Projektkoordinator til Den Nationale Platform for Gadeidræt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

GAME SØGER PROJEKTKOORDINATOR TIL DEN NATIONALE PLATFORM FOR GADEIDRÆT


I GAME arbejder vi for at udbrede og udvikle gadeidrætten i hele Danmark og sikre en understøttelse af kulturen og de selvorganiserede fællesskaber der opstår på gaden. Mere konkret støtter vi gadeidrættens udøvere og aktører med økonomisk støtte samt rådgivning og vejledning via Den Nationale Platform for Gadeidræt (også kaldet GADEIDRÆT). Siden 2015 har vi i samarbejde med Nordea-fonden givet økonomisk støtte til over 900 projekter for over 21 millioner kroner. Samtidig har vi rådgivet 180 gadeidrætsprojekter og kommuner i hvordan de kan udbrede gadeidrætten lokalt. Målet er at skalere indsatsen op, men lige nu afventer vi de politiske beslutninger omkring Udlodningsloven. Disse er blevet udskudt på grund af coronasituationen, hvorfor stillingen i første omgang er tidsbegrænset.

OM STILLINGEN
Vi søger en projektkoordinator til GADEIDRÆT. Som Koordinator vil du referere til projektleder Rasmus Hansen. Stillingen er tidsbegrænset til 12 måneder med mulighed for forlængelse. I stillingen vil det i høj grad være vigtigt at have et kendskab til gadeidrætten. Enten er du/har du selv været udøver eller også har du et stort kendskab til kulturen. Din primære arbejdsopgave vil i samarbejde med projektlederen være at sikre driften af GADEIDRÆT med særligt fokus på at:

  1. Koordinere og håndtere årlige ansøgningsrunder i GADEIDRÆT
  2. Rådgive og vejlede lokale aktører i hvordan de kan udvikle deres lokale gadeidrætsprojekter
  3. Skabe og vedligeholde kontakt til gadeidrættens udøvere og aktører. Herunder kortlægge lokale behov, opstarte udviklingsprojekter og etablere nye samarbejder

VI TILBYDER

  • En arbejdsplads hvor mantraet ”uformel professionalisme” huserer. Det betyder en uformel ånd hvor fagligheden og energien er i top.
  • Mulighed for at gøre en forskel ved at rådgive og vejlede frivillige fællesskaber og skabe bedre rammer for deres gadeidræt lokalt
  • Muligheder for at sætte dit eget præg på udførelsen af dine arbejdsopgaver
  • En spændende rejse, hvor du vil blive en del af en international organisation i vækst med kolleger i mange forskellige lande, som også brænder for gadeidrætten

VI FOVENTER, AT DU

  • Har et stort kendskab til gadeidrætten og dens kultur
  • Er en imødekommende og positiv person, der er dygtig til at skabe netværk og danne nye relationer
  • Har en relevant uddannelse på bachelorniveau eller har en relevant erfaring, som gør dig egnet til stillingen og dens arbejdsopgaver
  • Evner at arbejde struktureret med egne opgaver og er dygtig til at koordinere ifm. ansøgningsrunder og andre af GADEIDRÆTs leverancer
  • At du har kørekort, så du kan besøge gadeidrættens aktører lokalt. Bil vil være et plus men ikke et krav.

ARBEJDSSTED
Vil som udgangspunkt være GAME Streetmekka København på Enghavevej 82D, 2450 København SV, men hvis kandidaten er den rette vil det også være muligt at arbejde fra et andet sted i Danmark og evt. have arbejdsplads i Esbjerg, Viborg eller Aalborg.

RENT PRAKTISK

  • Opstart vil være hurtigst muligt
  • Stillingen er i første omgang en projektstilling på 12 måneder, med mulighed for forlængelse
  • Arbejdstiden vil være 37 timer om ugen med mulighed for weekend- og aftenarbejde
  • Din løn vil blive bestemt af GAME’s lønpolitik baseret på stillingsbetegnelsen samt dine kvalifikationer

ANSØGNINGSFRIST
Er torsdag d. 14. Oktober, 2021. Samtaler forventes at blive afviklet i uge 43.

VI ELSKER DIVERSITET!
Vi mener, at diversitet er vigtigt, og vi ved, at vores trivsel og innovationsevne forbedres ved diversitet. Hvis du er med på ovenstående, så søg stillingen og bidrag til mangfoldighed i GAME med lige præcis den person, du er.

BØRNS RETTIGHEDER
GAME’s rekrutteringsprocedure afspejler vores helt forpligtigelse og høje standarter for beskyttelse af børn og unge i vores aktiviteter og programmer. Kandidater forventes at overholde GAME’s ‘Child Safeguarding Policy”, at give samtykke til at indhente børneattest, samt give referencer.

OM GAME OG DEN NATIONALE PLATFORM FOR GADEIDRÆT
GAME er en innovativ gadeidrætsorganisation og er anerkendt som en af verdens top 150 NGO’er. GAME blev grundlagt i 2002 i Danmark med missionen om at skabe varige sociale forandringer gennem ungeledet gadeidræt og gadekultur. GAME etablerer nyskabende faciliteter, understøtter gadeidrættens aktører gennem finansiel støtte og rådgivning samt uddanner unge som ledere og rollemodeller inden for gadeidræt og civilsamfund.

Vi opfordrer dig til at læse mere om GADEIDRÆT og GAME samt følge GADEIDRÆTs facebookside

Hvis du har nogle spørgsmål til stillingen som går udover hvad du kan finde via vores hjemmeside og i dette opslag kan du kontakte projektleder Rasmus Hansen via [email protected] eller på telefon 5352 6431 tirsdag og torsdag fra 12:30 – 13:00


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.9.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København SV

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    [xxxxx]KBH er på en spændende fremmarch hvor der er stor efterspørgsel i markedet, mens vores kompetencer bliver bredere og stærkere dag for dag. Vi kommer ud af et stærkt teknisk fundament, me..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Vi søger en faglig stærk og erfaren projektleder til at varetage en af vores entrepriser og sikre at denne kommer godt i mål. Du vil blive en del af et dygtigt projektteam og allerede fra første da..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you passionate about strategy and project management? Do you want to become a part of a fast-growing, global company? Do you want to be a part of a strong in-house Corporate Strategy team? Ar..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København SV over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. juli 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 2
10. juni 2024 2
9. juni 2024 3
8. juni 2024 3
7. juni 2024 3
6. juni 2024 3
5. juni 2024 2
4. juni 2024 2
3. juni 2024 2
2. juni 2024 3