Administrativ medarbejder til Almene Boliger i Teknik- og Miljøforvaltningen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København NV

Vil du være med til at sætte et positivt aftryk på fremtidens København som administrativ sagsbehandler i Teknik- og Miljøforvaltningen? Er du en dygtig projektleder, der er interesseret i nybyggeri og renovering af almene boliger og tilsynet med de almene boligorganisationer? Så er det dig, vi søger.

Almene Boliger spiller en central rolle i Københavns byudvikling og danner rammen om 100.000 københavneres bolig og livsvilkår. Enheden for Almene Boliger har ansvar for, at der bliver bygget nye almene boliger i sammenhæng med den øvrige by, at boligorganisationerne drifter de 61.000 nuværende almene boliger effektivt og inden for rammerne af lovgivningen, og at almene boliger bliver renoveret i overensstemmelse med arkitektoniske, økonomiske og bymæssige rammer.

Gennem vores daglige arbejde støtter vi op om kommunens mål om at skabe en sammenhængende og mangfoldig by med plads til og lige muligheder for alle. Vi har den daglige dialog med de almene boligorganisationer og godkender nybyggeri og renoveringer af almene boliger. Og vi fører tilsyn med boligorganisationernes økonomi, bygninger og beboerdemokrati.

Vi er et område i stor faglig udvikling. Vi har store ambitioner for udviklingen af Københavns almene boliger, udsatte by- og boligområder, styringen af den almene boligsektor og vores egen opgaveløsning.

Kollegaerne i kontoret har primært juridisk- eller samfundsvidenskabelig baggrund eller er arkitektuddannede.

Om jobbet
Den væsentligste arbejdsopgave bliver at arbejde administrativt med boligorganisationernes mange renoverings- og nybyggeriprojekter og at løse opgaver i relation til kommunens tilsyn med de almene boligorganisationer. Det kræver, at du kan håndtere en kompliceret lovgivning og indgå i et tæt samarbejde på tværs af faggrænser og forvaltninger samt med vores eksterne samarbejdspartnere.

Derudover vil du sammen med dine kolleger stå for politisk betjening af vores fagudvalg og Borgerrepræsentationen, der skal godkende byggeprojekterne. Du vil skulle besvare henvendelser fra kommunens politikere, boligorganisationerne og de almene lejere – herunder ved behandling af aktindsigter.

Endelig kan du forvente at skulle bidrage til at implementere og udvikle København Kommunes boligpolitiske strategier.

Om dig
Du har en relevant uddannelse som fx jurist, statskundskaber, økonom eller lignende. Vi lægger derudover vægt på, at du:

  • gerne har erfaring med sagsbehandling og arbejdet i en politisk styret organisation
  • er struktureret i din tilgang med fokus på detaljen
  • har interesse for den almene boligsektor og de almene aktører
  • er en holdspiller med lyst til at indgå i samarbejde og dialog med andre fagligheder
  • er velformuleret både på skrift og i tale
  • er engageret og initiativrig og har en positiv tilgang til kolleger og nye arbejdsopgaver
  • er løsningsorienteret og ved, at samarbejde er den bedste strategi

Vi tilbyder dig

  • et alsidigt job i en dynamisk organisation med kolleger fra øverste hylde og et område i rivende udvikling, hvor de faglige og personlige udfordringer og muligheder går hånd i hånd
  • stor indflydelse på eget arbejde og mulighed for at sætte et fingeraftryk på København

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst afhængig af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation.

Stillingen forventes besat den 1. oktober 2021 eller så snart som muligt.

Er du interesseret?
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte teamleder Morten Lund på 2114 4767 (uge 27 og uge 31) eller enhedschef Hanne Lind Mortensen på 4012 4960 (uge 29).

Søg via nedenstående link senest mandag den 16. august 2021
Vi forventer at holde samtaler i uge 33.

Om Teknik- og Miljøforvaltningen
Forvaltningen varetager myndighedsopgaver og servicerer borgere og erhvervsliv, blandt andet inden for miljøområdet, lokalplanlægning, byfornyelse, byggesagsbehandling og trafikområdet. Desuden er det Teknik- og Miljøforvaltningen, der står for renholdelse, vedligeholdelse og udvikling af byens veje og parker, foretager parkeringskontrol og driver de københavnske kirkegårde. Vi beskæftiger ca. 2.050 medarbejdere og administrerer et bruttobudget på knap 3 mia. kr.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København NV.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København NV
  • Mandag den 16. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Danmarks største kæde af Oticon certificerede hørecentre søger en Kundekoordinator til vores butikker i Næstved og Sorø. Audika - Danmarks førende kæde af Oticon-certificerede hørecentre Au..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    Sweco Architects søger erfarne projektledere til spændende projekter inden for Nybyg og Energi.Vi er i Sweco Architects en tegnestue med fokus på integreret rådgivning og arbejder på tværs af f..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København NV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København NV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København NV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
26. juli 2024 1
25. juli 2024 1
24. juli 2024 1
23. juli 2024 1
22. juli 2024 1
21. juli 2024 1
20. juli 2024 1
19. juli 2024 1
18. juli 2024 1
17. juli 2024 1
16. juli 2024 1
13. juli 2024 1
12. juli 2024 1
11. juli 2024 1
10. juli 2024 1
9. juli 2024 1
8. juli 2024 1
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1