Projektleder til udvikling af nytænkende og faglig konference for undervisningssektoren

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du erfaring med projektledelse og lyst til at udvikle og skabe et helt nyt konferencekoncept for Børne- og Undervisningsministeriet? Så er du måske vores nye medarbejder i Styrelsen for It og Læring!

Bliv en del af Styrelsen for It og Læring

Du får din hverdag på Kontoret for It-sikkerhed og Digitalisering (KID) i Styrelsen for It og Læring (STIL). I KID er der et stærkt fagligt miljø, hvor samarbejde og sparring er i højsædet. Vi er 11 kolleger på kontoret, med forskellige uddannelsesbaggrunde, som alle brænder for digitalisering og it-sikkerhed.

Få lov at præge en helt ny faglig konference

Styrelsen for It og Læring har tidligere stået for konferencen på Danmarks Læringsfestival, som i 2021 blev omlagt til en digital version, Læringsfestival Online. Konferencen havde i 2021 ca. 7.000 deltagere. Med afsæt i erfaringerne fra 2021, ønsker Styrelsen for It og Læring fremadrettet at afvikle en selvstændig virtuel konference, som henvender sig til alle fagprofessionelle inden for børne- og undervisningssektoren. Konferencens indhold vil være præget af nyeste og mest relevante dagsordener og temaer fra ministeriets to styrelser; Styrelsen for Undervisning og Kvalitet samt Styrelsen for It og Læring. Konferencen skal afvikles online, således at den bl.a. kan nå ud til hele ministeriets målgruppe.

Vi søger i den forbindelse en kreativ og iderig projektleder, der har erfaring med at håndtere større projekter fra ide til færdigt produkt, som er vant til at arbejde med mange parter og i fællesskab få tingene til at gå op i en højere enhed. Som projektleder kommer du til at arbejde tæt sammen med et team af medarbejdere, samtidig med at du tager del i det udførende arbejde.

Mindst halvdelen af din arbejdstid kommer du til at bruge på at planlægge den årlige konference. Men du vil også blive en del af kontorets øvrige opgaver i relation til informationssikkerhed og digitalisering. Det vil derfor være en fordel, at du har erfaring med eller lyst til at beskæftige dig med disse emner i bredere forstand. Dertil vil der også være mulighed for, at du selv kan præge dine arbejdsopgaver.

Dine hovedopgaver bliver:

  • Overordnet projektledelse: Udvikling, planlægning, formidling, afviklingen samt evaluering af konferencen i samarbejde med fagligt kompetente og erfarne medarbejdere.
  • Samarbejde med Styrelsen for Undervisning og Kvalitet og ministeriets presse og kommunikationsafdeling omkring festivalens koncept og faglige indhold.
  • Udarbejde relevant materiale til styregruppen, STIL’s direktion samt koncernledelse og ministeren, så de løbende bliver inddraget og føler sig orienteret.
  • Løsning af øvrige opgaver i kontoret fx organisatoriske sikkerhedsindsatser eller tovholder på digitaliseringsinitiativer eller dialog med relevante parter om digitaliseringsindsatser mv.

Stærk erfaring med projektledelse – gerne online-konferencer

Du skal have erfaring med projektledelse samt lyst til og ambition om, at udvikle en ny version af en online-konference i tæt samarbejde med kollegaer i Børne- og Undervisningsministeriet.

Vi forventer følgende af dig:

  • Du har erfaring med projektledelse – gerne med online-arrangementer eller konferencer.
  • Du har stærke proces- og kommunikationsfærdigheder, der kan sættes i spil ift. markedsføring af konferencen samt kommunikation med målgruppen for konferencen.
  • Du har viden og erfaring med formidling og kommunikation på digitale platforme og er generelt nysgerrig på nye digitale muligheder for at interagere med omverdenen.
  • Du har interesse for Børne- og Undervisningsministeriet dagsordener – gerne med et digitalt fokus - og hvordan disse kan sættes i spil i en konference på en relevant og attraktive måde.
  • Du motiveres af at skabe forandringer i tæt dialog med kolleger og samarbejdspartnere. Du får energi af at få ting til at virke i virkeligheden.

Du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab

Som medarbejder i KID får du et stort ansvar samtidig med, at du bliver en del af et stærkt fagligt fællesskab, hvor vi hjælper hinanden med stort og småt. Vi skelner ikke mellem, om man har kort eller lang erfaring – men om man har lysten og modet til at lære og blive klogere og være med til at gøre en forskel i det daglige.

Om os

Styrelsen for It og Læring er en styrelse i Børne- og Undervisningsministeriet. Ved at styrke brugen af it og læring understøtter vi ministeriets målsætning om at skabe fagligt stærke uddannelser til alle. Vores vision er at være de bedste i staten til at skabe værdi gennem it, digitalisering og data.

Vi beskæftiger ca. 325 medarbejdere i København og Aarhus. Konkret vil dit arbejdssted være Styrelsen for It og Læring, Vester Voldgade 123, 1552 København V.

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i forhold til gældende overenskomst i staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Med de rette kvalifikationer og erfaring kan ansættelsen evt. ske på konsulentniveau.

Stillingen ønskes besat pr. 1. november 2021.

Lyder det som noget for dig?

Så send os elektronisk din ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse (karakter-/eksamensbevis) og (eventuelt) tidligere beskæftigelse inden ansøgningsfristen søndag den 29. august 2021.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler i uge 35 og 36.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Anders Rokkjær på telefon 22 73 79 09 eller per mail [email protected].

I Styrelsen for It og Læring ønsker vi en sammensætning af medarbejdere, der afspejler det omgivende samfund, og vi vurderer udelukkende ansøgere på baggrund af kvalifikationer og kompetencer.

Læs mere om Styrelsen for It og Læring på www.stil.dk og mød en medarbejder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.8.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Søndag den 29. august 2021

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    [xxxxx]KBH er på en spændende fremmarch hvor der er stor efterspørgsel i markedet, mens vores kompetencer bliver bredere og stærkere dag for dag. Vi kommer ud af et stærkt teknisk fundament, me..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Vi søger en faglig stærk og erfaren projektleder til at varetage en af vores entrepriser og sikre at denne kommer godt i mål. Du vil blive en del af et dygtigt projektteam og allerede fra første da..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i Frederiksberg

    Hvis du har en passion og et talent for identificering og optimering af eksisterende og nye processer, og brænder for at effektivisere og udvikle? Så er det lige dig vi søger. Jobbet som Proces..
    • Projektleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Are you passionate about strategy and project management? Do you want to become a part of a fast-growing, global company? Do you want to be a part of a strong in-house Corporate Strategy team? Ar..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0
4. juni 2024 0
3. juni 2024 0
2. juni 2024 0