Finansministeriet søger erfaren medarbejder til større projekter på bl.a. infrastrukturområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Har du en stærk interesse for de økonomiske konsekvenser af dansk politik og ambitioner om at bidrage til udviklingen af det danske samfund? Vi søger en erfaren, ambitiøs og analytisk dygtig medarbejder til strategisk vigtige projekter i Finansministeriets 3. kontor.
Er du interesseret i samfundet og ønsker at være med til at forbedre og effektivisere den offentlige sektor? Kan du overskue komplekse problemstillinger, og er du i stand til at omsætte dem til letforståelige beslutningsoplæg? Og kan du drive store og komplekse projekter selvstændigt? Så er det måske dig, vi søger i Finansministeriets 3. kontor.

Om stillingen I 3. kontor har vi ansvaret for at understøtte regeringens politikudvikling, økonomiske politik og budgetstyring på Transportministeriets, Kulturministeriets, Økonomiministeriets, Erhvervsministeriets, Udenrigsministeriets og By-, Land- og Kirkeministeriets områder. Hertil kommer et tværgående fokus på statslige investeringer og effekter heraf. Kontorets arbejde vedrører i øjeblikket bl.a. Lynetteholm, DSB, en kommende museumsreform, Ukrainefonden m.fl.

Kontoret har derfor et bredt samarbejde både inden for Finansministeriet såvel som med en lang række ministerier.

Vi søger en erfaren medarbejder til at drive større, strategisk vigtige projekter på særligt infrastrukturområdet, herunder Finansministeriets engagement i Lynetteholm-projektet. Du vil være drivende for samarbejdet i et komplekst interessentlandskab med brede samarbejdsflader både internt i Finansministeriet og eksternt hos såvel statslige og kommunale som private aktører. Du vil både skulle bidrage til at sikre fremdrift i det løbende analysearbejde og til at udarbejde gode beslutningsoplæg til regeringen.

Foruden at være selvstændig drivkraft på større projekter, vil du på tværs af kontorets fagområder kunne understøtte kontorets øvrige medarbejdere med opgaveløsningen. Det kan fx gøre sig gældende i forhold til analyser af den udgifts- og strukturmæssige udvikling på områderne, beslutningsoplæg og forslag til tiltag, der kan bidrage til at indfri de givne mål.

Du vil komme til at arbejde med højaktuelle politikområder og løsninger, som har stor betydning for det danske samfund, og du vil i opgavevaretagelsen få yderligere styrket din politiske og procesmæssige forståelse og dine kompetencer inden for bl.a. projektstyring, problemløsning samt mundtlig og skriftlig formidling.

Din konkrete opgaveportefølje vil blive tilrettelagt i dialog med dig med blik for dine interesser, kompetencer og erfaring.

Om dig Du:

  • Har en relevant akademisk uddannelse - fx cand.polit, cand.scient.pol. eller lignende samfundsvidenskabelig uddannelse.
  • Er i stand til at drive større projekter selvstændigt med blik for både helhed og detaljer.
  • Er processtærk og kender arbejdsgangene på og omkring Slotsholmen.
  • Har stærke tal- og analysekompetencer samt et solidt strukturpolitisk og -økonomisk blik.
  • Har blik for interessentbilledet i dine projekter såvel internt som eksternt og gode samarbejdsevner med fokus på at finde fælles løsninger.
  • Kan formidle komplekse problemstillinger på en kort og præcis måde – både mundtligt og skriftligt.
  • Er ambitiøs på egne og opgaveløsningens vegne og trives i en afvekslende og travl hverdag.
  • Har erfaring fra centraladministrationen.

Herudover sætter vi stor pris på de gode relationer og samarbejde på tværs af kontoret. Det er derfor vigtigt, at du har lyst til at opbygge gode samarbejdsrelationer med dine kolleger og bidrage til den gode stemning i kontoret og ministeriet.

Om os Du vil blive en del af et ambitiøst, men uformelt hold, hvor vi har stort fokus på at skabe resultater i fællesskab. Vores arbejdsdag er varieret med opgaver med både korte og lange frister. Vi lægger vægt på at sikre, at du får en stejl læringskurve fra dag ét med fokus på sparring i det daglige.

Kontoret består aktuelt af en kontorchef, en souschef, yderligere 8 AC-medarbejdere og 3 studenter.

Finansministeriet som arbejdsplads

I Finansministeriet er der fra begyndelsen af din ansættelse fokus på din faglige og personlige udvikling gennem tilrettelæggelsen af arbejdsopgaverne og via introduktionsforløbet FM KickStart. Samtidig er holdånd, samarbejde med kolleger og en god relation til vores eksterne parter en bærende værdi for medarbejderne i Finansministeriet. Hvert kontor og center er desuden organiseret i relativt små enheder, der giver gode rammer for faglig sparring og rådgivning fra din nærmeste chef.

Se mere om at arbejde i Finansministeriet på www.fm.dk/karriere/

Ansættelsesvilkår Du ansættes efter overenskomst for akademikere i staten. Din konkrete indplacering vil være afhængig af dine kvalifikationer.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan sikkerhedsgodkendes på rette niveau og efterfølgende kan opretholde sikkerhedsgodkendelsen i hele din ansættelsesperiode.

Du skal som led i en eventuel samtale være forberedt på at gennemføre en kort skriftlig test med faglige spørgsmål.

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, pt. Finansministeriets departement, Statens Administration, Statens It, Økonomistyrelsen samt Medarbejder- og Kompetencestyrelsen.

Flere oplysninger Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Niels William Botterill på telefon 41 78 20 94 /e-mail [email protected]

Ansøgning Vi ser frem til at modtage din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag via knappen ”Søg stillingen” senest den 14. januar 2024.

Vi forventer at holde samtaler i uge 3 og håber at kunne byde vores nye kollega velkommen snarest muligt.

Finansministeriet ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle interesserede kandidater uanset personlig baggrund til at søge. Vi ser frem til at læse din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København K
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København K over tid

Dato Alle jobs som projektledere
4. oktober 2024 0
3. oktober 2024 0
2. oktober 2024 0
1. oktober 2024 0
30. september 2024 0
29. september 2024 0
28. september 2024 0
27. september 2024 0
26. september 2024 0
25. september 2024 0
24. september 2024 0
23. september 2024 0
22. september 2024 0
21. september 2024 0
20. september 2024 0
19. september 2024 0
18. september 2024 0
17. september 2024 0
16. september 2024 0
15. september 2024 0
14. september 2024 0
13. september 2024 0
12. september 2024 0
11. september 2024 0
10. september 2024 0
9. september 2024 0
8. september 2024 0
7. september 2024 0
6. september 2024 0
5. september 2024 0
4. september 2024 0