It-projektleder til vigtigt integrationsprojekt i Programkontor for Ejendomsdata

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Brænder du for at arbejde med data som grundlag for digitalisering og forretningsudvikling? Kan du godt lide at arbejde med høj kompleksitet? Har du lyst til at indgå i et samarbejde med forretningen og de interne og eksterne datamyndigheder på et politisk fokusområde? Så er du måske én af vores nye it-projektledere i Programkontoret for Ejendomsdata.

Et ejendomsdataområde i forandring
Der sker store og spændende ændringer i disse år på tværs af det samlede ejendomsdataområde. Grunddataprogrammet er ved at være gennemført, der udsendes nye ejendomsvurderinger fra 2020, og der implementeres i de kommende år en række ændringer af ejendomsbeskatningen. Du kommer som it-projektleder til at indgå i et programkontor, som er i fuld gang med at blive bygget op til at koordinere og gennemføre en række initiativer, som skal sikre sammenhæng på ejendomsdataområdet. Vi forventer, at kontoret vil bestå af ca. 13 medarbejdere, der har en akademisk og/eller en it-teknisk baggrund.

Kontoret har ansvaret for Skatteforvaltningens Ejendomsdataprogram, og arbejder med tre projektspor:

  • implementering af nye datamodeller som følge af grunddataprogrammet, herunder den nødvendige tilpasning og test af en række eksisterende systemer i Skatteforvaltningen
  • sikre en hensigtsmæssig integration mellem Skatteforvaltningens systemer og den fælles offentlige datafordeler (DAF) herunder etablering af en samlet dataplatform for ejendomsdata i Skatteforvaltningen
  • sikre videreførelse af de nuværende ejendomsdata- og vurderingssystemer i forbindelse med den gradvise implementering af nye ejendomsvurderinger og ny boligbeskatning.


Udviklingsprojekterne er på vej i foranalyse og ventes gennemført frem mod 2024.

Kontoret yder bistand til Udviklings- og Forenklingsstyrelsens direktion og koordinerer forhandlinger med eksterne parter (andre styrelser, KL og leverandører) i forhold til de store datamæssige omlægninger og de nødvendige tilpasninger af vurderings- og beskatningssystemerne. Desuden har kontoret en central, tværgående opgave med at sikre koordinering af øvrige aktiviteter i Skatteforvaltningen, som berøres af ændringerne på ejendomsdataområdet, herunder grunddataprogrammet.

Som it-projektleder i Programkontor for Ejendomsdata i Data og Analyse får du ansvaret for følgende projekt:

Sikre en hensigtsmæssig integration mellem Skatteforvaltningens systemer og den fælles offentlige datafordeler (DAF) herunder etablering af en samlet dataplatform for ejendomsdata i Skatteforvaltningen.

Herunder,

  • sikre kravafklaring med de interne interessenter
  • facilitere et tæt samarbejde med interne og eksterne interessenter
  • udarbejde beslutningsoplæg, projektgrundlag, businesscase og tidsplan for projektet.


Erfaren teknisk it-projektleder, der har mod på mere
Du har en samfundsvidenskabelig uddannelse, er ingeniør eller har en anden relevant uddannelsesbaggrund. Du har allerede oparbejdet solide kompetencer og erfaringer med teknisk it-projektledelse, som du brænder efter at videreudvikle i en politisk styret organisation. Du er:

  • i stand til at formidle et godt samarbejde på tværs af interne og eksterne organisatoriske enheder
  • teknisk analytisk stærk og i stand til at strukturere komplekse problemstillinger
  • har erfaring som projektleder af tekniske it-projekter
  • har solid erfaring med projektledelse af it-projekter, der har håndteret integrationer
  • har en solid forståelse for dataområdet, datamodellering og it- og digitalisering
  • en god formidler – skriftligt og mundtligt.


I forbindelse med dit arbejde, vil det være en fordel, men ikke en forudsætning, hvis du har kendskab til ejendomsdata eller integrationsplatforme, og har erfaring med at arbejde i et politisk miljø.

Et job med udviklingsmuligheder og mulighed for at løfte din faglighed til nye højder
Du kan se frem til at blive en vigtig del af et team med 13 kollegaer, som er under opbygning, hvor du får mulighed for at være med til at præge udviklingen af opgaven. Du får i stillingen en unik mulighed for at udvikle dine kompetencer og få bred erfaring med det daglige arbejde i en innovativ styrelse. Samarbejde og videndeling er vigtigt for os, så vi udnytter vores kompetencer bedst muligt og hele tiden lærer af hinanden. Derfor indgår du også i et grundigt introduktions- og oplæringsforløb.

Ansøgning og kontakt
Ansøgning med CV og eksamensbevis bedes sendt via linket ”Søg stillingen” senest den 03. marts 2020. Spørgsmål besvares gerne af Tine Kapper på telefon 72 37 08 58. Evt. Der kan indgå en logisk test og en personanalyse i ansættelsesforløbet. Samtaler forventes afholdt i marts.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet. Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted bliver indtil videre Dit arbejdssted bliver indtil Østbanegade 123, 2100 København Ø. På sigt samles Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
’I samarbejde med Skatteministeriets øvrige styrelser udvikler vi en fremtidsparat og sikker digital forvaltning’

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen har til opgave at forenkle og udvikle it-løsninger og forretningsprocesser. Samtidig har styrelsen ansvar for at sikre stabil drift og vedligeholdelse af skatteforvaltningens eksisterende it-systemer. Vores medarbejdere er fagligt kompetente og specialiserede og samtidig i stand til at arbejde tæt sammen med andre fagligheder på tværs af Skatteministeriet. Kun gennem et stærkt fagligt fællesskab på tværs af fagområderne kan vi lykkes med den omfangsrige og komplekse opgave, vi har.

Vi søger løbende nye kolleger, som deler vores ambition om at sikre fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor.

Læs mere om Udviklings- og Forenklingsstyrelsen på www.ufst.dk

Skatteministeriets koncern opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København Ø
  • Tirsdag den 03. marts 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som projektledere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1