Rekrutteringsfirma

Teknisk Projektleder/Product Owner

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Bonnier Publications er en medievirksomhed med hovedsæde på Strandboulevarden i København, hvor ca. 350 ansatte har deres daglige gang. De er en selvstændig koncern i Bonnier Group, som er Nordens førende mediekoncern med ca. 175 selskaber fordelt på 21 lande.

Virksomhedens aktiviteter omfatter trykte og digitale magasiner, bogserier, apps, websites og forskellige digitale tjenester, hvor indtægterne kommer fra annoncesalg, løssalg og især salg af abonnementer.

De er specialister indenfor cross border publishing, som betyder, at de skriver de fleste af deres tekster på dansk og oversætter og bearbejder materialet, så det kan udgives på mange sprog. De står bag mere end 40 brands, som udkommer i op til 6 lande, herunder bl.a. Illustreret videnskab, Historie, Bil Magasinet, Bo Bedre, Costume og I Form.

Bonnier Publications er i gang med en rejse, hvor mere bliver digitalt og nye produkttyper opstår. Et centralt område for at lykkes er, at vores betalingsløsninger virker og er tilpasset nye muligheder.

Som Teknisk Projektleder og Product Owner bliver du en del af afdelingen Business Technology, som har det tekniske ansvar for koncernens digitale platforme samt integration af de tekniske systemer, der understøtter den kommercielle og redaktionelle del af forretningen.

Bonnier er på nuværende tidspunkter i gang med en større digital transformation, hvor velfungerende online salg og betaling er en forudsætning for succes, og i den forbindelse har både denne afdeling og denne specifikke rolle som Teknisk Projektleder og Product Owner en central placering.

Afdelingen tæller ca. 20 personer og består af tekniske projektledere, digitale specialister og et udviklingsteam, der arbejder tæt sammen med de kommercielle og redaktionelle afdelinger.

I rollen som Teknisk Projektleder og Product Owner vil du få et todelt ansvar i forhold til at optimere deres betalingsløsninger, hvor du skal kunne jonglere mellem at have fokus på detaljerne og kunne se det større billede.

Som Teknisk Projektleder vil du blive det primære kontaktpunkt og ekspert inden for området, der gør, at de kan skabe resultater med betalinger. Der vil derfor være et stort fokus på intern såvel som ekstern kommunikation til de interessenter, der har betydning for betalingssystemet. Internt omhandler det særligt marketing, økonomi, IT og området for dataindsamling. Eksternt omhandler det bl.a. Nets, som er leverandører af det betalingssystem, der anvendes i Bonnier Publications.

Som Product Owner skal du samle overblikket og sørge for at få betalinger til at fungere og blive udbredt på tværs af afdelinger hos Bonnier Publications lige fra marketing, forretningsudvikling, økonomi og operation/drift organisationen. Du vil derfor have et teknisk ansvar i at forstå hele betalingskæden, særligt med fokus på abonnementsordningen, for at kunne finde og udrette de fejl, der måtte opstå imellem, at kunden betaler, og at beløbet løbende bliver modtaget hos Bonnier Publications.

Som en del af det tekniske ansvar vil der også være en opgave i at optimere betalingssystemet, hvor der vil være rig mulighed for at påvirke, hvordan det fremadrettet kommer til at se ud.

Sidst men ikke mindst vil rollen også indebære et analytisk arbejde i form af dataanalyse, for netop at finde ud af, hvor fejlene opstår, og for at skabe det rigtige fokus.

I rollen som Teknisk Projektleder og Product Owner kan dit ansvar opdeles i 5 generelle områder, som listes herunde:

  • Intern ekspert og kommunikator på området
  • Eksternt kontaktpunkt og kommunikator på området
  • Fejlfinding i betalingsløsninger og i den forbindelse afrapportering
  • Optimering af betalingsløsninger
  • Analytisk arbejde omkring data


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.7.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Projektleder
  • København Ø

Lignende jobs

  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Senior Project Manager - Energy from Waste and Car...

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Customer Service Project Manager

    Are you passionate about delivering exceptional customer experiences? Do you thrive in a fast-paced and collaborative environment? We are looking for a Customer Service Project Manager to join our .
    • Projektleder
    • Ørestad
    Få mere info
  • Projektleder til ambitiøse og komplekse projekter

    Er du en dygtig projektleder med erfaring inden for større projekter? Brænder du for at tage ansvar og lede komplekse projekter fra start til slut? Så har [xxxxx]s bygherreorganisation .
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som projektledere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1