Projektmedarbejder (student) til elevkoordination på ReDI Schools tech-kurser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob, Elev - København NV

Projektmedarbejder (student) til elevkoordination på ReDI Schools tech-kurser

Studenter-stilling på 15 timer/ugen, inkl. aftener og weekenderStart-dato: 2. august 2021Månedsløn: 8000 kr. Arbejdssted: Kontor på Bygmestervej 10, 2400 København NV + på vores kursus-lokationer i KbhKontrakt: Tidsbegrænset stilling indtil 31. december 2021 - mulighed for forlængelse
Ansøgningsfrist: 14. juni 2021 kl. 08.00

Manglende diversitet i tech-branchen kommer til udtryk i de digitale løsninger, der udvikles. Dét er et demokratisk problem. Samtidig kommer der hvert år mange højt kvalificerede kvinder til Danmark, som har svært ved at få foden indenfor på det danske arbejdsmarked på grund af manglende netværk og de rette digitale kompetencer. Som projektmedarbejder hos ReDI School er du med til sikre, at flere kvinder med flygtninge- og indvandrerbaggrund kan udløse deres fulde potentiale og være med til at udvikle fremtidens digitale løsninger.

Om ReDI School

ReDI School er en non-profit IT-skole for kvinder med flygtninge- og indvandrerbaggrund, som blev startet i Berlin i 2015 og i København i 2019. Vi arbejder for at skabe en mere inkluderende digital fremtid, hvor flere er med til at bruge og udvikle fremtidens digitale løsninger. Det gør vi ved at styrke kvinders digitale og personlige kompetencer, og ved at styrke deres relationer og netværk i samspil med frivillige og erhvervslivet. Helt konkret tilbyder vi gratis IT-kurser, hvor frivillige underviser i både helt basale computerfærdigheder på vores begynder-kurser, og på vores tech-kurser inden for UX/UI design, Data Analytics og Front End Development. Vi tilbyder også en række supplerende sociale og professionelle aktiviteter, fx karrierevejledning, virksomhedsbesøg, events og workshops.

Om muligheden

Enestående mulighed for at være en del af et innovativt integrationsinitiativ med 3 afdelinger i Tyskland og 1 i København. Som projektmedarbejder hos ReDI School vil du være en del af et lille team i København med rig mulighed for at bringe dine ideer og erfaring i spil, og arbejde for vores fælles vision om digital inklusion og flere kvinder i tech.

Om rollen

Som projektmedarbejder på ReDI School’s tech-kurser er din primære opgave at facilitere en meningsfuld elevrejse for eleverne på ReDI Schools tech-kurser. Det betyder at du skal sikre sammenhæng mellem de forskellige dele af ReDI Schools program lige fra elevernes første møde med ReDI School og til den sidste evaluering. Du er sammen med elevkoordinatoren med til rekruttere og udvælge elever og sørge for at de klædt på med alle nødvendige informationer inden kurset starter. Under kurset er du elevernes primære kontaktperson fra teamet og du er til stede ude på kurserne til at videregive beskeder og svare på spørgsmål fra elever og frivillige. Hen mod slutningen af semesteret kommer du til at samarbejde med vores karrierekoordinator om at udvikle en strategi for, hvordan vi sikrer os, at tech-eleverne kommer bedst muligt videre efter afslutningen på kurset - både i deres personlige liv og deres professionelle liv i tech-branchen.

Opgaver og ansvarsområder inkluderer:

  • Medansvarlig for rekruttering, screening og onboarding af elever til ReDI Schools tech-kurser, herunder design af flyers og informationsmateriale om kurserne og afholdelse af info- og interviewsessions
  • Tilstedeværelse på kursuslokationen én aften om ugen (tirsdag aften), og i den forbindelse diverse praktiske opgaver
  • Assistere med evalueringen af ReDI Schools aktiviteter
  • Assistere med planlægning og afvikling af andre små og store workshops og events, fx semesterafslutningsevent DemoDay
  • Løbende udvikling af tech-elevernes vej gennem ReDI School i tæt samarbejde med elevkoordinatoren og karrierekoordinatoren
  • Deltage i løbende udvikling af organisationen og vores projekter
  • Diverse administrative og kommunikationsmæssige opgaver

Om dig:

  • Du studerer på en relevant videregående uddannelse - hvilken uddannelse er ikke afgørende, så længe du har en interesse for og gerne et solidt kendskab til tech-branchen
  • Du er dreven og selvstændig med gode organisatoriske færdigheder
  • Du synes synes ligestilling, diversitet og inklusion er vigtigt
  • Du taler og skriver dansk og engelsk. Kendskab til et tredje sprog er en fordel, fx arabisk, tyrkisk, somalisk, persisk eller tigrinya
  • Du gør dig altid umage, og er ikke bange for at bede om råd og hjælp
  • Du er empatisk og kan skabe relationer til alle slags mennesker
  • Du er bosat i Københavnsområdet


Hos ReDI School vægter vi mangfoldighed højt, og vi gør alt hvad vi kan for at skabe en arbejdsplads, der er inkluderende, tryg og rar at være på, uanset de ansattes alder, etniske identitet, kønsidentitet, seksualitet, handicap eller religion. Vi rekrutterer “blindt” til første samtale og det er derfor vigtigt, at dit CV ikke angiver alder, køn, navn eller billede.

Vil du være en del af ReDI School? Send en kort ansøgning og CV (uden billede, navn, køn og alder) til [email protected] inden d. 14. Juni hvor du fortæller os, hvorfor du er perfekt til jobbet. Tøv endelig ikke med at ringe til elevkoordinator, Maja Elowsson på 29610239, hvis du har spørgsmål til stillingen. Første samtaler afholdes d. 17 og 18. juni og evt 2. samtale afholdes d. 24. juni.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København NV
  • Mandag den 14. juni 2021

Lignende jobs

  • Project Coordinator - Afghan Diaspora Engagement

    Are you motivated to work in one of the largest humanitarian organisations worldwide and become part of a global organisation with a strong drive for assisting and protecting displaced people and e..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder

    Brænder du for at skabe projekter og daglig drift, der giver energieffektive bygninger med et godt indeklima? [xxxxx] søger en projektleder, der bidrager til at skabe de bedste rammer for .
    • Projektleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Projektleder - Maskiner - Life Science - København

    Har du ambitionerne og potentialet til at blive projektleder hos SCANBUR A/S i Karlslunde, så har du nu chancen for at komme med på rejsen.SCANBUR er en international familieejet virksomhed m..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1
28. august 2024 1
27. august 2024 1
26. august 2024 1
25. august 2024 1
24. august 2024 1
23. august 2024 1
22. august 2024 1
21. august 2024 1
20. august 2024 1
19. august 2024 1
18. august 2024 1
17. august 2024 1
16. august 2024 1
15. august 2024 1
14. august 2024 1
13. august 2024 1
12. august 2024 1
11. august 2024 1
10. august 2024 1
9. august 2024 1
8. august 2024 1