Vikarstilling: Projektleder søges til barselsvikariat i Afdeling for Velfærdsinnovation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Vikar - København NV

Kan du styre komplekse projekter i en stor offentlig organisation sikkert i mål? Og har du erfaring med innovation og brugerinddragelse? Så er det dig, vi har brug for som barselsvikar i Afdeling for Velfærdsinnovation.

I Afdeling for Velfærdsinnovation har vi ansvar for at udvikle, teste og implementere nye løsninger i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen. Vores mål er at finde løsninger, der bidrager med stor værdi i borgernes hverdag. Vi har et tæt samarbejde med de andre enheder i forvaltningen, andre kommuner, forskningsinstitutioner og ikke mindst virksomheder. Vi arbejder med innovation på et område med høje politiske ambitioner.

Om jobbet
Vi søger en projektleder, der kan indgå bredt i afdelingens arbejde. Vi arbejder bl.a. med demens, velfærdsteknologi og boliger til ældre. Meget af tiden bruger vi på projektarbejde, men vi har også sekretariatsarbejde i form af fx udarbejdelse af indstillinger til direktionen, borgmesteren og vores politiske udvalg. Vi kan ikke på forhånd sige, hvilke opgaver du kommer til at sidde med, da vi ansætter den person, vi synes, vi mangler på holdet, og så bagefter finder opgaver, der passer til vedkommende.

Om dig
Vi forestiller os, at du:

  • har en relevant akademisk uddannelse, gerne indenfor samfundsvidenskab
  • har erfaring med at arbejde med demens og/eller velfærdsteknologi
  • har erfaring med projektledelse i en offentlig organisation
  • kan innovationshåndværket
  • arbejder struktureret, selvstændigt og opsøgende
  • både kan begå dig på Rådhuset og i personalestuen på et plejehjem.

Erfaring fra sundheds- og ældreområdet vil være en fordel.

Vi tilbyder
Du vil få dygtige og engagerede kolleger med mange forskellige faglige baggrunde og vil blive del af en afdeling med en uformel tone og et højt tempo. Vi er ca. 20 medarbejdere i afdelingen.

Stillingen er placeret i Afdeling for Velfærdsinnovation på Henrik Pontoppidans Vej i Kbh. N. Vi er en del af Center for Innovation og Evaluering i Sundheds- og Omsorgsforvaltningen, Københavns Kommune.

Arbejdstiden er 37 timer om ugen.

Stillingen er til besættelse senest den 1. oktober 2021, men gerne før. Der er tale om en midlertidig stilling som barselsvikar, der forventeligt vil vare indtil sommeren 2022.

Ansættelsen sker i henhold til gældende overenskomst og efter principperne om Ny Løn.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Monica Andersen på 5180 5254 eller centerchef Nanna Skriver på 2877 7782.

Sammen med din ansøgning bedes du vedhæfte CV og eksamensbevis.

Søg via nedenstående link senest fredag den 6. august 2021
Vi forventer at gennemføre ansættelsessamtaler torsdag den 19. august 2021.

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, SOSU-assistent eller SOSU-hjælper, har du derudover ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om vores hverdag på www.vores-hverdag.dk, Facebook og LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København NV
  • Fredag den 06. august 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. oktober 2024 1
6. oktober 2024 1
5. oktober 2024 1
4. oktober 2024 1
3. oktober 2024 1
2. oktober 2024 1