To konsulenter til Center for Offentlig-Privat Innovation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at styrke innovationssamarbejdet mellem det offentlige og det private? Så er du måske en af vores nye kolleger, når Center for Offentlig Innovation (COI) bliver til Center for Offentlig-Privat Innovation – CO-PI. Fra 2022 udvides Center for Offentlig Innovation. Fremover skal vi endnu højere grad understøtte innovationssamarbejdet mellem offentlige og private aktører. Vi har derfor brug for nye kolleger, som kan supplere centrets øvrige fagligheder. Sammen skal vi bidrage til nye løsninger på klima- og velfærdsudfordringerne ved at understøtte større skala i innovationsprocesserne.

Vi vil have fokus på den grønne omstilling, bæredygtigt byggeri og velfærdsteknologi, og vi kommer til at arbejde sammen med innovative kommunale, regionale og statslige arbejdspladser og private virksomheder i hele landet.

Vi forestiller os, at du:

  • Har erfaring med samarbejder mellem det offentlige og den private sektor. Gerne med et innovationsfokus. Du har måske arbejdet som konsulent eller har erfaring fra den offentlige sektor.
  • Kan lede eller deltage i udvikling af løsninger på komplekse problemer på tværs og ud af den offentlige sektor
  • Kan arbejde selvstændigt, udadvendt og i samspil med samarbejdspartnere – med den dertil hørende personlige gennemslagskraft
  • Udfolde gode strategiske evner, analytisk sans og solid eksekveringskraft
  • Lede arbejdsgrupper og facilitere workshops og andre samarbejdsformer
  • Har en relevant kandidatuddannelse i bagagen
  • Det er et plus – men ikke et must - hvis du har erfaring med temaer som klima og velfærd.

Om os Du får en engagerende arbejdsplads med krævende og berigende arbejdsopgaver (og kolleger) samt en stor og kvalificerende berøringsflade med mange i og omkring både den offentlige og private sektor. Centeret fremmer en national gearing af den offentlige innovationsindsats, indsamler, skaber og formidler viden om offentlig innovation og offentlig-privat innovation samt hjælper med at kapacitetsopbygge i de offentlige organisationer og i disses tværsektorielle samarbejder.

Vi skal videreudvikle og styrke offentlig-privat samarbejde i indkøb og udvikling af en mere udfordringsbaseret tilgang til indkøb og tværoffentlig skalering heraf, så den offentlige efterspørgsel i højere grad bliver en driver for innovation.

Vilkår Stillingerne ønskes besat snarest muligt. Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten med løn svarende til dine erfaringer og kvalifikationer for 37 timer om ugen. Stillingerne er tidsbegrænsede med udløb 31. december 2024 i overensstemmelse med centerets bevilling.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Digitaliseringsstyrelsen, Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger Du kan læse mere om os på centerets nuværende hjemmeside www.coi.dk. Du kan desuden få svar på konkrete spørgsmål ved at kontakte centerleder Pia Gjellerup, tlf. 6181 3101, dagligt i tidsrummet kl. 16-17.

Ansøgning Hvis stillingen har din interesse, så tryk på ”Søg stillingen” og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest 11. oktober.

Første samtalerunde forventes at være den 14. og 15. oktober. Ansøgere, der inviteres til samtale, kan forvente at skulle løse en opgave undervejs i processen. Kun ansøgere, der indkaldes til samtale, vil få mundtlig feedback på processen.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

Center for Offentlig-Privat Innovation skal bidrage til øget effektivitet og kvalitet i den offentlige sektor gennem innovation og til samfundets vækst og velstand gennem flere innovative løsninger skabt i et tæt samspil mellem den offentlige og den private sektor.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Mandag den 11. oktober 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    [xxxxx]KBH er på en spændende fremmarch hvor der er stor efterspørgsel i markedet, mens vores kompetencer bliver bredere og stærkere dag for dag. Vi kommer ud af et stærkt teknisk fundament, me..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Vi søger en faglig stærk og erfaren projektleder til at varetage en af vores entrepriser og sikre at denne kommer godt i mål. Du vil blive en del af et dygtigt projektteam og allerede fra første da..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you passionate about strategy and project management? Do you want to become a part of a fast-growing, global company? Do you want to be a part of a strong in-house Corporate Strategy team? Ar..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0