Projektchef til analyseenhed i Filantropiafdelingen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Projektchef til analyseenhed i Filantropiafdelingen


Jobbet
Vores filantropiske virke er organiseret i tre faglige teams, et tværgående filantropisekretariat og en analyseenhed. I alt godt 20 personer står for uddelingen af midler til mange forskellige projekter, der skaber livskvalitet i hele landet gennem det byggede miljø. Analyseenheden er lille, men bidrager på tværs af de mange filantropiske projekter. Du træder derfor ind i et tværfagligt miljø med bl.a. planlæggere, arkitekter, ingeniører og politologer.

Realdania har gennem 20 år støttet omkring 3.800 forskellige projekter af stor varians og størrelse. En række af disse projekter er byggerier, fordelt over hele Danmark. Vi ønsker nu at genbesøge en stor del af de ældre projekter og undersøge, hvilken effekt de har skabt. Derfor har vi brug for en dygtig projektchef til at drive dette arbejde.

Vi arbejder med en bred forståelse af effekt, der rummer kulturelle, økonomiske, sociale og miljømæssige perspektiver. Hertil kommer arkitektonisk og bygningsmæssig kvalitet. Det er således væsentligt at analysere bygningen på dens egne præmisser, men også de mere dynamiske effekter, der kan indtræffe gennem bygningens funktion og indhold. Det kræver en bred faglig profil med forståelse og indsigt i det byggede miljø og byggeriets processer, samt indsigt i de effekter byggeriet kan have.

Hvis du interesserer sig for filantropisk arbejde og for det byggede miljø, er dette et drømmejob. Du kommer til at besøge hele Danmark og møde de mange ildsjæle og professionelle, der driver projekterne.

Din baggrund
Du har en akademisk uddannelse og minimum 7-10 års praktisk erfaring fra fx konsulentbranchen, rådgiverbranchen eller fra relevante offentlige organisationer. Du har et godt indblik i byggeriets aktører og byggeriets processer.

Du er analytisk og forstår nemt komplekse sammenhænge. Du er stærk til skriftlig kommunikation og arbejder fortroligt med tal og data. Dine metodiske evner er stærke og erfaring med evaluering og effektmåling er en fordel.

Din arbejdsstil er struktureret og grundig med sans for såvel overblik som detaljer, ligesom du er ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og ambitiøs i forhold til at gøre dit bedste.

Som person er du engageret, selvstændig og tager gerne selv initiativet, når der er mulighed for det. Du er serviceminded og samarbejdsorienteret og vant til at omgås mange mennesker.

Dit arbejdssted bliver hos Realdania på Jarmers Plads i København. Der kan forventes en del rejseaktivitet rundt i landet, men det kan planlægges i god tid.

Du tilbydes et udfordrende, afvekslende og selvstændigt job i et miljø, der er fokuseret på faglighed, kvalitet og udvikling. Vi lægger vægt på en venlig arbejdsatmosfære og har gode rammer for dette. Løn efter kvalifikationer.

Som en del af Realdania, er du med til ikke alene at understøtte det gode liv for mange danskere, men bidrager også til at løse nogle af de store udfordringer, samfundet står overfor.

Yderligere information
Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte Christian Bonde fra KAR+CO på telefon 4027 5900.

Bemærk, at vores annoncer automatisk og løbende bliver fornyet på jobportalerne, indtil stillingen er endeligt besat. En fornyelse af stillingen, om end det kan se sådan ud, er således ikke et udtryk for genopslag. Du kan kun søge stillingen via systemet og kun én gang. Jf. GDPR bedes du undlade at fremsende ansøgning på ny via mail eller lignende uden forudgående aftale.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.2.2020, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1