Projektleder til Huset for Psykisk Sundhed på Amager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Vil du være med til at skabe et hus fyldt med kreativitet, sociale og faglige fællesskaber og udviklingsmuligheder for brugerne? Og kan du lede et innovationsprojekt fra A-Z? Så er det dig, vi er på udkig efter!

Huset for Psykisk Sundhed har til formål at samle psykiatriske behandlingsindsatser, kommunale tilbud og civilsamfundsinitiativer til borgere med psykiske udfordringer, under et tag. Vi har modtaget en et-årig bevilling til at videreudvikle, konsolidere og lægge sporene til en bæredygtig drift, da der er et stort uforløst potentiale i huset i form af øget aktivitet og sammenhængskræft på tværs af sektorer repræsenteret i huset og brugerne af det.

Vi søger derfor en projektleder, som vil stå i spidsen for at bringe initiativet til det næste niveau med flere fælles faglige indsatser og fællesskab på tværs samt et mere åbent hus for omverden med arrangementer, talks, udstillinger mv. Forudsætningerne og mulighederne er stede – men vi har brug for dig til at få ambitionerne til at ske og som vil hjælpe os med at opnå finansiering, så udviklingen kan fortsætte og indsatserne videreføres.

Dine opgaver og ansvarsområder Som projektleder af Huset for Psykisk Sundhed bliver du ansvarlig for projektets opfyldelse af målsætning, fremdrift, leverancer, evaluering og afrapportering jf. projektbeskrivelsen, som du finder her samt betjene projektets styregruppe. Du vil desuden blive ansvarlig for at:

  • Skabe fællesskab, samarbejdsrelationer og forpligtende partnerskaber mellem husets aktører, interessenter og brugere.
  • Samarbejde med Husets aktører og dine kollegaer om at koordinere de forskellige indsatser og initiativer samt opsøge og tage imod henvendelser fra brugere, borgere og andre interessenter fra region, kommune og civilsamfund, som gerne vil indgå i Husets aktiviteter.
  • Lave fondsansøgninger mhp. at udvide og fortsætte Husets aktiviteter efter bevillingens udløb.
  • Rekruttere frivillige og evt. praktikanter og ansatte i støttet beskæftigelse og medarbejdere i samarbejde med jobcentrene.
  • Kommunikere internt og eksternt og realisere events.

Din arbejdsdag vil bestå af en bred vifte aktiviteter, mennesker og kontakter, som samlet set handler om at understøtte personlig og faglig brobygning til gavn for Husets brugere og aktører.

En given arbejdsdag kan fx indeholde…. På vej ind ad døren møder en patient på trappen, som du viser vej til sin aftale hos vedkommendes kontaktperson i det ambulante team F-ACT. Imens fortæller du lidt om husets aktiviteter, hvorfor I lige stikker hovedet ind til den frivillige forening CKMS og hilser på. Herefter kontakter du en leder af beskæftigelsesindsatsen IPS-indsatsen, for at drøfte et muligt samarbejde om jobmuligheder for deres borgere i huset. Efterfølgende spiser du frokost med brugere og medarbejdere i den brugerdrevne organisation MMA, inden du smutter til centeret på Digevej og holder møde med dit team, og får sparring på det oplæg, du har udarbejdet til et kommende styregruppemøde. Her når du også at samle lidt op på de input, du har fået, og brainstorme sammen med en centerledelsesrepræsentant om mulige temaer for det næste faglige arrangement i Huset. Inden du runder dagen af, ringer du også til Frivillig Center Amager for at aftale et besøg hos dem for at planlægge de næste skridt i et samarbejdsprojekt og en fælles fondsansøgning.

Hvem er du? Vi søger ikke en specifik faglig baggrund – den kan være mange. Det vigtige er, at du som projektleder har følgende kompetencer:

  • Flere års relevant erhvervserfaring, dokumenteret projektledererfaring, gerne suppleret med en projektlederuddannelse.
  • Kan styre og lede et projekt fra A-Z dvs. ideudvikle, planlægge, udføre, aktivere, lede, indsamle og videreformidle input samt planlægge forankring.
  • Gode samarbejdsevner og er stærk udi at opbygge og vedligeholde netværk og trives i at begå sig i mange forskellige relationer og sammenhænge i løbet af en dag med både mennesker med svære psykiske sygdomme, medarbejdere, ledere og ildsjæle fra civilsamfundssektoren.
  • Er kreativ, ser muligheder og har en god portion gå-på-mod og er ikke bleg for at gå praktisk til værks, når arrangementet eller situationen byder det.
  • Er en dygtig kommunikator og formidler, og kan bidrage til mundtlig, skriftlig og visuel kommunikation om huset, både til brugere og samarbejdspartnere.
  • Kan arbejde selvstændigt, lave opsøgende arbejde og træffe beslutninger.

Vi leder efter dig, der trives i at mødes med mange forskellige mennesker i løbet af en arbejdsdag og samtidig får energi af at bidrage til brobygning for den enkelte såvel som organisatorisk. Det er en fordel, at du har stået i spidsen for bruger- eller civilsamfundsdrevne projekter og/eller partnerskaber mellem sektorer. Til gengæld tilbyder vi sparring samt faglig og personlig udvikling i et dynamisk miljø ved frontlinjen.

Det bliver du en del af Du bliver en del af Team for Ledelsesbetjening, Tværsektorielt Samarbejde og Forskning, som er forankret i Psykiatrisk Center Amagers Administration. Foruden dig består teamet af syv medarbejdere, der på forskellig vis arbejder i tværgående funktioner med fokus på at styrke recovery, sammenhæng i patientforløb og tværsektorielt samarbejde både i form af regionale og centerspecifikke indsatser. Du vil således opleve et tæt fagligt kollegaskab, hvor vi er flere, der løser opgaver inden for samme fagområde, og som deler erfaringer, viden samt prioriterer faglig sparring og godt kollegaskab højt.

Samlet set kan vi tilbyde dig en unik – og sjældent udbudt – stilling med mulighed for både faglige og personlige udviklingsmuligheder i et meningsfuldt arbejdsfelt, der efterspørges af brugerne og nyder stort samfundsmæssigt- og politisk fokus og en bred vifte af samarbejdspartnere.

Løn- og ansættelsesforhold Der er tale om en tidsafgrænset fuldtidsstilling af 1 års varighed med mulighed for forlængelse, såfremt finansiering hertil opnås, hvilket er en selvstændig målsætning i projektet.

Stillingen som projektleder løber fra den 1. marts 2023 til 29. februar 2024.

Du vil få din faste arbejdsgang i Huset for Psykisk Sundhed på Hans Bogbinders Allé, og du vil også skulle have din gang på Psykiatrisk Center Amagers 2 andre adresser på Digevej og Gl. Kongevej ifm. møder og oplæg om Husets aktiviteter.

Du vil blive ansat efter gældende overenskomst indgået mellem forhandlingsberettigede organisation og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Interesseret? Har du spørgsmål til stillingen, så er du meget velkommen til at kontakte Louise Holm, teamleder for Team Ledelsesbetjening, Tværsektorielt Samarbejde og Forskning på [email protected] eller tlf. 2874 9364 eller Sara Katz, tværsektoriel konsulent – kollega og tæt sparringspartner i projektet på [email protected] eller tlf. 2025 9552.

Søg stillingen via link på siden senest tirsdag den 10. januar 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 3 og 4.

Vil du vide mere om Psykiatrisk Center Amager? Se med her:

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S
  • Tirsdag den 10. januar 2023

Lignende jobs

  • Project Coordinator - Afghan Diaspora Engagement

    Are you motivated to work in one of the largest humanitarian organisations worldwide and become part of a global organisation with a strong drive for assisting and protecting displaced people and e..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder

    Brænder du for at skabe projekter og daglig drift, der giver energieffektive bygninger med et godt indeklima? [xxxxx] søger en projektleder, der bidrager til at skabe de bedste rammer for .
    • Projektleder
    • Dragør
    Få mere info
  • Projektleder - Maskiner - Life Science - København

    Har du ambitionerne og potentialet til at blive projektleder hos SCANBUR A/S i Karlslunde, så har du nu chancen for at komme med på rejsen.SCANBUR er en international familieejet virksomhed m..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København S over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7
20. august 2024 7
19. august 2024 5
18. august 2024 5
17. august 2024 5
16. august 2024 5
15. august 2024 6
14. august 2024 6
13. august 2024 6
12. august 2024 6
11. august 2024 7
10. august 2024 7
9. august 2024 7
8. august 2024 7