for at arbejde i et felt med mange interessenter? Så er du lige den kandidat, vi leder efter.

Om DivérsDivérs er en non-profit-organisation, hvor vi udvikler og implementerer forandringsprojekter med fokus på diversitet, lige muligheder og bekæmpelse af fordomme inden for især uddannelses- og arbejdsmarkedet. Divérs skaber forandringsprojekter, som fx projektet Boss Ladies, hvor vi udvikler og implementerer ”hands on”-initiativer, der bidrager til at skabe blivende forandringer.

Nu står vi foran nogle spændende projektår, hvor vi udvider og intensiverer vores projekter – ikke mindst Boss Ladies. Derfor søger vi en dygtig projektkoordinator, der har lyst til at være en central del af forandringen.

Dine arbejdsopgaver
Er du skarp til projektimplementering? Kan du koordinere store indsatser, og holder du af at arbejde med mennesker? Har du gå-på-mod, gode relationskompetencer, og sans for at arbejde selvstændigt? Så er du måske den projektkoordinator, vi søger i Divérs!


Dine opgaver vil fx variere imellem:


  • Rekruttering af kvindelige håndværkere til Boss Ladies Ambassadørkorpset til et unikt fællesskab og heraf være medskaber af kernen i Boss Ladies’ aktiviteter
  • Relationelt arbejde med Boss Ladies Ambassadørkorpset - herunder håndholdt støtte, 1:1-sparring og rådgivning til projektets mange ambassadører samt understøttende hjælp til at finde praktikpladser
  • Facilitering af inspirerende fællesskabsopbyggende fysiske og online aktiviteter mellem kvinderne i Boss Ladies Ambassadørkorpset - bl.a. via planlægning og afvikling af netværksarrangementer og workshops.
  • Community management og kommunikation på flere af vores sociale medier-kanaler
  • Rekruttering af og samarbejde med nøgleinteressenter inden for uddannelses- og arbejdsmarkedet
  • Udvikling og afvikling af oplæg om køn, diversitet og uddannelses- og arbejdsmarkedet i bl.a. grundskoler og på erhvervsuddannelser

Vi forestiller os, at du:

  • Er udadvendt og imødekommende og har en stærk forståelse for at opbygge gode relationer
  • Er god til at samarbejde med mange forskelligartede interessenter
  • Er en udpræget holdspiller. Har et stort drive, er ambitiøs og tager ansvar
  • Har viden om ét eller flere af Divérs’ fokusområder: uddannelse, erhvervsliv, arbejdsmarked og diversitet
  • Har en relevant samfundsvidenskabelig eller humanistisk uddannelse på kandidatniveau


Du kan være nyuddannet med relevante studiejobs i bagagen eller have relevant erhvervserfaring fra fx et ministerium, en interesseorganisation, en konsulentvirksomhed, en uddannelsesinstitution, en NGO eller forskningsverdenen.

Vi tilbyder

En spændende og udfordrende hverdag med alsidige arbejdsopgaver og stor selvstændighed. Du kommer til at arbejde på en meget engageret, ambitiøs og spændende arbejdsplads, hvor dagene sjældent ligner hinanden. Du får stor frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde samt varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø. Vi vægter relationer, samarbejde og den faglige og individuelle udvikling højt. Indimellem alt dette har vi det også sjovt.

Divérs har kontor på Hyskenstræde i indre København. Divérs er medlem af Dansk Industri. Stillingen er en et-årig projektansættelse med mulighed for fastansættelse.

Er du interesseret?
Så send din ansøgning senest 12.maj 2021 kl. 12.00 til [email protected]. Mærk ansøgning: ”Projektkoordinator til relationelt arbejde”. Vi gennemgår løbende ansøgningerne.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til projektkudvikler Maria Brix på 22 53 36 99 eller på [email protected] eller til projektkudvikler Nina Bram på [email protected] eller 21 69 09 02. Tiltrædelse: Snarest muligt

Læs mere om Divérs her www.foreningendivers.dk samt om vores projekt Boss Ladies her www.boss-ladies.dk. Find os også på Instagram: bossladiesdk og Facebook: Boss Ladies DK

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Onsdag den 12. maj 2021

Lignende jobs

  • Project Coordinator - Afghan Diaspora Engagement

    Are you motivated to work in one of the largest humanitarian organisations worldwide and become part of a global organisation with a strong drive for assisting and protecting displaced people and e..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder

    Brænder du for at skabe projekter og daglig drift, der giver energieffektive bygninger med et godt indeklima? [xxxxx] søger en projektleder, der bidrager til at skabe de bedste rammer for .
    • Projektleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Projektleder - Maskiner - Life Science - København

    Har du ambitionerne og potentialet til at blive projektleder hos SCANBUR A/S i Karlslunde, så har du nu chancen for at komme med på rejsen.SCANBUR er en international familieejet virksomhed m..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0