Projektchef med stærk faglighed inden for mekaniske og elektriske installationer til Tr...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Kom og bring din erfaring og dine evner i spil, og vær med til at løse et stigende antal spændende og krævende infrastrukturprojekter både nationalt og internationalt. For at blive en succes i jobbet er det afgørende, at du har dyb faglighed inden for mekaniske og elektriske (M&E) installationer, og også erfaring og lyst til at koordinere opgaverne på tværs af de forskellige fagdiscipliner.

Er du vores nye projektchef? Klik på ansøg-knappen og start ansøgningsprocessen.

Inviting bright minds
Vil du flytte grænserne for dit fag, mens du udvikler dig i et miljø, hvor vi værdsætter samarbejde og tillid? Vi arbejder for at skabe en bæredygtig fremtid, og vi gør os umage for at sætte standarden for vores branche med inspirerende projekter og innovative løsninger. Hos os bliver du en del af en global virksomhed, der har haft succes siden 1945. Sammen går vi forrest og sætter positive aftryk på samfund, virksomheder og mennesker over hele verden.

Du bliver en del af vores afdeling for Bro- og Tunnelvedligehold
Som vores nye kollega bliver du en del af vores afdeling for Bro- og Tunnelvedligehold, hvor du vil blive en central person i forhold til løsning af de igangværende og fremtidige opgaver vedrørende drift og vedligehold af tunneler og broer.

Bro- og Tunnelvedligehold er en faglig stærk afdeling på ca. 30 medarbejdere, som i høj grad arbejder på tværs af enhederne i Rambøll. Vi har over de seneste år opbygget et stærkt kompetencecenter inden for mekaniske og elektriske installationer til transportsektoren, der arbejder tæt sammen med de traditionelle konstruktionsdiscipliner, og du vil sammen med dine nye kolleger i afdelingen få en unik mulighed for at opleve samarbejde arbejde på tværs i Rambøll som ”One Company”.

Du vil komme til at arbejde sammen med erfarne kolleger fra både egen og andre faggrupper på tværs af Rambølls afdelinger og divisioner i et fagligt inspirerende miljø, hvor de meget varierende projekter omhandler alt fra projektering og udarbejdelse af udbudsdokumenter, design, beregninger og udarbejdelse af tegninger, tværfaglig koordinering og tilsyn på nye anlæg, samt i forhold til drift og vedligehold af eksisterende anlæg. Det indebærer, at du til tider også vil have mulighed for at deltage på projekter i f.eks. energi- og byggeri-sektoren, ligesom du får direkte kontakt til kunder, leverandører og entreprenører i forbindelse med dit arbejde.

Du vil også blive en del af projekter vedrørende både eksisterende og fremtidige store danske og internationale infrastrukturanlæg med rådgivning i forhold til M&E installationer på eks. vejanlæg, broer og metro- og havneanlæg. I øjeblikket arbejder vi eksempelvis på så forskellige opgaver som Femern Bælt-forbindelsen, Metro Sydhavn, Guldborgsundtunnellen og Kronprins Frederiks Bro.

Dine vigtigste opgaver og ansvarsområder bliver:

  • Styring og tværfaglig koordinering med eksempelvis mekaniske anlæg og systemer, automation og netværk, ITS, konstruktioner osv., idet opgaverne kræver en fuld koordinering for at blive en succes.
  • Videreudvikling af vores M&E kompetencecenter.
  • Deltagelse i afdelingens ledergruppe, og være med til at påvirke den fremadrettede strategiske retning.
  • Oplæring af kolleger inden for dit faglige område


Dit udgangspunkt for konstant udvikling
Fra din første dag i Rambøll støtter vi din personlige og professionelle udvikling. Vi regner med, at dit udgangspunkt er:

  • En baggrund som stærk/svagstrømsingeniør, el-installatør eller lignende faglig baggrund
  • Høj faglighed og at du hurtigt kan danne dig et overblik over den konkrete opgave samtidig med, at du kan arbejde selvstændigt og er ikke bleg for at træffe beslutninger undervejs i projektforløbet
  • Erfaring som projektleder- eller fagprojektleder (på større opgaver), og har lyst til at have en koordinerende rolle i forhold til løsningen af opgaverne
  • Du kan tale og skrive både dansk og engelsk på professionelt niveau
  • B-kørekort er et krav og en ren straffeattest er ligeledes en forudsætning


For at lykkes i jobbet er det også vigtigt, at d som person er pro-aktiv, udadvendt og er i stand til at skabe gode samarbejdsrelationer med både kunder, leverandører, entreprenører og kolleger.

Velkommen til vores Transport-division
I Rambøll er vi 3.000 transport-eksperter, der arbejder sammen med myndigheder, private kunder og byer om at udvikle holistiske mobilitetsløsninger. Fra lufthavne over broer til tunneller og jernbaner arbejder vi for, at mennesker og varer kan komme frem på den mest effektive og bæredygtige måde. Vores fokus på ’Smart Mobility’ sikrer, at vi er med til at skabe urbane planløsninger, der integrerer alle former for transport og digitalisering.

Rambøll i Danmark
Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du
Ansøg online. Vedhæft dit CV, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte.

Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Morten de la Motte på tlf. 5161 6241 / [email protected].

Send din ansøgning snarest og senest den 6. oktober 2019, da vi ansætter løbende, når vi finder den eller de rigtige kandidater.

Vi glæder os til at læse din ansøgning.

Deadline: 13. oktober 2019.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København S

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København S over tid

Dato Alle jobs som projektledere
20. september 2024 3
19. september 2024 3
18. september 2024 3
17. september 2024 3
16. september 2024 3
15. september 2024 3
14. september 2024 3
13. september 2024 3
12. september 2024 3
11. september 2024 3
10. september 2024 3
9. september 2024 3
8. september 2024 4
7. september 2024 4
6. september 2024 4
5. september 2024 4
4. september 2024 4
3. september 2024 4
2. september 2024 4
1. september 2024 4
31. august 2024 6
30. august 2024 7
29. august 2024 7
28. august 2024 7
27. august 2024 8
26. august 2024 7
25. august 2024 7
24. august 2024 7
23. august 2024 7
22. august 2024 7
21. august 2024 7