Projektleder til CO2-fangst

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du arbejde med en ambitiøs CO2-målsætning og gøre en forskel for mindre udledning via CO2-fangst?

Vil du arbejde helt i front med indførelse med en af de mest lovende teknologier til at skabe markante klimagevinster, så har ARC brug for dig. ARC søger en projektleder til et igangværende EUDP projekt om CO2-fangst. Projektet, der er den første af sin slags i Danmark, er banebrydende. Visionerne er store og teknologien er udset til at kunne få en afgørende rolle i at opnå de ambitiøse danske og internationale klimamålsætninger. Projektlederen for vores EUDP-projekt med implementering af pilot- og demonstrationsanlæg til CO2-fangst på ARCs energianlæg har valgt at gå på pension, og vi søger derfor en projektleder, som her og nu kan køre projektet i mål. Det er desuden planen, at du samtidig skal deltage i opfyldelsen af ARCs vision for etablering af fuldskala CO2-fangstanlæg på Europas mest moderne affaldsenergianlæg.

Jobbet generelt
Du vil komme til at lede og gennemføre opgaver, som spænder fra længerevarende udviklingsprojekter til ad hoc projekter. Arbejdet omfatter bl.a.:
  • Projektledelse - ansvar for at nedbryde projekter i delmål og leverancer
  • Projektadministration via en synlig projektorganisation og tidsplan, hvor du har overblik over interessenter, økonomi og ressourcebehov
  • At sikre fremdrift så mulige udfordringer bliver opdaget og afklaret tidligt og konstruktivt
  • Tekniske analyser og databehandling
  • Business Case beregninger.


Jobbet her og nu
Du får ansvaret for et igangværende projekt, som er støttet af EUDP med tre eksterne parter, og dine opgaver vil bl.a. omfatte:
  • At sikre fremdrift i EUDP-projektet i samarbejde med de øvrige parter i projektet og at sikre, at delopgaver afsluttes inden for (tids)rammerne
  • Økonomisk og administrativ styring af EUDP-projektet. Herunder rapportering og kontakt til Energistyrelsen
  • At rapportere og informere internt i organisation og diverse eksterne afrapporteringer
  • At bidrage med input til og deltage i udviklingen frem imod et eventuelt fuldskalaanlæg.


Din profil
Du har stor erfaring med projektledelse og har stærke kompetencer inden for flere af disciplinerne i projektledelse - gerne kombineret med erfaring fra produktions- eller procesanlæg.

Du har i tidligere projekter demonstreret teknisk indsigt og samarbejdsevne med driftspersonale. Du taler og skriver dansk og engelsk og er rutineret bruger af IT-systemer og værktøjer, primært Excel og andre projektværktøjer. Som person har du lyst til og mod på at opsøge og udvikle nye projekter og opgavemuligheder i dialog med resten af organisationen. Du har stærke relations evner og er i stand til at samarbejde på mange niveauer internt og eksternt.

Det vil vægte højt, men er ikke et krav, hvis du har dokumenteret viden om eller kendskab til CO2-fangst ved hjælp af aminprocessen, som er den ARC arbejder hen imod. Som person forventer vi, at du besidder et betydeligt drive og engagement, at du har en positiv og konstruktiv tilgang til opgaveløsning, at du arbejder vedholdende og har en naturlig gennemslagskraft, således at du kan stå fast på svære beslutninger.

Vi tilbyder:
Du bliver del af Projektafdelingen og linkes op til teamet, der arbejder hen imod fuldskala CO2-fangst på ARC - se evt. link. ARC vil indfange 500.000 tons CO2 om året fra 2025- ARC (a-r-c.dk). https://a-r-c.dk/klima-og-miljo/co2-fangst/

Hos ARC får du gode faglige og personlige udviklingsmuligheder i et job med udfordrende og varierende arbejdsopgaver. Vi lægger vægt på en uformel omgangstone, gode relationer og hjælpsomhed.

Arbejdstiden er 37 timer i gennemsnit om ugen. Løn og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til gældende aftaler på ARC.

Interesseret?
Spørgsmål til stillingen kan rettes til Jacob Velling eller Peter Blinksbjerg (kontaktinfo i boksen).

Samtaler afholdes hvis muligt i uge 28/2021.

ARC - alt med affald
Hos ARC tager vi os af alt med affald.

Vi henter og tager os af alt det affald, du ikke længere kan bruge. De gode materialer sender vi til genbrug eller genanvendelse, og vi skaber el og varme af restaffaldet.

Vi arbejder professionelt og systematisk med miljø og klima for at skabe et bæredygtigt samfund.

Vi skaber i fællesskab viden og erfaring om affald og deler vores indsigter med vores ejere, det nære miljø samt nationale og internationale aktører.

Vores mål er, at ARCs arbejde med affaldet bliver klimaneutralt. Derfor tænker vi nyt for at få den bedste håndtering af ressourcerne i affaldet.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.6.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S
  • Onsdag den 07. juli 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    At [xxxxx], we’re committed to building extra[not]ordinary futures together, by developing antibody products and pioneering, knock-your-socks-off therapies that change the lives of patients and th..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Danmarks største kæde af Oticon certificerede hørecentre søger en Kundekoordinator til vores butikker i Næstved og Sorø. Audika - Danmarks førende kæde af Oticon-certificerede hørecentre Au..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    Sweco Architects søger erfarne projektledere til spændende projekter inden for Nybyg og Energi.Vi er i Sweco Architects en tegnestue med fokus på integreret rådgivning og arbejder på tværs af f..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København S over tid

Dato Alle jobs som projektledere
26. juli 2024 7
25. juli 2024 7
24. juli 2024 7
23. juli 2024 8
22. juli 2024 9
21. juli 2024 9
20. juli 2024 9
19. juli 2024 9
18. juli 2024 8
17. juli 2024 8
16. juli 2024 8
15. juli 2024 8
14. juli 2024 8
13. juli 2024 8
12. juli 2024 7
11. juli 2024 7
10. juli 2024 7
9. juli 2024 7
8. juli 2024 7
7. juli 2024 7
6. juli 2024 7
5. juli 2024 5
4. juli 2024 5
3. juli 2024 4
2. juli 2024 3
1. juli 2024 3
30. juni 2024 2
29. juni 2024 2
28. juni 2024 2
27. juni 2024 2
26. juni 2024 2