Knivskarp projektleder til Danmarks bedste projektledelseskontor i Koncern IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Er du en dygtig projektleder, der formår at styre dine projekter succesfuldt i hus? Har du evt. et par års erfaring fra et konsulenthus eller erfaring med gennemførelse af agile projekter? Så er det måske dig vi leder efter.

I Koncern IT er vi med til at digitalisere og modernisere Københavns kommune. Hos os får du muligheden for at sætte dit præg på hovedstadens udvikling ved at sikre høj kvalitet og fremdrift i ledelsen af dine projekter.

Københavns Kommunes vision er, at København er for alle og skal være verdens bedste by at leve i. Visionen gælder også på det digitale områder, hvor vi går forrest i en digital udvikling, der forener vores forretning, de teknologiske muligheder og brugernes behov. Koncern IT spiller en afgørende og vigtig rolle i dette arbejde, bl.a. fordi vi understøtter udviklingen af løsninger indenfor effektiv forvaltning, velfærdsteknologi, robotautomatisering og SmartCity. Vi skal stille nem og tilgængelig teknologi til rådighed for vores kolleger i organisationen, så de kan levere velfærd af høj kvalitet og skabe de bedst mulige levevilkår for københavnerne.

Som projektleder i Koncern IT er du med til at gennemføre store komplekse it- og digitaliseringsprojekter og sikre, at projekterne kommer sikkert i mål og skaber værdi for medarbejdere og borgere i kommunen. Vi søger en ny kollega, som er hjemmevant i rollen som projektleder og evner at lede projekter med stor berøring til alle dele af forretningen.

Arbejdsopgaver
Vores projekter spænder bredt, men en fællesnævner er, at alle vores projekter er komplekse, involverer it og et spændende interessentlandskab.

Dine arbejdsopgaver vil omfatte ledelse af et eller flere projekter – herunder planlægning, gennemførelse og opfølgning. Du går forrest og tager ansvaret for projektets fremdrift og resultater.

Det enkelte projekt bemandes typisk med specialister inden for fx udbud og indkøb, løsningsdesign og test management, og det vil være dig som projektleder, der vil forestå den daglige ledelse og koordinering af samarbejdet.

Du vil, afhængig af det enkelte projekts karakter, komme til at arbejde med alle facetterne i projekter, herunder bl.a.

  • udarbejdelse af business cases
  • daglig ledelse af projekter med reference til projektejer
  • gennemføre den løbende planlægning og opfølgning
  • aktivt følge projektets leverancer til dørs
  • kommunikere med projektets interessenter
  • forestå risikostyring og iværksætte korrigerende handlinger
  • sikre korrekt og fyldestgørende projektrapportering

I opgaveløsningen arbejder vi efter to forskellige projektmodeller og -metoder, alt efter projektets karakter og forudsætninger: en traditionel Prince2-baseret model og en agil projektmodel baseret på DSDM. Vi kombinerer ofte de to tilgange til projektledelse, og her forventer vi, at du kan byde ind med viden og erfaring samt bidrage til den løbende professionalisering af vores projektmodeller og metoder.

Din profil
Vi søger en udadvendt person med et højt drive og en løsningsorienteret tilgang til nye udfordringer. Du skal være initiativtager og trives med at arbejde både selvstændigt og som del af et team.

Vi forventer, at du kan træde i karakter som projektleder samt levere resultater baseret på de aftaler, du har indgået med din ledelse og dine kolleger. Vi forventer også, at du hurtigt kan sætte dig ind i nye fagområder og se den rigtige vej gennem komplekse problemstillinger.

Du har gennemført flere projekter med stor succes. Du har evt. en eller flere certificeringer inden for projektledelse (fx IPMA, PMI, Prince2, Prince2 Agile, DSDM). Derudover skal du have en solid forståelse for digitalisering og it-området.

Det er en fordel, hvis du

  • har erfaring med at arbejde i en stor organisation
  • har erfaring fra en konsulentvirksomhed
  • har kendskab til den offentlige sektor
  • har indsigt i udbudsprocesser
  • har kendskab til eller erfaring med gennemførelse af agile projekter

Du skal have gode kommunikationsevner – både skriftligt og mundtligt. Du skal være detaljeorienteret og have øje for kvalitet.

Hvad kan vi tilbyde dig?
Vi tilbyder et job med gode muligheder for at bruge dine ledelseskompetencer. Vi har fokus på løbende kompetenceudvikling, og sammen vil vi sikre din videreudvikling som professionel projektleder.

Du kommer til at arbejde i et projektledelseskontor i Koncern IT under Økonomiforvaltningen i Københavns Kommune, som spænder bredt både i erfaring og baggrund. Herudover er sekretariatet for Københavns Kommunes IT-projektråd også en del af kontoret. Stemningen i afdelingen er præget af en professionel, men uformel omgangstone med højt til loftet. Vores vision er at være Danmarks bedste projektledelseskontor.

Løn- og ansættelsesforhold
Du vil blive ansat efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af løn. Vi tilbyder fleksible arbejdsforhold, relevant efteruddannelse mv. og en løn, der modsvarer dine kvalifikationer.

Mere information
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Danny Søgaard på 2034 0979. Du er også velkommen til at besøge vores LinkedInside: www.linkedin.com/showcase/projektledelse-og-test-management/ for yderligere info.

Vi ser frem til at læse din ansøgning!

Søg via nedenstående link senest tirsdag den 12. november 2019.
Vi forventer at afholde samtaler i uge 47 og 48.

Om Koncern IT
Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på Koncernit.kk.dk.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København NV
  • Tirsdag den 12. november 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1