Rekrutteringsfirma

Projektleder indenfor IT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Kontoret for Viden og Processer er en forholdsvis nyetableret afdeling, som tæller ca. 20 medarbejdere med roller som bl.a. Business Analyst, Systemarkitekt, Lead Arkitekt, Test Manager og Projektleder. Dette kontor har en central rolle i udviklingen af en fremtidsparat og sikker digital forvaltning, hvor forretningsprocesser og it-løsninger skal forenkles og udvikles.

Mere konkret betyder det, at der i dag er en bred portefølje af systemer, samlet set omkring 315 forskellige systemer, hvoraf 70 skal tilses i den nærmeste fremtid, og der skal bl.a. laves initiativer og planer for levetidsforlængelse.

Udover denne vigtige opgave, har afdelingen til formål at assistere ifm. transformationsprocesser for systemerne, baseret på viden i systemlandskabet. I denne proces, med øget kendskab til det eksisterende systemlandskab, er det vigtigt, at der i fællesskab løftes viden fra leverandører og hjem. På længere sigt er ambitionen at vide mere om systemlandskabet, og som minimum eje og tage aktivt del i udviklingsprocessen af nye systemer. Optimalt set er ønsket, at UFST i stigende grad også overtager dele af udviklingen selv.

Da transformationen involverer hele styrelsen, andre styrelser og eksterne interessenter, har denne afdeling et fokus på tværgående projekter og programmer, som man i denne rolle vil være en del af. Projekterne og programmerne foregår på et både fagligt og ledelsesmæssigt højt niveau, hvorfor du vil komme til at arbejde med projektledelse på tværs af styrelsens afdelinger og ligeledes arbejde tæt sammen med eksterne interessenter, herunder leverandører.

Du bliver på den måde en nøgleperson i tværgående samarbejde og leverandørstyring, som sikrer at enderne mødes på tværs af de mange interessenter, herunder både tekniske og politiske aktører


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.8.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

  • Projektleder
  • København Ø

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som projektledere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1