Seniorprojektleder til strategisk it-udvikling i [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Brænder du for at levere værdi til en samfundskritisk organisation? Kan du styre strategiske og komplekse it-projekter sikkert i land? Så har du chancen for at søge en attraktiv stilling i Kriminalforsorgen.

Velkommen til Kriminalforsorgen

Kriminalforsorgens kerneopgave består i at skabe tryghed i samfundet ved at fuldbyrde straffe samt hjælpe og motivere klienter til et liv uden kriminalitet. Klientservices er det produktområde der it-understøtter Kriminalforsorgens evne til at udføre denne kerneopgave. I Klientservices har vi blandt andet ansvaret for forvaltningen af Klientsystemet, der er Kriminalforsorgens mest forretningskritiske system. Systemet er egenudviklet og taget i brug i 2001 og det bygger på en forældet teknologisk platform og en forældet it-arkitektur, der vanskeliggør videreudvikling. Klientsystemet skal på den baggrund udskiftes over den kommende årrække. Gennemførelsen af projektet er en strategisk hjørnesten for organisationen.

Stillingen som seniorprojektleder er placeret i Klientservices, der har til opgave at sikre en effektiv, moderne og specialiseret it-understøttelse af Kriminalforsorgens virksomhed og vores mange daglige brugere. Klientservices er en del af Center for IT og Digitalisering, der er et af 4 centre i Direktoratet for Kriminalforsorgen. I Center for IT og Digitalisering er vi ca. 80 medarbejdere, der arbejder i seks enheder.

En nøglespiller i udviklingen

Du bliver projektleder for Kriminalforsorgens største og vigtigste it-udviklingsprojekt, der skal sikre lukningen af klientsystemet og skabe fundamentet for at digitalisere Kriminalforsorgens kerneopgaver. Vi arbejder agilt i tæt parløb med forretningen og opbygger løbende kompetencer og erfaringer, så vi kan blive en stadig mere agil leveranceorganisation.

Som seniorprojektleder får du det overordnede ansvar for at sikre, at projektet gennemføres succesfuldt. Du skal indledningsvist sikre, at projektet bliver etableret hensigtsmæssigt, og er derfor med til at identificere udækkede kompetencebehov og rekruttere de rette profiler til projektet.

Projektet styres og udføres som udgangspunkt inden for rammerne af SAFe’s agile rammeværk, og du vil derfor blandt andet arbejde tæt sammen med Product Manager, RTE og arkitekt i projektet. Du skal dog have det samlede overblik over, om projektet har den forventede fremdrift og kvalitet, i forhold til den anvendte tid og økonomi samt sikre at projekterne leverer den forudsatte værdi til forretningen. Du sikrer, at der udarbejdes styringsmateriale, og at projektets væsentligste risici identificeres og mitigeres. Du sikrer samtidig, at der sker dokumentation af beslutninger, overvejelser og andet, så projektet hurtigt og effektivt kan redegøre for projektaktiviteter.

Endeligt skal du navigere i omskiftelige krav fra omverdenen og håndtere strategisk kommunikation med de væsentligste interessenter som styregrupper, business owners, projektdeltagere og CIDs chefgruppe.

En stærk it-projektleder

Vi forestiller os, at du har en relevant uddannelse samt betydelig erfaring med it-projektledelse. Du har erfaring med ledelse af programmer eller store komplicerede projekter, og du har haft ansvaret for it-projekter i en offentlig organisation, hvor du har arbejdet med Statens IT-projektmodel. Du er bekendt med og eventuelt certificeret inden for nogle af de traditionelle projektledelsesmetoder eksempelvis Prince2 eller IPMA og har erfaring med agile udviklingsmetoder og har med fordel certificering i en eller flere af de agile metoder f.eks. SAFe eller SCRUM.

Derudover evner du at vægte forretningsmæssige og tekniske hensyn over for hinanden og understøtter leveranceorganisationens evne til hurtigt at levere værdi til forretningen, samtidig med at der etableres en sund teknologisk platform.

Vi tilbyder

Vi tilbyder et usædvanlig spændende job i en samfundskritisk og ambitiøs organisation i udvikling med en bred vifte af opgaver og projekter, et godt arbejdsmiljø, en god omgangstone og dedikerede samt dygtige kolleger.

Du får en afvekslende arbejdsdag med en blanding af planlagte opgaver og af og til akutte opgaver, der kræver hurtig omstilling og indsats. Vi stiller krav til hinanden og hjælper hinanden, til vi i fælleskab er i mål med opgaven. Derudover sætter vi pris på vores faglige miljø og har fokus på et godt tværgående samarbejde.

Vores arbejdsplads er centralt beliggende på Christianshavn tæt på metro og Inderhavnsbroen.

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse sker i henhold til overenskomsten for akademikere i staten som enten special- eller chefkonsulent. Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat i henhold til Finansministeriets overenskomst med HK/STAT og OAO-S-fællesoverenskomsten. Der vil herudover være mulighed for at forhandle tillæg afhængig af erfaring og kvalifikationer.

Stillingen ønskes besat snarest muligt.

Ansættelsesområdet er Kriminalforsorgen.

Arbejdsstedet er Direktoratet for Kriminalforsorgen, Strandgade 100, 1401 København K.

PET-sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelse, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Yderligere oplysninger

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til chef for Klientservices Dan Thunø Iversen på telefon 72 55 94 23 eller pr. mail [email protected].

Ansøgning

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Tirsdag den 10. maj 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Danmarks største kæde af Oticon certificerede hørecentre søger en Kundekoordinator til vores butikker i Næstved og Sorø. Audika - Danmarks førende kæde af Oticon-certificerede hørecentre Au..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    Sweco Architects søger erfarne projektledere til spændende projekter inden for Nybyg og Energi.Vi er i Sweco Architects en tegnestue med fokus på integreret rådgivning og arbejder på tværs af f..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
29. juli 2024 0
28. juli 2024 0
27. juli 2024 0
26. juli 2024 0
25. juli 2024 0
24. juli 2024 0
23. juli 2024 0
22. juli 2024 0
21. juli 2024 0
20. juli 2024 0
19. juli 2024 0
18. juli 2024 0
17. juli 2024 0
16. juli 2024 0
15. juli 2024 0
14. juli 2024 0
13. juli 2024 0
12. juli 2024 0
11. juli 2024 0
10. juli 2024 0
9. juli 2024 0
8. juli 2024 0
7. juli 2024 0
6. juli 2024 0
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0