Projektleder til kommunikation

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du lyst til at arbejde med kommunikation om sikkerhed og arbejdsmiljø, så alle medarbejdere, der bygger metro, letbane og store anlægsprojekter i hovedstaden kan gå sikkert hjem fra arbejde hver dag? Har du erfaring med at stå for kommunikationsindsatser, der har gjort en forskel og har ført mærkbare resultater med sig? Og har du gode projekt- og samarbejdsegenskaber, så du får andre til at ændre adfærd? Så er du måske vores nye projektleder, der skal være med at skabe en stærk sikkerhedskultur blandt medarbejdere på vores store byggerier gennem en målrettet og ambitiøs kommunikationsindsats.

I Metroselskabet og Hovedstadens Letbane arbejder vi for at skabe god kollektiv transport. Vi er i gang med at bygge fem nye metrostationer til Sydhavn og 29 nye letbanestationer mellem Lyngby og Ishøj. Samtidig arbejder vi for at tiltrække flere passagerer til metroen og den kollektive transport i hovedstaden.

Vi er drevet af en ambition om, at alle, der arbejder med at opføre metro og letbane, skal kunne gå sikkert hjem fra arbejde. Hver dag. Vi har gennem flere år arbejdet med at omsætte strategien ”Sikkerhed på rette spor” til konkrete indsatser og har opnået mærkbare resultater i vores egen organisation og i arbejdsmiljøet på alle byggepladser. Vi ønsker at styrke denne indsats yderligere, blandt andet gennem en øget kommunikationsindsats, målrettet alle medarbejdere på byggepladserne. Vores kommunikationsindsats skal bidrage til, at vi skaber en høj sikkerhedskultur blandt alle, der arbejder for eller med os, og derigennem forebygge ulykker og styrke sikkerheden, mens vi bygger.

Styrk kommunikation og skab bedre adfærd

Vi søger en struktureret og udadvendt projektleder, der har arbejdet med både strategisk og taktisk kommunikation, gerne i fht. adfærdskommunikation. Der er tale om en nyoprettet stilling, hvor du skal arbejde drive kampagne- og kommunikationsindsatser med fokus på at skabe en stærk sikkerhedskultur og et godt arbejdsmiljø blandt vores og vores entreprenørers og samarbejdspartneres medarbejdere. Det betyder, at du har godt styr på din kommunikationsværktøjskasse, er velstruktureret i dit arbejde og er drevet af at skabe resultater gennem andre. Du har store samarbejdsegenskaber, er udadvendt og er optaget af at blive klogere på andres fagligheder. For at kunne skabe gode resultater i dit arbejde skal du være nysgerrig efter at forstå andres hverdag og arbejdsform og have lyst til at fordybe dig i andres faglighed.

Du vil komme til at spille en vigtig rolle med at drive en kommunikationsindsats, der har højt ledelsesfokus og ambitiøse mål om at skabe en stærk sikkerhedskultur for alle, der arbejder med metro og letbane. Du vil være involveret fra udvikling til planlægning, eksekvering og effektmåling.

Som projektleder vil du få ansvaret for at arbejde med at:

  • Planlægge og strukturere kommunikationsindsatser om sikkerhed og arbejdsmiljø med udgangspunkt i 2-årig strategi
  • Koordinere og eksekvere kommunikationsindsatser, der skal skabe stærk sikkerhedskultur blandt alle medarbejdere, udvikle ledelseskommunikation, stå for en løbende arbejdsmiljøformidling om risici i arbejdet for at forebygge ulykker på byggepladsen og gennemføre en kommunikationskampagne om sundhed blandt medarbejderne på byggepladserne m.v.
  • Skrive tekster, nyheder og andre kommunikationsprodukter
  • Udarbejde oplæg og præsentationer til styregruppe m.v.
  • Følge op på planer og indsatser og stå for effektmåling og evaluering af kommunikationsopgaver

Struktureret kommunikatør med gode projektlederværktøjer Som person drives du af at skabe stærke resultater gennem andre gennem god planlægning, tæt dialog og stærke samarbejder. Du er ambitiøs, opsøgende og målrettet – og først tilfreds, når din plan er omsat til konkrete kommunikationsprodukter. Du har god organisationsforståelse og formidler enkelt og klart. Som kollega er du nysgerrig efter at blive klogere på andres faglighed – og omvendt at skabe forståelse for, hvorfor dit arbejde skaber resultater.

Professionelt forventer vi, at du har følgende kvalifikationer:

  • Relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for kommunikation eller journalistik
  • Flere års dokumenteret erfaring som projektleder og kommunikatør
  • Erfaring med at drive længere kommunikationsindsatser og projekter fra udvikling, planlægning og eksekvering, gerne med erfaring fra politisk ledede organisationer
  • Stærke kommunikationskompetencer
  • Erfaring med adfærdskommunikation og evt. arbejdsmiljøformidling vil være en fordel

Bliv en del af en fagligt stærk og engageret enhed i Metroselskabet og Hovedstadens Letbane Du kommer til at være en del af afdelingen Kommunikation og Markedsføring, der har ansvaret for den interne og eksterne kommunikation og markedsføring om metroen og de store anlægsprojekter, der er med til at udvide metro- og letbanenettet i hovedstaden. Du bliver en del af et team, der arbejder med anlægsprojekter, digitale kanaler og selskabskommunikation og kommer til at arbejde meget tæt med et team af kollegaer fra enheden Sikkerhed og Miljø, der arbejder med arbejdsmiljø og sikkerhed. Du får dygtige og engagerede kollegaer med høj faglighed og stor stolthed samt mange samarbejdspartnere internt og eksternt.

Tiltrædelse hurtigst muligt. Stillingen er 2-årig.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chef for Kommunikation og Markedsføring, Lise Hein på tlf. 3311 1700.

Ansøgningsfrist 8. april 2020.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S
  • Onsdag den 08. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København S over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7