Seniorkonsulent til ledelses- og organisationsudvikling på Mary Elizabeths Hospital

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vi har en vision om at skabe et hospital i verdensklasse for børn, unge og fødende på Rigshospitalet! At lykkes med visionen er ikke blot et spørgsmål om arkitektur. Det er lige så meget forandring af praksis, kultur og organisation. Vi søger en seniorkonsulent til at hjælpe os med at føre visionen ud i livet.

Dine opgaver

De fleste af dine opgaver vil omhandle hjælp til afdelinger med at ændre arbejdsgange, praksis og kultur som forberedelse til at Mary Elisabeths Hospital står færdigt i 2026. Flere af de kliniske afdelinger står i den forbindelse foran fusioner og fissioner og store forandringsopgaver. Her er din opgave at give sparring, rådgivning og i nogle opgaver være projektleder fx på tværgående opgaver eller indsatser i de enkelte afdelinger. Hvad enten din rolle er som konsulent eller projektleder, sker det i tæt samarbejde med ledere og medarbejdere fra afdelingerne. Her er det din opgave at levere rådgivning, sparring og eventuel projektledelse, men det er deres ansvar at sørge for, at der sker de nødvendige ændringer i deres praksis.

Du vil også skulle udføre andre konsulentmæssige opgaver på Rigshospitalet. Det kan fx være sparring til afsnits- og afdelingsledere, længerevarende forløb i ledergrupper eller håndtering af arbejdspres. Nogle opgaver udspringer af problemer med eksempelvis stress og mobning, men fælles for alle opgaver er et fokus på, hvordan vi kan styrke samarbejdet om kerneopgaven.

Nogle opgaver skal du løse alene, men der er en del opgaver, hvor det er naturligt, at du indgår i et samarbejde med en eller flere kolleger fra Forbedringsafdelingen eller fra projektorganisationen i Mary Elizabeths Hospital. Vi lægger vægt på sparring om opgaverne, og det gælder også for de opgaver, du løser alene. Hospitalet fokuserer meget på forskning, og mange af lederne har gennemført leder- eller masteruddannelser. Derfor er det vigtigt, at vi sørger for at holde os fagligt ajour og har en forskningsbaseret tilgang til konsulentarbejdet.

Dine kvalifikationer

Først og fremmest mestrer du det relationelle og formår at skabe tillid i samarbejdet med afdelingerne. Samarbejdspartnerne efterspørger at blive udfordret, og derfor er det også vigtigt, at du har kant. Da du samtidig skaber resultater, er du en meget efterspurgt konsulent i den organisation, hvor du arbejder nu.

Du har solid viden om ledelses- og organisationsudvikling og psykosocialt arbejdsmiljø. Du har et godt teoretisk og metodisk fundament, som du synes er spændende løbende at udvikle, og du kan veksle mellem teori og praksis, så det giver mening for ledere og medarbejdere på alle niveauer.

Du formår at hjælpe ledere til at forstå og agere i en kompleks og uforudsigelig hverdag med modsatrettede dagsordener, og du ser refleksion og det at vise tvivl og sårbarhed som en ressource for lederne. Der vil i mange opgaver være fokus på forandringer og implementering, og her er det vigtigt, at du kan guide samarbejdspartnerne i de dilemmaer, muligheder og faldgruber, der kan opstå.

Du evner at inspirere og udfordre dem omkring dig, og det er naturligt for dig at udveksle feedback på en klar og præcis måde.

Du har en akademisk uddannelse på kandidatniveau eller en mellemlang uddannelse suppleret med en masteruddannelse eller anden efteruddannelse. Fx kan du være uddannet som antropolog, psykolog, læge, indenfor samfundsfag, sygeplejerske eller anden sundhedsfaglig uddannelse suppleret med efteruddannelse.

Derudover har du:

  • Solid viden om forandringsledelse og kulturudvikling
  • Erfaring med projektledelse, hvor du kan navigere i arbejdet med ”wicked problems”
  • Erfaring med sparring til ledere og udvikling af ledergrupper
  • Erfaring som proceskonsulent og kan facilitere møder og udviklingsprocesser, så de er innovative, lærerige og skaber konkrete resultater
  • Erfaring med at undervise og holde oplæg, hvor du formår at fange deltagerne og skabe rum for deres læring og udbytte
  • Erfaring med mange forskellige typer konsulentopgaver, og at se på hver opgave som unik

Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med arbejdet på et hospital eller i andre store organisationer i den offentlige sektor.

Din reference og dine nære samarbejdspartnere

Stillingerne er organisatorisk placeret i Forbedringsafdelingen, Enhed for Arbejdsmiljø og Ledelsesudvikling med reference til chefen for enheden. Du vil være en integreret del af både Enhed for Arbejdsmiljø og Ledelsesudvikling og projektorganisationen i Mary Elizabeths Hospital.

Mere information om stillingerne

Du kan kontakte chef for arbejdsmiljø og ledelsesudvikling Morten W. Andersen (mobil 2442 8709), lægefaglig seniorprojektchef for Mary Elizabeths Hospital Thomas Leth Frandsen (mobil 2620 2526) eller udviklingskonsulent Gitte Dahl (mobil 29 12 02 38) for yderligere spørgsmål.

Løn- og ansættelsesvilkår

Det er en treårig stilling med en ugentlig arbejdstid på 37 timer i Rigshospitalets Forbedringsafdeling med tiltrædelse d. 1. marts 2023 eller efter aftale. Løn og ansættelsesvilkår forhandles efter gældende overenskomst mellem Region Hovedstaden og den pågældende faglige organisation.

Ansøgningsfrist er mandag den 9. januar 2023.

Første runde af ansættelsessamtalerne vil blive afholdt formiddag og eftermiddag den 18. januar 2023, og anden runde vil blive afholdt den 20. januar 2023 om eftermiddagen.

Rigshospitalet

Rigshospitalet er Region Hovedstadens højt specialiserede hospital med behandling, forskning, udvikling og uddannelse i international klasse. Hospitalet består af 7 centre, flere end 50 afdelinger og har cirka 12.000 ansatte. Find mere information på www.rigshospitalet.dk.

Forbedringsafdelingen

Forbedringsafdelingen er én af tre centrale stabsafdelinger på Rigshospitalet. Afdelingen varetager en række koordinerende, formidlende, rådgivende og understøttende opgaver indenfor arbejdsmiljø, organisations- og ledelsesudvikling, kvalitetsudvikling og patientsikkerhed, tværsektorielt samarbejde, sundheds-it mm. Find mere information på https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/administrationen/forbedringsafdelingen/Sider/default.aspx

Mary Elizabeths Hospital

I 2026 åbner Mary Elizabeths Hospital for børn, unge og fødende på Rigshospitalet.

Et hospital i verdensklasse, der skal

  • Bidrage til at udvikle sundhedsvæsenet i en retning, hvor patientbehandling er mere end blot at diagnosticere og behandle sygdom. Mary Elizabeths Hospital skal skabe større samfundsmæssig værdi
  • Skabe en kultur, hvor vi arbejder med forløb for børnene og deres familier, der hænger sammen med hverdagen, sammen med det øvrige sundhedsvæsen og hvor specialisterne kommer til patienten – ikke omvendt.
  • Etablere ligeværdige partnerskaber mellem sundhedspersonalet og patienterne og deres familier, både børn og voksne, og integrere legen i både indretning, i personalets adfærd og i behandlingen.
  • Skabe rammerne for, at børn og deres familier føler sig trygge i et behandlingsforløb, der arbejder for at opretholde bedst mulig livskvalitet før, under og efter indlæggelsen. Der skal være plads til, at familien kan være sammen med plads til leg, omsorg og adspredelse.
  • Skabe unikke rammer for fødende og deres familier, der fremmer gode fødselsoplevelser og giver familiedannelsen et godt afsæt.
  • Tilbyde behandling og pleje i verdensklasse, baseret på uddannelse og forskning på højeste niveau.

Vi vil skabe en ramme for behandling af børn, unge og familier fra hele landet, der er legende og helbredende og bygger på familiernes behov. Vi vil kombinere forskning, uddannelse og behandling til sammenhængende helheder.

Mary Elizabeths Hospital er et visionært og omfattende projekt, forankret i en kompleks organisation på mange niveauer. Projektorganisationen arbejder på tværs af hele Rigshospitalet og i Region Hovedstaden, både administrativt og politisk. Programmet rummer et ambitiøst offentligt privat samarbejde med Ole Kirk’s Fond som den primære eksterne samarbejdspartner. Organisationen omkring programmets projekter er forankret dels i Rigshospitalets direktion og i Juliane Marie Centret, dels i Center for Ejendomme for de byggefaglige opgaver. Altafgørende for Mary Elizabeths Hospitals succes er en stærk forankring i Rigshospitalets mange afdelinger. I alle disse forhold spiller forandringsledelse en central rolle. Find mere information på:

https://www.rigshospitalet.dk/maryelizabethshospital/Sider/default.aspx

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København Ø
  • Mandag den 09. januar 2023

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København Ø over tid

Dato Alle jobs som projektledere
13. september 2024 1
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1