IT-projektledere til Sundhedsdatastyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du være en del af verdens bedste digitale sundhedsvæsen, og brænder du for at lede større IT-projekter sammen med dygtige og engagerede kolleger og samarbejdspartnere? Så er du måske en af vores nye projektledere i Sundhedsdatastyrelsen.

Om Sundhedsdatastyrelsen
Sundhedsdatastyrelsen koordinerer drift og udvikling af sundheds-it løsninger under Sundheds- og Ældreministeriet. Vores løsninger anvendes af alle aktører i sundhedsvæsenet herunder hospitaler, kommuner, praktiserende læger, tandlæger m.fl. Løsningerne omfatter både store online sundheds-it services som det fælles medicinkort og det danske vaccinationsregister samt central national infrastruktur og fælles sikkerhedsløsninger, der benyttes i hele sundhedsvæsenet.

I Sundhedsdatastyrelsen bruger vi digitalisering til at skabe løsninger, der gør en forskel for patienter, deres pårørende og vores dygtige medarbejdere i hele sundhedsvæsenet. Vi udnytter sundhedsdata til bedre styring og kvalitetsudvikling, og vi hjælper vores kolleger i andre dele af Sundheds- og Ældreministeriets koncern med at lave gode digitale løsninger, der forbedrer deres hverdag. Vi står foran mange nye, spændende projekter, og vi søger derfor to nye kolleger til vores voksende projektlederteam.

Om afdelingen for Udvikling, Strategi og Arkitektur
Afdelingen varetager bl.a. projekt- og programledelse af større og komplekse udviklingsinitiativer på tværs af hele sundhedssektoren. Afdelingen består af ca. 45 medarbejdere og en række tilknyttede konsulenter. I afdelingen findes både projekt- og programledere, it-arkitekter, forvaltere af vores store systemer samt specialister inden for strategi, analyse og forhandling. Vi lægger vægt på et uformelt miljø præget af høj faglig stolthed, hvor der både er plads til det gode grin og den stille fordybelse.

Vi arbejder i øjeblikket blandt andet med at skabe et samlet overblik for patienter, pårørende og sundhedsprofessionelle, at lave en digital understøttelse af graviditetsforløbet, udformning af en ny digital understøttelse af høreområdet - og meget mere.

Dit arbejde – 1. stilling
Du bliver en del af vores projektlederteam, hvor vi arbejder professionelt med projektledelse og gennemfører en bred vifte af forskellige projekter.

Vi ser, at der fremover vil være et stigende behov for at informationer deles på tværs af kommuner, regioner og de praktiserende læger. Der er herunder behov for mere viden om den behandling, der foregår i det nære sundhedsvæsen hos hhv. de praktiserende læger, på hospitalerne og i den kommunale ældrepleje. I denne stilling skal du som projektleder være med til at etablere og drive projekterne på området og derved muliggøre indsamling af data, så vidensniveauet hæves i forhold til bl.a. udvikling af nye tilbud, statistik, og anden sekundær brug af data på tværs af sundhedsvæsenet.

Opgaven er kompleks, og rammerne er først ved at defineres. Vi forventer derfor, at du har solid erfaring med projektledelse samt forstår at arbejde i en politisk organisation og kan være med til at etablere projektets grundlæggende rammer. Det er en fordel, hvis du allerede har viden om sundhedsområdets struktur. Måske har du arbejdet i en af sektorerne og her igennem opnået indsigt i sundhedsområdet.

Dit arbejde – 2. stilling
Vi søger derudover en it-projektleder til vores interne it-projekter i Sundheds- og Ældreministeriets koncern. Du vil her være med til at gennemføre tekniske it-projekter af forskellig størrelse, der bidrager til at forbedre arbejdsprocesserne og understøtte arbejdsopgaverne internt i Sundheds- og Ældreministeriets koncern.

Vi forventer, at du har minimum 1-2 års erfaring som projektleder. Du kan dog i starten blive en del af et eller flere af vores eksisterende projektteams, så du sammen med erfarne kolleger kan oparbejde viden om vores metoder og digitaliseringsprocesserne i sundhedsvæsenet.

Din uddannelse og personlige kvalifikationer - fælles
Fælles for stillingerne er, at du som projektleder hos os vil møde komplekse problemstillinger, som kræver, at du kan gå forrest for at finde de gode, fælles løsninger. Evnen til at skabe gode relationer på tværs af styrelsen, sundhedsvæsenet og leverandører er afgørende for både din og vores succes.

Det er vigtigt, at du kan sætte dig ind i både tekniske og faglige problemstillinger, da din rolle ofte vil være at sikre sammenhængen mellem de forretningsmæssige krav og de tekniske løsninger, muligheder og begrænsninger. Vi lægger derfor vægt på, at du er analytisk stærk samt en dygtig formidler både mundtligt og skriftligt.

Vi forventer, du har en akademisk uddannelse, men din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende. Vi er mere interesserede i dine erfaringer og dokumenterede resultater.

Vi forventer, at du har erfaring inden for flere af disse områder:

  • Erfaring som it-projektleder
  • Erfaring med agile metoder
  • Erfaring med leverandørstyring
  • Erfaring med håndtering af flere interessenter
  • Indsigt i informationssikkerhed
  • Kendskab til sundhedsvæsenet
  • Kendskab til statens it-projektmodel, Prince2 eller lignende
  • Erfaring fra politisk styret organisation

Vi efterspørger en udadvendt profil, der kan manøvrere blandt flere interessenter, hvor tekniske begreber er en del af hverdagen, og hvor der er en forventning om, at du arbejder struktureret og tænker løsningsorienteret. Samtidig får du brug for din gennemslagskraft og dine veludviklede kommunikations- og samarbejdsevner ift. interne og eksterne interessenter.

Vi tilbyder
Et stærkt, fagligt miljø med udviklende arbejdsopgaver og håndtering af komplekse problemstillinger i samarbejde med en bred vifte af interessenter. Du får mulighed for at arbejde med førende teknologier og løsninger på sundhedsområdet og tilbydes løbende kompetenceudvikling, herunder uddannelse i metoder, teknikker og værktøjer.

Vi er en fleksibel og familievenlig arbejdsplads med 37 timers arbejdsuge inkl. frokostpause og er centralt beliggende i København.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og akademikernes Centralorganisation

Eller

Du vil blive ansat i henhold til gældende Fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer (OAO-S-Fællesoverenskomsten) og gældende organisationsaftale for kontorfunktionær, laboranter og it-medarbejdere og HK/STAT eller HK-Stamdata.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingerne ved at ringe til sektionsleder Jane Rasmussen på tlf. 2940 3645.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 16 og 17.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.3.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S
  • Tirsdag den 07. april 2020

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København S over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7