Projektleder til opbygning af effektiv styring og fakturakontrol på it-området

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Trives du i en koordinerende rolle, og har du flair for at følge op på store leverandøraftaler? Og kan du se dig selv bidrage til at skabe robuste rammer for en effektiv styring og fakturakontrol på it-området i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen? Så er du måske vores nye kollega.

Vi skaber fundamentet for fremtiden

Viden former fremtiden. I Uddannelses- og Forskningsministeriet arbejder vi for at skabe værdi i samfundet gennem fremragende uddannelse og forskning. Vi skaber et solidt fundament for de videregående uddannelser og forskningen i Danmark, så nye idéer kan spire og skabe vækst.

Om jobbet

Du vil varetage en nøglerolle som projektleder med at etablere optimerede rammer for en effektiv styring og fakturakontrol i forhold til Uddannelses- og Forskningsministeriets engagement med Statens IT, herunder etablere et årshjul og koordinere den løbende opfølgning. Du vil få en bred kontaktflade og en travl hverdag i koblingen mellem forretning og Statens IT. Du vil i den forbindelse være tæt knyttet til den øverste ledelse i Uddannelses- og Forskningsstyrelsen, som varetager en koncernfælles funktion på it-området.

Er du vores nye kollega?

Vi forventer, at du både brænder for at levere høj kvalitet og har masser af gåpåmod samt er nysgerrig over for organisation, forretning og systemer. Du motiveres af at skabe overblik og struktur.

Vi forestiller os, at du har flere års erfaring fra et tilsvarende job – gerne hos en anden statslig myndighed.

Vi ser desuden gerne, at du:

  • Har god økonomiindsigt i budgetter og regnskab, herunder kendskab til statslig økonomistyring
  • Har flere års erfaring med compliancefunktionen og gerne i forhold til Statens IT
  • Er god til at skabe og formidle overblik både mundtligt og skriftligt og trives i en koordinerende, opfølgende rolle
  • Er vedholdende og evner at holde fast i løse ender, indtil der er afklaring
  • Vægter det gode samarbejde og evnen til at skabe gode relationer internt som eksternt

Du ansættes i Direktionssekretariatet, i teamet den digitale arbejdsplads. Direktionssekretariatet består samlet af 15 engagerede medarbejdere, som varetager to hovedopgaver fordelt på to teams, hhv. Den digitale arbejdsplads og Ledelsesbetjening.

Team den digitale arbejdsplads er ansvarlige for den it-mæssige understøttelse af forretningen i hele ministeriet (koncernfælles it) samt administration og udvikling af en række opgaver og projekter, som er placeret i teamet. Formålet er generelt at levere en effektiv styring og administration af ministeriets tværgående it og systemer, herunder ministeriets to ESDH-systemer, og i den forbindelse varetage en vigtig rolle som bindeled mellem forretning, it-systemer og leverandører, herunder Statens IT mhp. optimal udnyttelse af værktøjerne.

En ambitiøs og social arbejdsplads

Du bliver en del af en ambitiøs arbejdsplads med dedikerede og fagligt stærke kollegaer, hvor vi prioriterer et godt samarbejde og arbejdsglæde i hverdagen. Vi mener nemlig, at en god kultur med dialog og samarbejde er forudsætningen for, at vi lykkes. Derfor er her plads til grin i den travle hverdag. Samtidig får du gode udviklingsmuligheder og stor fleksibilitet, så du kan balancere faglige ambitioner og privatliv.

Løn og ansættelsesvilkår

Du ansættes som chefkonsulent i Uddannelses- og Forskningsministeriets koncern efter overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kontorchef Jimmy Bruun Felthaus på telefonnummer 7231 7823 eller på e-mail [email protected].

Søg stillingen

Klik på knappen ”søg stillingen” eller søg via vores hjemmeside www.ufm.dk/job-i-ministeriet. Vi skal have din ansøgning senest torsdag 11. november 2021 kl. 12.00.

Vi forventer at holde to samtalerunder. Første samtalerunde afholdes i uge 46 og anden samtalerunde i uge 47. Mellem første og anden samtalerunde gennemføres personlighedstest.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Uddannelses- og Forskningsministeriet er medlem af foreningen Nydansker.

Det forventes, at du kan starte i stillingen pr. 1. januar 2022 efter hurtigst muligt derefter.

Om Uddannelses- og Forskningsstyrelsen

I Uddannelses- og Forskningsstyrelsen løfter vi en bred portefølje af faglige og administrative opgaver og projekter, der understøtter videreudvikling af dansk forskning, videnbaseret innovation og en løbende kvalitetsudvikling på de videregående uddannelser i et godt internationalt samspil på både forsknings- og uddannelsesområdet. Det sker i tæt dialog med de videregående uddannelsesinstitutioner og øvrige aktører med afsæt i dyb faglighed på de relevante områder. Styrelsen har også ansvaret for den ordinære uddannelsesstøtte (SU) og en række andre særlige støtteordninger for uddannelsessøgende samt ansvaret for drift og udvikling af SU-systemer, studieadministrative it-systemer mv.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København Ø
  • Torsdag den 11. november 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    <p>Are you looking to bring your expertise and enthusiasm into play in a global, high performing engineering team delivering a range of innovative projects? Do you want to push the boundaries..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København K

    Hos Nordic Office of Architecture har vi masser af spændende og vigtige projekter på tegnebrættet – særligt inden for sundhedsbyggeri. Lige nu søger vi en dygtig projekteringsleder. Du vil blive e..
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Har du erfaring med almene boliger, og vil du være med til at skabe æstetiske, bygbare og bæredygtige bygninger? Har du samtidig lyst til at arbejde på en ambitiøs tegnestue, der sætter udviklingen..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Vi søger en faglig stærk og erfaren projektleder til at varetage en af vores entrepriser og sikre at denne kommer godt i mål. Du vil blive en del af et dygtigt projektteam og allerede fra første da..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som projektledere
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 3
9. juni 2024 2
8. juni 2024 2
7. juni 2024 2
6. juni 2024 2
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 3
30. maj 2024 3
29. maj 2024 3
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 3