1-2 projektledere og 1 porteføljemanager søges til Koncernsekretariatet for Udvikling i Direktoratet for Kriminalfors...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du lyst til at være en del af et sekretariat, hvor vi driver store udviklingsprojekter for at forbedre det danske fængselsvæsen? Vi er blandt andet i gang med at opføre Danmarks første kvindefængsel, strømline hvordan vi fører tilsyn med dømte og klienter i samfundstjeneste, gennemføre et stort forenklingsprojekt i fængsler og arrester og udvikle et nyt, stort it-system i kriminalforsorgen.

Du bliver en del af et meget udviklingsorienteret og dynamisk miljø, der har samarbejde med stort set alle landets fængsler og arresthuse, et hav af interne og eksterne interessenter og mange forskellige faggrupper. Vores projektledere kommer løbende videre til andre gode stillinger, ofte i kriminalforsorgen – KSU er et godt springbræt.

Stillingen som projektleder
Som projektleder i Koncernsekretariatet for Udvikling (KSU) får du ansvar for at lede ét eller flere af vores projekter i porteføljen. Projekterne veksler i mål, omfang og kompleksitet, men fælles for dem alle er, at de hver især bidrager til at udvikle kriminalforsorgen. Mange af vores projekter er politisk fastlagt i kriminalforsorgens flerårsaftale.

De vigtigste projekter, der p.t. mangler en projektleder er:

  • Projekt om forenkling af arbejdet i alle vores institutioner.
  • Implementering af udvalgte tiltag og projekter.
  • Analysebidrag (vil formentlig være en central opgave i 2022 og frem).

Derudover er der behov for bidrag til forberedelse af den næste flerårsaftale for kriminalforsorgen (2022-2025). Endelig kan der også blive tale om ansvar for mindre projekter, alt afhængig af scope og tidsplan for ovenstående projekter.

Som projektleder er du ansvarlig for alle projektets faser. Du skal kunne tænke hele vejen rundt om projektet sammen med driftsorganisationen, og kunne rådgive koncernledelsen, styregrupper og projektejer om bl.a. projektets styring, implementering, risici og større beslutninger.

Vores ledere og medarbejdere i driften vil ofte være din vigtigste ressource. Du skal trives med at motivere og lede kollegaer med forskellige baggrunde, i forskellige funktioner og som arbejder forskellige steder i landet. Vores driftsorganisation er i perioder presset af et højt antal indsatte og mangel på medarbejdere. Du skal derfor som projektleder kunne bidrage til at understøtte projektdeltagere i at balancere opgavebelastningen mellem drifts- og projektopgaver.

Du vil som projektleder i KSU være placeret tæt på topledelsen og nyde en stor legitimitet i organisationen. Vi forventer, at du aktivt vil tage del i at udvikle vores projektmetoder og andre værktøjer samt være en del af et sekretariat, der leverer gode projekter, der skaber værdi for kriminalforsorgen.

Stillingen som porteføljemanager
KSU skal månedligt opgøre status på alle strategisk vigtige projekter til direktionen og koncernledelsen. Derudover skal vi halvårligt afrapportere fremdriften i flerårsaftale-projekterne til forligskredsen.

Som porteføljemanager skal du derfor være i tæt dialog med projektlederne om projekternes fremdrift, da du kommer til at drive vores set-up omkring afrapportering for igangværende projekter. Derudover skal du vedligeholde vores projektmodel og håndbog samt tilhørende skabeloner og vejlede om brugen heraf. Vi forventer desuden, at du aktivt vil tage del i at udvikle vores projektmetoder og andre værktøjer samt være en del af et sekretariat, der leverer gode projekter, der skaber værdi for kriminalforsorgen.

Porteføljemanageren har også ansvaret for at koordinere organisationsændringer med de faglige centre samt vedligeholde organisationsoplysninger på intranettet.

Endelig vil der løbende være ad hoc-opgaver, som fx bidrag til beslutningsoplæg, udvalgsbesvarelser, præsentationer o.l.

Hvem er du

Projektleder
Du skal have stærke analytiske kompetencer, være en stærk formidler samt mestre værktøjerne inden for projektledelse. Endvidere er det en fordel, hvis du har en projektlederuddannelse eller på anden vis kan demonstrere, at du behersker projektmetodik på et højt niveau. Det samme gælder erfaringer med at lave analyser, business cases og udarbejder beslutningsoplæg. Det er vigtigt, at du trives i et miljø, som indimellem har korte deadlines, skiftende forudsætninger og er præget af forskellige hensyn.

Porteføljemanager
Du skal være systematisk og struktureret, være en stærk formidler og god til samarbejde med mange forskellige faggrupper. Du skal kunne håndtere både den daglige drift, de mange bestillinger og det langsigtede udviklingsarbejde (af projektmodel m.v.). Det er vigtigt, at du trives i et miljø, som indimellem har korte deadlines, skiftende forudsætninger og er præget af forskellige hensyn.

Koncernsekretariatet for Udvikling
Du bliver en del af et stærkt team af projektledere med et betydeligt drive og fokus på at lykkes med opgaven. Vi har det sjovt sammen, og du vil få mulighed for at præge både teamet og den måde, vi løser opgaverne på. Vi arbejder med høj grad af frihed under ansvar og gensidig fleksibilitet. Vi er i dag 11 i sekretariatet.

Koncernsekretariatet for udvikling er ledet af kriminalforsorgens udviklingschef, som indgår i direktionen og koncernledelsen.

Vi kan tilbyde

  • En spændende organisation, som gør en meningsfuld forskel for mennesker og samfund, og som er i rivende udvikling.
  • Projekter af politisk og strategisk vigtighed og udfordrende opgaver
  • Kompetenceudvikling / efteruddannelse
  • Erfarne og dygtige kollegaer
  • Centralt beliggende institution
  • Høj grad af fleksibilitet i arbejdslivet
  • Et godt arbejdsmiljø.

Løn- og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst med mulighed for indplacering som specialkonsulent eller chefkonsulent. Der vil herudover kunne aftales tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er beliggende på Strandgade 100, 1401 København K.

Ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse samt andet relevant materiale skal være modtaget i rekrutteringssystemet senest onsdag den 26. maj 2021.

Vi forventer at afholde samtaler løbende, dog primært i uge 22 og 23. Vi afholder en relativ kort 1. samtale. Til 2. samtalen vil der være en case.

Yderligere oplysninger om stillingerne kan fås ved henvendelse til udviklingschef Jørgen Kamp Knudsen på tlf. 2172 1275.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde din sikkerhedsgodkendelse gennem hele ansættelsen.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Onsdag den 26. maj 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0