Project Cordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Til vores IT Operations afdeling søger vi en begavet, entusiastisk og lærevillig kollega til at koordinere projekter og yde assistance til vores kunder. Måske er det dig?

LIDT OM DIT NYE JOB
Du får en central rolle i vores IT Operation team og Service Desk, hvor vi assisterer vores kunder i deres digitale løsninger. Du får desuden en stor intern kontaktflade og du bliver virksomhedens ansigt udadtil. Som Projektkoordinator faciliterer og koordinerer du opgaver imellem IT udviklere og projekter i hele Norden.

Dine opgaver bliver blandt andet at:

Være primær ansvarlig for alle kundehenvendelser
Supportere på eksisterende kundeløsninger
Udarbejde skriftlige guidelines og instrukser
Sikre vidensdeling på tværs af Service Desk teamet

MÆRK ÅNDEN – OG BLIV EN DEL AF DEN
Vi er en masse dedikerede hoveder her i København, og Isobar er helt sikkert noget forskelligt for alle, men samtidig noget ganske særligt. Her får du både lov til at være dig selv og plads til at blive mere. Og du bliver en vigtig del af en kultur og ånd, som vi passer godt på. I det hele taget prøver vi at passe godt på hinanden, vores kunder og verden omkring os. Så vil du være med og gøre dit til at lykkes med dine nærmeste kolleger, de teams du indgår i, de løsninger du arbejder på og de kunder du arbejder for, kan du glæde dig til at få …

  • En fantastisk arbejdsplads midt i byen
  • Chancen for at tænke ud over alle grænser – både i det daglige og i din karriere
  • En sjov, varieret arbejdsdag med masser af udfordrende opgaver
  • De skarpeste og sødeste kolleger i branchen
  • Danmarks bedste køkken med fremragende morgenmad og frokost – hver dag
  • Fredagsbar, vinklub, løbeklub, fede fester og events


OM DIG
Vi forestiller os at du er nyuddannet kandidat, fx fra ITU eller Handelshøjskolen, Mediehøjskolen eller en anden uddannelsesretning, som klæder dig ordentligt på til jobbet. Vi forventer ikke at du har den store erhvervserfaring, men at du har lyst til at lære og ikke er bange for at blive kastet ud, hvor du kan knapt kan bunde.

Først og fremmest synes du at digitale løsninger er det fedeste i verden. Du forstår digitale medier og brugsmønstre. Du er optaget af, hvordan markedsføring kan skabe forretning, hvordan virksomheder kan skabe relationer, og hvordan de to ting hænger sammen. Du brænder for dit felt og vil hellere slås for dine holdninger end bøje ryggen og klappe hælene sammen. Du er empatitisk og en rigtig kollega. Og måske vigtigst af alt, du er servicemindet og kommunikativ rigtig stærk, i både engelsk og dansk, skriftligt såvel som mundligt.

Du har orden i penalhuset, du er handlekraftig, og du kan sikkert godt lide at slette ting fra to-do listen. Men kan du også lytte, tænke og lære – før du handler, så får du succes hos os.

ISOBAR ER BÅDE DET NÆRE OG DET STORE
Isobar er den stærke kombination af det nære og det store. Vi er mere end 225 kolleger her i København, som indgår i det globale Isobar med 6.500 mennesker. Adskillige år i træk er Isobar kåret som et af de mest innovative og visionære, digitale bureauer i verden – "a Global Leader". Samtidig er vi en del af Dentsu – et af verdens største bureaunetværker, hvilket giver endnu flere strenge at spille på. Men størrelse er ikke alt. Vores mission i Isobar er at transformere både virksomheder og menneskers liv gennem kreativ brug af digitale muligheder. Og dét kræver mere end noget andet kompetencer, passion og samarbejde.

Isobar hed tidligere Magnetix Linked by Isobar.
Mylmage har kåret os som branchens bedste digitale bureau i de seneste seks år.

Har du spørgsmål til stillingen, eller vil du vide mere før du beslutter dig, er du meget velkommen til at kontakte Cecilie Tøfting på telefon: 28270244 eller mail: [email protected] Apply now


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.10.2019, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1