Projektleder med erfaring indenfor rådgivning i byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

  • Har du solid erfaring med projektstyring i byggebranchen?
  • Har du drive og er i stand til at styre projekterne i mål og udvikle gode samarbejdsrelationer?

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirmas ordrebog bugner af visionære byggeprojekter. Derfor søges til nyoprettet stilling en dygtig kollega, der har lysten til at blive en del af et stærkt fagligt og socialt miljø, hvor den uformelle og ligefremme tone præger teamet og arbejdskulturen.

Velkommen til Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma

Hos Søren Jensen vil du blive taget godt imod af dine 165 erfarne og højt kvalificerede kolleger. Du kan glæde dig til et afvekslende job, hvor du møder ind i flotte, lyse og rummelige lokaler med udsigt ved Aarhus Å eller Kultorvet i København.

Du bliver en del en anerkendt virksomhed, der er kendt for høj faglighed og for at gå forrest i forhold til bæredygtighed.

Du kan forvente fagligt at arbejde med opgaver indenfor bygningsdesign og renovering, undervisning- og forskningsbyggeri samt industribyggeri. Arbejdsglæde, tryghed, begejstring og lysten til at afprøve nye ideer kendetegner virksomheden. Du vil opleve gode arbejdsforhold, godt kollegaskab og den nyeste teknologi.

Stillingens indhold

Som projektleder vil du få ansvaret for at stå for at gennemføre interessante projekter fra de første forhandlinger indtil færdige projekt skal afleveres. Du er med helt fra de indledende projektfaser, over hovedprojekt, opfølgning og tilsyn. Du vil få til opgave i samarbejde med din leder at sætte dit hold, således at bemanding og kvalifikationer passer til den konkrete opgave.

Som projektleder faciliterer og koordinerer du, at de relevante fag bliver involveret og kommunikerer de gode, samlede løsninger. Du har ansvar for tid, økonomi og kvalitet i projekterne og er med dine gode kommunikationsevner med til at sikre professionel håndtering af både interne og eksterne interessenter.

Projektleder med rådgiverbaggrund og gerne erfaring fra byggeplads

Du har sandsynligvis en byggeteknisk baggrund, som du kan trække på i projekterne, men det er lige så vigtigt, at du har et godt bredt kendskab til de øvrige tværfaglige discipliner i projekterne og ved, hvor man skal være opmærksom for at styre projektet sikkert i mål.

  • Du har solid forståelse for byggeprincipper
  • Erfaring med styring af projekter fra rådgiverbranchen
  • Kender de grundlæggende tekniske og juridiske begreber og regelsæt og forstår at være på forkant
  • Et godt kendskab til myndighedsprocesser og juridiske forhold er en klar fordel
  • Kommunikerer godt på dansk i skrift og tale – engelsk er en fordel

Personligt:

  • Du er præcis i din kommunikation, oprigtig og imødekommende og har et smittende engagement i dit samarbejde med kunder og kolleger
  • Du har personlig og faglig gennemslagskraft og er en god sparringspartner for det øvrige team
  • Du har fokus på resultater og er hurtig til at skabe overblik og handle, når der sker noget uventet i dine projekter
  • Du har en struktureret og faglig velfunderet tilgang til projekterne
  • Du har lyst og evner til at være med i front både internt og eksternt

Har ovenstående givet dig lyst til at søge jobbet?

Ansøg via linket på denne side. Ønsker du at vide mere om stillingen forud for din ansøgning, er du velkommen til at kontakte Senior Recruiter Christina Smedegaard på tlf. 42801050 eller mail [email protected]. Vi glæder os til at høre fra dig.

Om virksomheden

Søren Jensen Rådgivende Ingeniørfirma er en inspirerende videns- og teknologivirksomhed forankret i grundlæggerfamiliens tro på udvikling og teknikkens muligheder. De er 165 medarbejdere fordelt på vores to lokationer i hhv. Aarhus og København. Arbejdsområderne er meget varierende og omfatter bygningsdesign og renovering, hospitalsbyggeri og teknologi, undervisnings- og forskningsbyggeri, samt industribyggeri og -process. Hos Søren Jensen arbejdes der i tværfaglige teams, og medarbejderne indgår i landsdækkende faggrupper, hvor der er fokus på; udvikling, vidensdeling, kvalitetsudvikling og synliggørelse af faget. Der dedikeres midler til kompetenceudvikling, forskning og nytænkning.

Virksomhedens kendetegn er at være blandt de første til at tilegne og benytte ny viden. De er førende i anvendelsen og udviklingen indenfor BIM, Computational Design, Off-site Manufacturing og næste generations byggeri. De digitale tegnestuer fremmer den kreative proces, med store touchscreens, 3D-printere, lasercuttere, robotter og den største serverpark blandt ingeniørvirksomheder i Danmark.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Fredag den 28. januar 2022

Lignende jobs

  • Project Coordinator - Afghan Diaspora Engagement

    Are you motivated to work in one of the largest humanitarian organisations worldwide and become part of a global organisation with a strong drive for assisting and protecting displaced people and e..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder

    Brænder du for at skabe projekter og daglig drift, der giver energieffektive bygninger med et godt indeklima? [xxxxx] søger en projektleder, der bidrager til at skabe de bedste rammer for .
    • Projektleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Projektleder - Maskiner - Life Science - København

    Har du ambitionerne og potentialet til at blive projektleder hos SCANBUR A/S i Karlslunde, så har du nu chancen for at komme med på rejsen.SCANBUR er en international familieejet virksomhed m..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0
3. september 2024 0
2. september 2024 0
1. september 2024 0
31. august 2024 0
30. august 2024 0
29. august 2024 0
28. august 2024 0
27. august 2024 0
26. august 2024 0
25. august 2024 0
24. august 2024 0
23. august 2024 0
22. august 2024 0
21. august 2024 0
20. august 2024 0
19. august 2024 0
18. august 2024 0
17. august 2024 0
16. august 2024 0
15. august 2024 0
14. august 2024 0
13. august 2024 0
12. august 2024 0
11. august 2024 0
10. august 2024 0
9. august 2024 0
8. august 2024 0
7. august 2024 0