Teamchef-Projektleder hos Me’ning.

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vores kunde er en offentlig styrelse, og til teamet på 8 medarbejdere søger vi en teamchef/projektleder. Teamets ansvar er at drifte og videreudvikle styrelsens centrale og tværgående service management systemer og processer. Enheden understøtter drift og videreudvikling af styrelsens it-systemer.

Som leder står du i spidsen for en professionel service management-enhed, der med fokus på samarbejde og værdiskabelse, er et vigtigt fundament for sikker og stabil drift.

Har du erfaring med IT Projektledelse og brænder du for at designe løsninger, optimere processer baseret på forretningsmæssige behov?

Så er det dig, vi søger, til stillingen som Teamchef/projektleder.

Hos Me’ning hjælper vi virksomheder med at give digitalisering mening. Vi tror på, at digitale løsninger giver bedst mening, hvis folk forstår hvorfor og hvordan, de skal bruge den. Vi kalder det: ”Digital Solutions That Make Sense”. Derfor bygger vi ikke bare digitale produkter og løsninger – vi integrerer menneskelig forståelse og brugerinddragelse i vores projekter, så det passer til virksomheden og dem, der skal bruge den. Det er vores tilgang. Her tror vi nemlig på mennesker før teknologi.

Dine kvalifikationer og kompetencer:

  • Datalog, datamatiker, ingeniør el.lign.
  • Min. 8 års erfaring som IT-projektleder
  • Forståelse for udvikling, gerne med baggrund i udvikling og med kendskab til udviklingsprocesser
  • Det er en klar fordel, hvis du har erfaring med offentlige kunder
  • Erfaring med scrum og vandfald
  • PRINCE2 eller tilsvarende

Din personlige profil:

  • Vægter kvaliteten højt i alle dele af dit arbejde
  • Tager ansvar og bliver motiveret af at skabe resultater
  • Kan lide at blive udfordret og er fagligt nysgerrig
  • Er god til at kommunikere og udveksle idéer og muligheder
  • Besidder et godt humør og kan skabe gode og solide relationer

Vi prioriterer en fleksibel dagligdag, hvor det er muligt at skabe en god balance mellem arbejde og fritid. Har du store ambitioner, er der ligeledes gode muligheder for at tilegne sig et større ansvar og udvikle sig i virksomheden.

Du tilbydes:

Du tilbydes et job i en virksomhed i vækst og de anerkender at det er dig der flytter virksomheden. Du vil blive en del af en virksomhed, hvor alt er muligt og som prioriterer en fleksibel dagligdag. Har du store ambitioner er der ligeledes gode muligheder for at tilegne sig et større ansvar og vokse i vores virksomhed. Vi prioriterer kontinuerlig uddannelse inden for forskellige IT-områder, som du finder interessant ligesom du vil have indflydelse på, hvilke IT-områder du kommer til at beskæftige dig med.

Herudover tilbydes du en attraktiv og konkurrencedygtig lønpakke, pension, bonus, internet, mobil, puljebiler, kantineordning samt en aktiv personaleforening. Dit arbejdssted bliver i enten Aarhus, Herning eller København afhængig af din bopæl. De dækker hele Danmark, hvorfor nogen rejseaktivitet vil forekomme.

Vi opfordrer til at søge hurtigst muligt, da vi løbende indkalder egnede kandidater til samtale.

Vil du videre mere så ring til Talent Acquisition Researcher Søren Prehnum på 61200556

Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Me´ning er en del af ITM8.
ITM8 er en førende dansk leverandør af IT-services til den private og offentlige sektor. Vi er repræsenteret på en række lokationer i Danmark, Sverige, Filippinerne og Tjekkiet. Koncernen har en stærk markedsposition i Danmark inden for fire forretningsområder; Cloud Services, Digital Solutions, Professional Services og Cyber Security Services. Ligeledes beskæftiger koncernen mere end 1.100 medarbejdere med aktiviteter i 10 individuelle og unikke virksomheder, der alle fokuserer på samarbejde, innovation, udvikling og værdiskabelse på tværs af porteføljen. De 10 virksomheder er IT Relation, Mentor IT, Sotea, Improsec, Miracle42, Emineo, Copenhagen Software, Progressive,Cloud Teams og Me’ning


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.4.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København Ø

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Projektchef/Lokationsgruppemedlem til byggeopgaver for Region HovedstadenMotiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring fra byggebran..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    3F Transport søger to projektkonsulenter, som skal være tovholdere på et overenskomstdækningsprojekt på transportområdet. Projektet blev igangsat i august 2016 og har været en kæmpe succes. Næsten .
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Vil du være med til at sikre vores infrastruktur for fremtiden til glæde for kunder, samfundet og klima? Ønsker du et job blandt mange gode kollegaer, hvor der altid er nogen at sparre med..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Kvalitet - Tillid - Adfærd Opgaven: Som projektchef hos Kastberg A/S, står man for at styre og lede en byggesag i hoved, eller totalentreprise fra sagsoverdragelsen fra Projektchef salg, og t..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som projektledere
10. juli 2024 3
9. juli 2024 3
8. juli 2024 2
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 1
20. juni 2024 1
19. juni 2024 2
18. juni 2024 2
17. juni 2024 2
16. juni 2024 2
15. juni 2024 2
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 3