Projektorienterede medarbejdere søges til Digitaliserings- og Porteføljekontor

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du gode formidlingsevner og forretningsforståelse, og vil du være med til at styrke Skattestyrelsens it-udvikling? Så er du måske én af vores nye kolleger.

Skatteforvaltningen står i en gennemgribende it-transformation, som indebærer udskiftning af utidssvarende it-systemer til nye fremtidssikrede løsninger, der lever op til forretningens behov. Dette vil igangsætte en lang række nye it-projekter, der skal understøtte ny skattelovgivning samt imødekomme samfundets nye krav og forventninger.

Derfor søger vi fagligt stærke kandidater, der er løsningsorienterede og motiveres af at skabe forbedringer på et samfundsvigtigt område. Vi kan tilbyde en spændende og udfordrende stilling i en organisation, hvor du får bragt dine faglige kompetencer i spil, og kommer til at være med til at definere din egen rolle og arbejdsopgaver. Du bliver derudover en del af et kontor, hvor vi lægger vægt på helhedssyn, åbenhed, tillid og arbejdsglæde.

Kontoret Digitalisering og Porteføljestyring har igangsat en større plan for styrkelse af hele it-området i Skattestyrelsen. Dette betyder også styrkelse og opmanding af kontoret, hvorfor du vil blive en del af en gruppe af flere nyligt ansatte medarbejdere.

Kvalificering, koordinering og facilitering af it-udvikling
Digitalisering og Porteføljestyring har blandt andet ansvar for at koordinere og facilitere Skattestyrelsens it-udvikling gennem porteføljestyring, procesoptimering og projektkoordinering. Det er kontorets opgave at understøtte Skattestyrelsens behov og udviklingsønsker, så vi i samarbejde med Udviklings- og Forenklingsstyrelsen, sikrer effektive it-løsninger. Kontoret står desuden for at udarbejde ledelsesinformation og beslutningsgrundlag til direktionen om udvikling og prioritering af it-projekter i Skattestyrelsen.

Som medarbejder i Digitalisering og Porteføljestyring skal du være med til at koordinere og facilitere it-udvikling fra et forretningsperspektiv gennem direkte involvering på projektbasis. Du kommer til at have snitflader til både direktionen, it-leverandører og andre styrelser og skal sikre overblikket over porteføljen. Derudover skal du være med til at definere fremtidige, it-strategiske initiativer for Skattestyrelsen og understøtte it-projekternes vej gennem de administrative processer. For at lykkes i stillingen, skal du kunne indtænke og formidle forretningsmæssige hensyn, der sikrer innovation og meningsfuld it-udvikling.

Stærk faglighed og gode formidlingsevner
Vi forestiller os, at du har en relevant kandidatuddannelse f.eks. indenfor samfundsvidenskab, it eller lignende. Du kan enten være nyuddannet eller have erfaring fra tidligere jobs. Det er desuden en fordel, hvis du har interesse for it-udvikling eller projektstyring.

Vi søger dig, der er analytisk stærk og har flair for processer, koordinering og formidling. Desuden lægger vi vægt på, at du:

  • Arbejder selvstændigt og kan skabe egne løsninger.
  • Evner at kommunikere på tværs af fagligheder.
  • Kan omsætte forretningsbehov til it-udvikling.
  • Har viden om innovation og it-udvikling.
  • Kan arbejde fokuseret og projektorienteret.
  • Er opsøgende og god til at skabe relationer.
  • Har lyst til at agere i en stor, politisk styret organisation.


En del af rollen kan være som forretningsprojektleder. Forretningsprojektleder-rollen sækker over en aktiv deltagelse i udviklingen af it-projekter, hvor man skal varetage Skattestyrelsens krav og behov. Forretningsprojektleder-rollener for nuværende centralt placeret i kontoret Digitalisering og Porteføljestyring, men der er mulighed for fremtidig placering decentralt i et relevant fagområde, hvor man skal arbejde tæt med forretningseksperter for det pågældende område.

Hvem er vi?
Som vores nye kollega bliver du en del af et kontor med højt til loftet og uformel tone. Vi er 16 medarbejdere med et bredt spænd af fagligheder og uddannelsesmæssige baggrunde, som trives i en dynamisk hverdag med meget forskelligartede opgaver. I kontoret vægter vi det sociale fællesskab højt, hvad end det er fælles morgenmad eller sociale arrangementer. Vi ser det også som en stor fordel at være samtidigt på kontoret, hvorfor vi vægter fysisk fremmøde højt.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning samt CV og dokumentation for uddannelse i form af eksamensbevis via linket ”søg jobbet” senest mandag den 7. marts 2022. Samtaler forventes afholdt løbende. Tiltrædelse den 1. maj 2022 eller efter aftale.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Arnstein Niclasen på 72 37 50 57.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet straffeattest

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten, overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) eller overenskomst for Fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelse vil være i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Copenhagen Towers på Hannemanns Allé 25, 2300 København S.

Læs mere om Skattestyrelsen på www.sktst.dk.

Skattestyrelsen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S
  • Mandag den 07. marts 2022

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København S over tid

Dato Alle jobs som projektledere
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 5