Projektleder til digitalisering af HK's ydelser

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Projektleder til digitalisering af HK's ydelser


Er du skarp på behovsafdækning, har du et agilt mindset med projektlederværktøjskassen i orden, og kan du skabe varige forandringer i krydsfeltet mellem forretning og IT? - så er det dig, vi søger.

Jobbet

Vi søger en IT-projektleder med forretningsfokus – og praktisk erfaring med agile projekter og metoder.

HK afprøver nye måder at arbejde på og justerer vores udviklingsmodel løbende for at arbejde mere agilt. Jobbet giver dig mulighed for at blive en vigtig del af vores rejse.

De projekter, vi arbejder med, bliver prioriteret af den faglige organisation (forretningen) og løses i tæt samarbejde med forretningen.

Emnerne spænder fra udvikling af datadrevne selvbetjeningsløsninger til implementering af fagsystemer i samarbejde med superbrugere, HK’s rådgivere, sagsbehandlere og leverandører.

Stillingen indeholder en række opgaver:

  • Behovsafdækning i forhold til medlemmernes og organisationens behov og krav
  • Projektledelse af digitaliseringsprojekter, herunder planlægning, organisering og gennemførsel af projekter (både agile projekter og mere klassiske projekter)
  • Implementering af løsninger og forandringer i samspil med organisationen
  • Lede og motivere projektteams med forskellige roller og baggrunde
  • Transparent rapportering til ledelse og styregrupper
  • Samarbejde med interessenter og leverandører
  • Økonomistyring af projektbudgetter
  • Sikre overdragelse af projekter til driftsorganisationen (IT og forretning).

Din profil
Vi forventer, at du har erfaring med projektledelse, IT-projektledelse og/eller forretningsudvikling – og gerne i et agilt set-up. Du har en stor forståelse for, hvordan behov kan prioriteres med udgangspunkt i medlemmerne og forretningens behov ud fra en værdibaseret tilgang, hvor opgaver nedbrydes, og værdiskabende leverancer leveres løbende.

Kompleksiteten i HK’s organisation og IT-landskab er stor, og derfor skal du kunne begå dig i en politisk ledet organisation og på alle niveauer i organisationen.

For at få succes i jobbet skal du være kommunikativt stærk. Du skal trives i en udadvendt rolle, hvor du formår at etablere relationer og netværk på alle niveauer af organisationen. Dine stærke sociale kompetencer gør, at du evner at skabe tillid og samarbejde. Ved at navigere mellem interne og eksterne interessenter i en kompleks organisation sikrer du, at vi løser de rigtige behov og løsningen forankres og implementeres, så vi skaber værdi for medlemmer og organisationen.

Du brænder for at arbejde med digital udvikling og automatisering og medtænker forandrings- og implementeringsprocesser som en naturlig del af din opgave.

Vi forventer, at du i dag sidder i en stilling som projektleder / IT-projektleder, product owner, scrum master, digital konsulent, forretningsudviklingskonsulent eller har erfaring med flere af de nævnte opgaver.

Du har en AgilePM, Prince2, IPMA certificering eller tilsvarende. En certificering som product owner eller scrummaster er et plus.

Hvad kan du forvente af os?
D
u vil få ansættelse i Udviklingsafdelingen, HK Danmark med i alt 16 kolleger med faglige kompetencer inden for forretnings- og organisationsudvikling, IT-projektledelse og automatisering (RPA).

HK’s udviklingsafdeling er en væsentlig aktør i at drive HK’s strategiske kurs mod en digital og datadreven fagforening.

Du får en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation, hvor vi giver plads til din faglige og personlige udvikling. Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår i form af gode løn- og arbejdsvilkår.

Du kan forvente en uforudsigelig hverdag, hvor to dage ikke er ens, og hvor vi lægger stor vægt på at tage hensyn til, at arbejdsliv og familieliv skal passe sammen. Vi har travlt, og du har selv stor indflydelse på planlægningen af dine arbejdsopgaver.

Du vil med reference til udviklingschefen komme til at arbejde sammen med et bredt netværk af passionerede kolleger, afdelinger i huset og eksterne samarbejdspartnere.

Vi tilbyder sund kantine, motionsrum, massageordning m.v.

Tiltrædelse
Snarest muligt og senest 1. maj 2022.

Ansættelsessted
HK Danmark, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Interesseret?
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Stella Bauer på mobil 4020 0336.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning og CV, som du sender til os via HK’s hjemmeside – dog senest 9. marts 2022.

HK opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion, seksuel orientering eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Om HK Forbundet

Med 230.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmer med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen.

HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK:

Mød tre medarbejdere i HK:

Nederst på formularen


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S
  • Onsdag den 09. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København S over tid

Dato Alle jobs som projektledere
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7