Rekrutteringsfirma

Fagprojektleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

”Sweco er summen af vores medarbejderes kompetence, erfaring og engagement”.

Som rådgivningsvirksomhed kender Sweco vigtigheden af, at deres medarbejdere har stærke faglige kompetencer og dyb forståelse for kundernes forretning – og det er en indlejret del af Swecos værdigrundlag. Der er en dyb bevidsthed om, at medarbejderne er fundamentet for at fungere som engagerede samarbejdspartnere og for værdiskabelsen hos kunderne i rådgivningsopgaver og udviklingsprojekter. På den baggrund søger vi nu endnu en fagprojektleder til Swecos konstruktionsteam.

Kan du sikre højt fagligt niveau i alle faser af projekterne?
Som fagprojektleder får du ansvar for den faglige ledelse af hele konstruktionsleverancen i komplekse projekter. Du får derfor tæt dialog med både kollegaer, samarbejdspartnere og kunder – med fokus på at sikre kommunikation og fremdrift i alle faser af projekterne. Ligeledes skal du sikre, at arbejdet med konstruktionerne er koordineret i forhold til de øvrige ingeniørdiscipliner som f.eks. el, vvs, kloak og ventilation, ligesom du får budgetansvar for dine leverancer i projekterne. Dine primære opgaver er:

  • Ledelse af egne opgaver og projekter, herunder estimere tidsplan og koordinere eget projektteam bestående af ingeniører og konstruktører
  • Kontinuerligt sikre konstruktionsprioritering og opfølgning på økonomi, tidsplan og opgaveløsning, samt varetage kommunikation omkring ændringer og fremdrift til kunder, kollegaer og ledelse
  • Sikre overblik samt fælles fokus i tæt dialog med Swecos andre fagområder og håndtere afledt sparring med kunderne
  • Deltage i projekteringsmøder med samarbejdspartnere og bygherrer
  • Selv udføre beregninger og dokumentation for udvalgte dele af dine projekter

For at opnå succes i stillingen, forventer vi, at du er en tydelig rollemodel; både fagligt og personligt. Du vil derfor blive målt på din evne til at sikre sund økonomi i projekterne, men i lige så høj grad dit blik for at bringe egne og andres kompetencer i spil på den mest optimale måde og derved bidrage til både kundetilfredshed og trivsel i afdelingen.

Kommerciel forståelse og dyb fagteknisk viden
Du har en uddannelsesmæssig baggrund som civil- eller diplomingeniør og minimum fem års erfaring, gerne fra elementbyggeri hos en rådgivervirksomhed. Alternativt har du høstet din erfaring med projektering hos en entreprenørvirksomhed. Summen af din erfaring har givet dig en dyb, fagteknisk indsigt samt stor fortrolighed med projektledelse, så du i rollen som fagprojektleder kan lede komplekse projekter med stort overblik og stærk struktur.

Du er kendt og anerkendt for din kommercielle forståelse og for din evne til at indgå i professionel dialog med kunder og kollegaer i andre fagområder. Desuden er du kendetegnet ved din gennemslagskraft og ikke mindst din evne til at formidle og sikre et højt fagligt niveau. Du har stærke people skills, og du kender vigtigheden af at kunne balancere mellem diplomatisk og pragmatisk kommunikation og derigennem holde fokus på både interne og eksterne interesser, opgavefremdrift og kundepleje.

Højt engagement og gode udviklingsmuligheder
Du bliver en del af et team med en stærk kultur og fælles engagement til at skabe succes for både Sweco og for kunderne. Sweco er dedikerede til at udvikle interne kompetencer, og du vil derfor opleve, at der kontinuerligt fokuseres på medarbejderudvikling og tæt sparring om opgaverne.

Stillingen som fagprojektleder er en unik mulighed for at sætte dit præg – på bybilledet såvel som på virksomhedens fortsatte udvikling. Du får et stort ansvar og en høj grad af frihed, og du vil opleve stor opbakning til dine opgaver samt adgang til sparring og viden på højt niveau.

Arbejdssted: København S – med mulighed for hjemmearbejde


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S

Lignende jobs

  • Project Coordinator - Afghan Diaspora Engagement

    Are you motivated to work in one of the largest humanitarian organisations worldwide and become part of a global organisation with a strong drive for assisting and protecting displaced people and e..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder

    Brænder du for at skabe projekter og daglig drift, der giver energieffektive bygninger med et godt indeklima? [xxxxx] søger en projektleder, der bidrager til at skabe de bedste rammer for .
    • Projektleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Projektleder - Maskiner - Life Science - København

    Har du ambitionerne og potentialet til at blive projektleder hos SCANBUR A/S i Karlslunde, så har du nu chancen for at komme med på rejsen.SCANBUR er en international familieejet virksomhed m..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København S over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 5
15. august 2024 6
14. august 2024 6
13. august 2024 6
12. august 2024 6
11. august 2024 7
10. august 2024 7
9. august 2024 7
8. august 2024 7
7. august 2024 7