Teknisk projektleder med interesse for data og storage

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Brænder du for at arbejde med it, der sikrer menneskeliv og materielle værdier samt understøtter den grønne omstilling i samfundet? Så vil jobbet som teknisk projektleder hos Danmarks Meteorologiske Institut (DMI) være noget for dig!

Om jobbet Vi søger en teknisk projektleder, der i første omgang skal hjælpe os med idriftsættelsen af vores nye storage-system og migreringen af ca. 20 petabyte data. Vores nye storage-system er en on premise IBM arkiv- og backup-løsning med ca. 40 petabyte storage på disk samt bånd og er enabled til cloud. En væsentlig del af dette arbejde består i, at vi skal opbevare og styre data på en god måde i storage-systemet igennem bl.a. datapolitikker, hvilket kræver, at mange medarbejdere skal arbejde med lagring af data på en ny måde. Derudover skal storage-systemet installeres på DMI’s kommende lokation, som ligger ca. 400 m. fra DMI’s nuværende adresse.

Du kommer til at indgå i et team med bl.a. infrastrukturspecialister og DMI’s data manager.

Dine primære arbejdsopgaver vil være at:

  • Udarbejde projektplaner og understøtte planlægningen af arbejdet
  • Understøtte estimeringen af opgavernes omfang
  • Understøtte forandringsledelsesopgaven med anvendelse af ny storage
  • Udarbejde brugervenlige guidelines
  • Udarbejde dokumentation, notater o.l.
  • Fjerne forhindringer for arbejdet
  • Kommunikere om arbejdet

Om dig Du er en dygtig, kreativ og kvalitetsbevidst teknisk projektleder. Du har enten en teknisk baggrund med interesse for projektledelse eller en generalist baggrund med stærk interesse for data og storage.

Du er god til formidling af teknisk indhold til målgrupper med forskellige tekniske forudsætninger. Du er kommunikerende og åben omkring dit arbejde og du tager ansvar for, at teamet er med i processen. Du er god til at forstå teamets behov og på baggrund heraf identificere initiativer og arbejdsopgaver. Du tager, ligesom dine kollegaer, ansvar for det samlede teams arbejde og byder ind med din ekspertise og gode energi i det tværfaglige arbejde.

Vi forventer, at du har:

  • en relevant uddannelse, som fx cand.it., cand.scient eller cand.scient.adm
  • erfaring med at arbejde med data, databaser og datastrukturer

Det er en fordel, hvis du har:

  • kendskab til storage-systemer
  • kendskab til håndtering af data
  • kendskab til SAFe, PRINCE2, ITIL e.l.

Du skal kunne arbejde både selvstændigt og som holdspiller, og du skal kunne begå dig på dansk og engelsk.

Vi tilbyder DMI er en af Danmarks mest spændende og udfordrende it- og infrastrukturarbejdspladser. Vi tilbyder en afvekslende og udfordrende hverdag i et uformelt og dynamisk miljø, hvor der er højt til loftet og plads til den enkelte. Der arbejder ca. 70 engagerede it-medarbejdere på DMI, herunder bl.a. udviklere, it-arkitekter og medarbejdere med ekspertise indenfor databasedesign og -udvikling. Vi tilbyder dig muligheden for at være en væsentlig spiller indenfor styrkelsen af det teknologiske fundament på DMI.

DMI ligger bogstavelig talt et vindstød fra Ryparken station og er desuden nemt at komme til på cykel eller med bil – og vi har gode omklædningsfaciliteter, hvis du har haft modvind på cykelstien.

DMI som it-arbejdsplads DMI er instituttet, der forbinder naturens kræfter med teknologiens styrker. Vi har alt fra de mindste små tekniske finurligheder til store komplekse it-løsninger, herunder en supercomputer placeret på Island. Vi udvikler nye løsninger og driver samt vedligeholder ældre it-systemer samtidig med, at vi er præget af videnskab og forskning. Her bliver du konstant udfordret af alt det, som vejret kan rive med sig verden over fx grundet klimaændringer, der forandrer verden fra dag til dag, hvorfor det er vigtigt, at teknologien følger med.

Løn - og ansættelsesvilkår Ansættelse og aflønning sker i henhold til gældende overenskomst i staten. Der kan forhandles individuelt løntillæg afhængig af dine kvalifikationer. Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner.

Supplerende oplysninger kan fås ved henvendelse til afdelingschef for Frie Data, Risiko- og Kvalitetsstyring, Morten Thaarup, på tlf. 23 99 75 57.

Vi ønsker at fremme ligestilling og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset køn, alder og etnisk baggrund.

Ansøgning Send din motiverede ansøgning, CV og eksamensbeviser, så vi har det senest søndag d. 28. februar 2021. Vi forventer at afholde første samtale torsdag d. 4. marts 2021. En eventuel samtale kan tage udgangspunkt i en konkret opgave. Invitation til samtale vil ske via mail.

For at søge stillingen skal du klikke på linket "Søg stillingen" og følge instruktionerne. Stillingen er til besættelse snarest muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København Ø
  • Søndag den 28. februar 2021

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som projektledere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1