Senioranalytiker/projektleder til Klimarådet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Klimarådet søger senioranalytiker med projektledelseskompetencer Den voksende klimaudfordring og forskellige veje til grøn omstilling af samfundet er blevet et af de absolut vigtigste fokusområder for både politikere, erhvervsliv og borgere. Med god grund. Klimaforandringer er blandt dette århundredes største udfordringer, og både i Danmark og internationalt skal der findes løsninger.

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der skal rådgive regering og samfund om, hvordan Danmark kan gennemføre omstillingen til et samfund med netto-nuludledninger senest i 2050.

Om stillingen

Som medarbejder i Klimarådets sekretariat skal du have lyst til at bidrage til udformningen og tilrettelæggelsen af samfundsrelevante analyser på klimaområdet. Analyserne kan omfatte alle dele af den grønne omstilling, og de vil ofte have et særligt fokus på samfundsøkonomiske aspekter. Analyserne udarbejdes på vegne af og i tæt samspil med Klimarådets medlemmer, som er afsendere af Klimarådets analyser og debatindlæg.

Vi søger en analytiker med erfaring og indsigt i el- og varmeforsyning; i energiforbrug og udledninger fra industri- og erhvervssektoren; og i teknologierne Carbon Capture & Storage (CCS), Carbon Capture and Utilization (CCU), og Power-to-X. Du har en god teknisk forståelse af ét eller flere af disse områder, og du har samtidig en god overordnet forståelse af det samlede energisystem. Du er i stand til at koble tekniske og økonomiske betragtninger, og vil kunne udarbejde anbefalinger til regeringens klimapolitiske arbejde på denne baggrund. Du vil typisk skulle indtage rollen som projektleder i de projekter du arbejder på, og projektledelseserfaring vil derfor være en fordel.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • har en relevant uddannelse som fx ingeniør eller økonom,
  • har lyst til at samarbejde med eksterne interessenter inden for klimaområdet,
  • har lyst til tværfagligt samarbejde med kolleger med anden baggrund end din egen.
  • har kendskab til politiske processer og implementering af politik,
  • et godt indblik i klimapolitik i Danmark, EU og internationalt og et netværk inden for klimaområdet,

Du vil i Klimarådets sekretariat blive en del af et team med et fagligt højt niveau og fokus på sparring og vidensdeling. Ud over dine egne arbejdsområder vil du over tid tilegne dig viden omkring de øvrige områder, som Klimarådet arbejder med inden for klimadagsordenen.

Om Klimarådet

Klimarådet er et uafhængigt ekspertorgan, der rådgiver om omstillingen til et samfund med netto-nuludledninger senest i 2050. Klimarådet vurderer Danmarks klimaindsats og bidrager med solide faglige anbefalinger, der hviler på uafhængige analyser med udgangspunkt i det overordnede mål for 2050 og delmål på vejen derhen.

Klimarådet ønsker et tæt samspil med omverdenen, og derfor foregår en væsentlig del af rådets arbejde i dialog med interessenterne på klimaområdet. Det medvirker til, at Klimarådets arbejde bygger på solid viden om virkeligheden for aktørerne på området.

Sekretariatet betjener Klimarådet i alle sager vedrørende rådets virksomhed og består pt. af en sekretariatschef, 22 fastansatte medarbejdere og fire studenter. Sekretariatet udarbejder løbende analyser af aktuelle klimaproblemstillinger til brug for Klimarådets rapporter og som indspark i den offentlige debat. Udover at betjene Klimarådet i dets faglige arbejde sørger sekretariatet for den praktiske tilrettelæggelse af Klimarådets møder, afholdelse af konferencer og lignende.

Løn- og ansættelsesforhold

Vi tilbyder gode faglige udviklingsmuligheder, en mulighed for at være en del af et godt arbejdsklima og en arbejdsplads, som vi er stolte af. Løn efter kvalifikationer og gældende overenskomst mellem staten og relevante faglige organisationer. Klimarådets sekretariat har til huse i Indre By i København.

Ansøgning

Send din ansøgning, CV samt bilag via linket på Klimarådets hjemmeside www.klimaraadet.dk, så vi har den senest ved udgangen af den 2. juni 2021.

Vil du vide mere om stillingen, kan du kontakte fagchef Kasper Lou på 93 92 96 44 eller [email protected], eller sekretariatschef, Jacob Krog Søbygaard på 40 46 39 80 eller [email protected].

Klimarådet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Onsdag den 02. juni 2021

Lignende jobs

  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Senior Project Manager - Energy from Waste and Car...

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Customer Service Project Manager

    Are you passionate about delivering exceptional customer experiences? Do you thrive in a fast-paced and collaborative environment? We are looking for a Customer Service Project Manager to join our .
    • Projektleder
    • Ørestad
    Få mere info
  • Projektleder til ambitiøse og komplekse projekter

    Er du en dygtig projektleder med erfaring inden for større projekter? Brænder du for at tage ansvar og lede komplekse projekter fra start til slut? Så har [xxxxx]s bygherreorganisation .
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0