Projektledere til Center for Byggeri i Skanderborg

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du bidrage til at skabe de rigtige fysiske rammer for staten, og kan du med din viden og kompetencer sikre effektive leverancer?

Bygningsstyrelsen er statens ejendomsvirksomhed på universitets- og kontorområdet. Vi er inddelt i tre kerneforretninger: Byggeri, Udlejning og Facility Management. Som projektleder i Bygningsstyrelsen er din rolle at være bygherre på statens byggerier. Du kommer til at indgå i Center for Byggeri, hvor Bygningsstyrelsens kompetencer ligger inden for nybyggeri, kvalitetssikring af byggeprojekteringsmateriale, risikohåndtering og udbud er samlet for at sikre en stærk bygherrefunktion.

I Center for Byggeri er vi 9 projektledere på vores kontor i Skanderborg, herunder en teamleder og en kontorchef. Vores brede projektportefølje spænder fra små- og mellemstore projekter til helt store projekter i milliardklassen. Derfor søger vi lige nu to dygtige og kompetente projektledere, der kan levere sikker planlægning og gennemførelse af vores projekter. Projekterne skal styres med udgangspunkt i vores kontor i Skanderborg.

Stillingerne
Vi har et fælles fokus på at tilbyde vores kunder omkostningseffektive løsninger, der skal gennemføres til aftalt tid, kvalitet og økonomi. Derfor har vi en forventning om, at du som projektleder kan lede, forventningsafstemme, samarbejde og derigennem skabe værdi for vores kunder. Det betyder i praksis, at du leder og styrer rådgivere og entreprenører og øvrige interessenter i alle projektets faser - godt støttet af centerets og styrelsens øvrige enheder. Hvilke projekter, du får ansvaret for, vil afhænge af styrelsens aktuelle behov, dine kompetencer og erfaringer.

Om du er erfaren eller i starten af din karriere, vil dit fokus være at sikre projektets fremdrift og økonomi og sørge for, at det færdige byggeri lever op til det, der er aftalt med kunden. Du har overblikket og følger op, og du samler parterne og finder fælles løsninger, hvis projektet møder forhindringer. Derfor er det vigtigt, at du er proaktiv og løbende kan afdække og håndtere risici samt projektændringer.

Dine kvalifikationer
Til begge stillinger forestiller vi os, at du har en relevant uddannelse som ingeniør, bygningskonstruktør eller arkitekt, og at du har kendskab til eller erfaring med alle roller i byggeriets faser. I rollen som projektleder er det vigtigt, at du har kompetencerne til løbende at orientere og afstemme forventninger med kunderne. Du vil have en stor samarbejdsflade internt og eksternt, og vi lægger derfor vægt på, at du er en stærk kommunikator og kan bringe egne og andres ressourcer, erfaring og kompetencer i spil i processerne.

Derudover forventer vi at du:

  • kan træde i karakter som forhandler, konfliktmægler, mødeleder og konstruktiv kollega – alt efter hvad situationen kræver
  • har politisk forståelse og trives med at arbejde inden for rammerne af en offentlig organisation
  • kan balancere i rollen som bygherren på byggepladsen og over for samarbejdspartner
  • at du som person har en naturlig autoritet og gennemslagskraft i forhold til at finde konstruktive løsninger i svære situationer. Du er åben, ærlig og proaktiv så udfordringer bringes frem på et tidligt stadie og hurtigt kan blive løst.

Om Bygningsstyrelsen
Bygningsstyrelsen er statens ejendomsvirksomhed og bygherre. Vi har ansvar for at levere attraktive og veldrevne arbejdspladser, så vores kunder – universiteterne, politiet, domstolene og centraladministrationen – kan koncentrere sig om kerneopgaverne. Vi løfter vores opgave i en stærk bygherrefunktion gennem både nybyggeri og moderniseringer, ved at udleje statens ejendomme og ved at videreformidle private lejemål til de statslige institutioner. Derudover leverer vi FM-serviceydelser som reception, kantine og rengøring med videre til en del af de statslige institutioner.

I Bygningsstyrelsen har vi en aktivitetsbaseret kontorindretning. Det betyder, at vores kontormiljø er indrettet i forskellige zoner, der hver på sin vis understøtter de forskellige arbejdsopgaver, du løser i løbet af din arbejdsdag. På samme måde ser vi hjemmet som endnu en mulig arbejdszone, som kan benyttes til de opgaver, der bedst løses her. Vi har valgt den aktivitetsbaserede indretning og en positiv tilgang til delvis hjemmearbejde, fordi vi ønsker at styrke vores samarbejde og videndeling, skabe bedre mulighed for fordybelse samt understøtte et godt arbejdsmiljø med høj trivsel og fleksibilitet i hverdagen.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår forhandles ud fra din erfaring og kompetencer i henhold til relevant overenskomst. Bygningsstyrelsen er en styrelse under Transportministeriet, og dit ansættelsesområde vil derfor være ministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Dit arbejdssted vil være Thomas Helsteds Vej 9A, 8660 Skanderborg.

Ansøgning og kontakt
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Kontorchef Nini Scharling Feddersen på tlf. 41701224 og fra 18.-26. november kan du desuden kontakte Teamleder Katharina Nyborg på tlf. 41701353.

Send os din ansøgning, CV og eksamenspapirer senest den 26. november 2021. Du søger stillingen ved at gå ind på www.bygst.dk/job/. Vi forventer at afholde første runde samtaler den 1.-3. december og 2. samtaler 7.-8. december 2021 med tiltrædelse d. 1. februar 2022.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Søndag den 26. december 2021

Lignende jobs

  • Project Officer

    Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Senior Project Manager - Energy from Waste and Car...

    <p>Do you want to be at the heart of the clean and sustainable energy industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and n..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Customer Service Project Manager

    Are you passionate about delivering exceptional customer experiences? Do you thrive in a fast-paced and collaborative environment? We are looking for a Customer Service Project Manager to join our .
    • Projektleder
    • Ørestad
    Få mere info
  • Projektleder til ambitiøse og komplekse projekter

    Er du en dygtig projektleder med erfaring inden for større projekter? Brænder du for at tage ansvar og lede komplekse projekter fra start til slut? Så har [xxxxx]s bygherreorganisation .
    • Projektleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
12. september 2024 1
11. september 2024 1
10. september 2024 1
9. september 2024 1
8. september 2024 1
7. september 2024 1
6. september 2024 1
5. september 2024 1
4. september 2024 1
3. september 2024 1
2. september 2024 1
1. september 2024 1
31. august 2024 1
30. august 2024 1
29. august 2024 1