Dansk Stalking Center søger projektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Vil du være med til at videreudvikle og bringe Dansk Stalking Center nye spændende veje? Vi udvider vores videnscenter og flytter samtidig til nye skønne lokaler. I den forbindelse søger vi en strategisk projektleder.

Er du en dedikeret og resultatorienteret projektleder og trives du i rollen som den der samler trådene og altid når dine mål? Så er du måske vores nye kollega, der skal være med til at drive udviklingsprojekter og indsatser rettet mod personer berørt af stalking.

Dansk Stalking Center er en organisation i rivende udvikling. Derfor søger vi en ny kollega til vores videnscenter, der udover projektledelse, varetager opgaver fra dokumentation og dataanalyser til projektudvikling, undervisning og rapportskrivning. Kort sagt er det et videnscenter med mangeartede opgaver.

I videnscentret vil du blive en del af et dynamisk team på 5-6 dygtige og dedikerede kollegaer med forskellige fagligheder, som vægter opgaveløsning i et konstruktivt og tæt samarbejde. Samarbejde er et vigtigt element, da mange opgaver og projekter løses i tæt samarbejde med ledelse, kollegaer og eksterne aktører.

Om stillingen:
I Dansk Stalking Center udvikler og driver vi løbende projekter. Projekterne kan fx være interne metodeudviklingsprojekter eller eksterne samarbejdsprojekter. Netop nu driver vi et større udviklingsprojekt med en politikreds, kredsens 7 kommuner og andre relevante aktører, som du bl.a. vil få en central rolle i forhold til.

Som projektleder vil du blive en del af både ansøgning, drift og evaluering. Dine arbejdsopgaver vil bl.a. være at udarbejde mål- og procesplaner, koordinering og promovering af projektaktiviteter samt kontakt til eksterne samarbejdspartnere. Herudover vil du have ansvar for evaluering og afrapportering samt samarbejde med bevillingsgivere, eksterne evaluatorer mm.

Vi søger en kollega, der genkender sig selv i følgende:

  • Du skaber målbare resultater og er en naturlig koordinator. Du har et naturligt drive og du får energi af at strukturere en proces og skabe overblik over opgaver, deadlines og ressourcer. Samtidig finder du det interessant både at dykke ned i detaljer og arbejde strategisk i et større perspektiv.
  • Du er udadvendt og stærk i at danne relationer. Du er en udpræget holdspiller, der naturligt griber opgaver og samtidig har et skarpt blik for at inddrage relevante personer eller ressourcer. Du er vant til selvstændigt at drive processer og får energi af at tale med mange forskellige mennesker.
  • Du trives i en hverdag med højt tempo og mange berøringsflader. Du trives i en en omskiftelig hverdag, hvor du har mange igangværende samarbejder både internt og eksternt som fx politiet eller en anden myndighed.

Forventede kvalifikationer:

  • Du har en akademisk baggrund som fx cand.scient.pol., cand.scient.adm., cand.mag. cand.kom. cand.soc. eller lignende.
  • Du har erfaring med projektledelse, /-koordinering, vidensopsamling og evaluering.
  • Er skarp på skriftlig kommunikation og kan selvstændigt producere skriftligt materiale.
  • Du er fleksibel og trives med udfordringer
  • Du er opsøgende og kan fastholde og etablere samarbejder med eksterne aktører

Herudover skal du kunne trives i en lille organisation med en uhøjtidelig omgangsform og have lyst til at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Om Dansk Stalking Center
Dansk Stalking Center er et interventions- og videnscenter, der arbejder på at forbedre vilkårene for de op mod 100.000 danskere, der hvert år udsættes for stalking. Vi hjælper personer som er berørt af stalking og vi arbejder for at sætte fokus på stalking, samt at udbrede viden og forbedre lovgivningen på området.

Vi er en mindre arbejdsplads med omkring 18 medarbejdere, med hovedsæde i København og en afdeling i Aarhus. Vores arbejdsplads er kendetegnet ved gode kollegaer hvor åbenhed, tillid og hjælpsomhed er en naturlighed. Vi har et godt arbejdsmiljø med højt til loftet og kort afstand fra tanke til handling.

Din arbejdsplads er Vestergade 12, 1456 København K. Fra 1. marts 2023 flytter vi til nye skønne lokaler på Emdrupvej 28 A, 2100 København.

Du kan læse mere om os på www.danskstalkingcenter.dk

Praktisk
Stillingen er på 30-37 timer ugentlig, med tiltrædelse hurtigst muligt.
Centret har ingen overenskomst, men lønnen tager udgangspunkt i Statens lønstatistik. Har du lyst til at høre mere om stillingen, så ring til direktør Lise Linn Larsen 21954004 eller leder af videnscenter, Dianna Bomholt på 27604007.

Ansøgning
Send motiveret ansøgning, CV mm. til [email protected] (noter gerne projektleder i emnefeltet).
Frist for ansøgning er 22.9.22 kl. 12
Samtaler forventes afholdt i uge 39

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Torsdag den 22. september 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Frederiksberg

    Har du lyst til at arbejde med komplekse SAP-løsninger, som understøtter nogle af Skatteforvaltningens centrale områder? Så har du her mulighed for at blive en drivende part i flere større projekte..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you passionate about strategy and project management? Do you want to become a part of a fast-growing, global company? Do you want to be a part of a strong in-house Corporate Strategy team? Ar..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0