[xxxxx] søger international rådgiver

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

JOBOPSLAG:

Divérs søger international rådgiver

Motiveres du af at arbejde for en vigtig dagsorden og vil du være tæt på den forandring som du er medskaber af? Har du en international profil og har du lyst til at være med til at drive vores udviklingsarbejde? Så er du den kandidat, vi søger.

Om Divérs
Divérs er en non-profit-organisation, der udvikler og implementerer systemforandrende projekter med fokus på ulighed og diversitet. Divérs skaber forandringsprojekter både internationalt og i Danmark. Vores største projekt er ”Boss Ladies”, hvor vi udvikler og implementerer ”hands on”-initiativer, der bidrager til at skabe blivende forandringer for faglærte og elever i Danmark.

I stærke konsortier udvikler og driver vi forandringsprojekter, særligt i Kenya. Omdrejningspunktet er kønsligestilling og diversitet med særlig fokus på uddannelse og arbejdsmarked.

Dine arbejdsopgaver
Er du skarp til projektstyring- og -monitorering, og kan du samarbejde med forskellige aktører fra hele verden? Kan du tænke hele vejen rundt om projekter og indsatser, og kan du følge opgaver helt til dørs? Har du international erfaring og lyst til at skabe og drive internationale forandringsprojekter? Så er du måske den internationale rådgiver, vi søger.

Dine opgaver
Dit centrale arbejdsfelt vil spænde mellem udvikling og drift af vores forandringsprojekt i Kenya samt udvikling og fundraising af nye både nationale og internationale forandringsindsatser.

Sammen med en række samarbejdspartnere skal du udvikle og facilitere indsatser, der sikrer diversitet og forebygger kønnede udfordringer som sexisme og krænkelser i kenyanske bygge- og anlægsvirksomheder, fagforeninger og på erhvervsuddannelser. Du skal rådgive og sparre med danske og kenyanske projektpartnere, for at kvalificere projektets konkrete indsatser.

Desuden skal du:

  • Varetage den overordnede projektstyring og monitorering af nuværende og kommende internationale projekter, der sikrer, at projekter kommer godt og sikkert i mål

  • Danne gode relationer til nuværende og kommende samarbejdspartnere

  • Afrapportere til donorer og fonde, herunder styre projekter i henhold til projektbudgetter

  • Indgå i strategi- og programudvikling og være med til at skabe en stærk international afdeling


Vi forestiller os, at du:

  • Har erfaring med projektstyring af internationale projekter, gerne med projekter i Østafrika

  • Kan være med til at udvikle nye internationale forandringsprojekter

  • Har et stort drive, er ambitiøs og tager ansvar for dine opgaver

  • Arbejder struktureret og har en stærk forståelse for at opbygge gode relationer

  • Er god til at navigere og kommunikere med mange forskelligartede interessenter

  • Har en relevant samfundsfaglig eller humanistisk uddannelse på kandidatniveau


Det er en fordel, hvis du har erfaring med projekter støttet af DANIDA.
Vi forestiller os, at du har et par års erfaring med lignende opgaver fx et ministerium, en NGO, en interesseorganisation, en konsulentvirksomhed, en uddannelsesinstitution, forskningsverdenen eller lignende.

Vi tilbyder
En spændende og udfordrende hverdag med alsidige arbejdsopgaver og stor selvstændighed. Du kommer til at arbejde på en meget engageret og ambitiøs arbejdsplads, hvor dagene sjældent ligner hinanden. Du får stor frihed til at planlægge og tilrettelægge dit arbejde samt varierende arbejdsopgaver i et uformelt miljø. Vi vægter relationer, samarbejde og den faglige og individuelle udvikling højt. Indimellem alt dette har vi det også sjovt.

Divérs har kontor i det indre København. Divérs er medlem af Dansk Industri. Stillingen er en fastansættelse.

Er du interesseret?
Så send din ansøgning senest 8. august 2022 klokken 9.00 til [email protected]. Mærk ansøgning: ”International rådgiver”. Der afholdes første runde samtaler i 32 og 33.

Vi opfordrer alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås i uge 31 ved henvendelse til udviklingschef Trine Bentsen på 24 61 04 70 eller på [email protected].

Tiltrædelse: Snarest muligt.

Læs mere om Divérs her www.foreningendivers.dk samt om vores projekt Boss Ladies her www.boss-ladies.dk. Find os også på Instagram: bossladiesdk, Facebook: Boss Ladies DK og LinkedIn: Divérs - Lige muligheder for alle

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Mandag den 08. august 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you passionate about strategy and project management? Do you want to become a part of a fast-growing, global company? Do you want to be a part of a strong in-house Corporate Strategy team? Ar..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0