Er du en af vores nye projektledere til vedligeholdelsesprojekter?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at tage del i at sikre en høj standard for vedligeholdelse af statens bygninger? Og kan du bevare overblikket over tid og økonomi i vedligeholdelsesprojekter? Så er det måske dig vi har brug for. Vi søger både til vores kontor i København og i Skanderborg.

I Bygningsstyrelsen varetager vi drift og vedligeholdelse af bygninger og basisinstallationer på en lang række af vores ejendomme fordelt over hele landet. For at varetage disse opgaver har vi organiseret os i tre centre: Center for byggeri, Center for Udlejning og Center for Facility Management. Du vil blive en del af Center for Facility Management, hvor vi blandt andet har ansvar for prioritering og gennemførelse af vedligeholdelsesprojekter, bygningssyn, 5-års eftersyn, energirenoveringer og moderniseringer.

Bred berøringsflade og ansvar
Du vil arbejde med en stor projektportefølje og med alle facetter af projektledelse. Dette indebærer kontakt med kunder, leverandører og samarbejdspartnere omkring de bygninger og projekter du har ansvar for. Derudover vil du have ansvar for kontrakter og økonomi og håndtering af forskelligt data. For at have succes i jobbet er det derfor vigtigt at du både kan bevare overblikket i projekternes forskellige faser samt sikre gode samarbejdsrelationer med alle interessenter.

Du vil være omgivet af kolleger, der som dig, har faglige kompetencer inden for byggeri og projektledelse. Desuden er der kolleger med økonomiske, juridiske og kundemæssige kompetencer. Du vil derfor have rig mulighed for faglig sparring.

Kompetencer
Vi søger både nyuddannede og mere erfarne projektledere. Vi forventer dog, at du har byggefaglige- og projektledelseskompetencer som enten arkitekt, ingeniør, bygningskonstruktør, maskinmester eller lignende. Da vi søger flere kolleger, skal du have erfaring med en eller flere af følgende opgaver:

  • Vedligeholdelse af fredede ejendomme
  • Vedligeholdelse af tekniske installationer
  • Vedligeholdelse af klimaskærm
  • Økonomistyring af projekter og gerne erfaring med Dalux
  • Energioptimering og indeklima
  • Optimering og strukturering af vedligehold – Asset Management

Vi forventer desuden, at du:

  • Kan håndtere et bredt netværk og kontakter på alle niveauer
  • Har indgående dataforståelse og kendskab til IT-systemer
  • Evner at samarbejde på tværs af fagligheder
  • Er selvkørende og klar på at tage ansvar

Fortæl os i din ansøgning, hvordan du, med netop dine kompetencer og personlighed, vil kunne bidrage til opgaveløsningen hos os.

Om os
I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i arbejdsområder, der understøtter de arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning, fordi vi i Bygningsstyrelsen ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel.

Da vi er placeret på to lokationer, og dækker hele landet, anvender vi ofte virtuelle møder på tværs af kontorerne. Nogle gange vil du dog også opleve at skulle til møder rundt om i landet.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til relevant overenskomst. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transport og Boligministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med tilhørende styrelser. Dit arbejdssted vil være Thomas Helstedsvej, 8660 Skanderborg eller Carsten Niebuhrs Gade, 1577 København V.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte enhedschef Christian Hauser på mail [email protected]. Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest d. 2. oktober 2019 på følgende link: www.bygst.dk/job/ . Vi forventer at holde samtaler i uge 41 og 43, og forventer tiltrædelse 1. december 2019.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.9.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Onsdag den 02. oktober 2019

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1