Projektleder til Kontor for IT og Data i Fiskeristyrelsen - Genopslag

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du solid erfaring med at lede komplekse projekter, hvor resultaterne gør en stor forskel for brugerne? Brænder du for at udvikle enkle og effektive løsninger, hvor teknik, administrative sagsgange og brugervenlighed skal spille sammen i en højere enhed? Så har du lige nu mulighed for at være med i Fiskeristyrelsens digitale omstillingsproces som projektleder i IT- og Datakontoret.

Digitalisering er i centrum

Fiskeriområdets regulering, regel- og lovhåndhævelse og administration er baseret på indsamling, håndtering og anvendelse af data, fra lyst- eller erhvervsfisker erhverver sig et fartøj og tilladelse til at fiske, til administration af kvoter, opsamling af data fra fiskere under fangstrejser og ved opkøb og transport.

Data fra fiskernes fangstaktiviteter, fartøjer og redskaber er fundamentet for, at der kan udstedes tilladelser til at fiske og føres tilsyn og kontrol med fiskeriet på et konkret grundlag. Fiskerimyndighederne bruger endvidere disse data til at udvikle en bæredygtig politik, regler og administration, samt statistik på fiskeriaktivitet i danske farvande.

IT og Datakontoret er ansvarlig for drift og udvikling af en række forskellige systemer og værktøjer til denne indsamling af data. Systemerne anvendes af erhvervet og af Fiskeristyrelsen, og data udvikles med en række aktører, heriblandt EU og lande uden for EU.

Fiskeristyrelsen er i gang med at implementere nye it-behov og løsninger, som er nødvendige som følge af UK’s udtræden af EU. Det indebærer blandt andet nye brugervenlige og effektive it-løsninger til fiskerne, nye it-løsninger til at understøtte effektive arbejdsgange i styrelsen og understøttelse med en moderne arkitektur.

Velkommen til IT- og Datakontoret

Som projektleder for IT og digitaliseringsprojekter vil du være med til at føre styrelsens digitale ambitioner ud i livet. Du skal som projektleder selvstændigt drive projekter fra de indledende stadier med forretningsanalyser og kravspecifikationer frem til implementering og ibrugtagning. Du vil i det daglige arbejde tæt sammen med forretningseksperter, it-arkitekter og leverandører.

Det er afgørende, at du:

  • Har en relevant videregående uddannelse f.eks. inden for IT og et par års projektledererfaring inden for IT- og digitaliseringsområdet.
  • Er analytisk skarp ift. at afdække såvel tekniske som forretningsmæssige problemstillinger og kan navigere i et komplekst felt mellem teknik, administration og organisatoriske processer.
  • Kan tilrettelægge og facilitere effektive processer og sikre fremdrift på løsningsorienteret vis og med øje for forandringsprocesser.
  • Er resultatorienteret og arbejder selvstændigt, struktureret og sikrer fremdrift i opgaverne.
  • Er erfaren i projektmetoder, og kan lave realistiske projektplaner, businesscases, risikoanalyser og betjene styregrupper.
  • Er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt.
  • Har kendskab til statslig administration og arbejdsgange, heri erfaring med Statens IT-projektmodel og udbudsregler.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen, der er en fuldtidsstilling, er ledig til besættelse fra 1. februar 2022 eller hurtigst muligt, og er tidsbegrænset til udgangen af 2023, med mulighed for forlængelse.

Ansættelsen sker efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner, og tjenestested er Fiskeristyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Ansøgning

Søg jobbet online ved at trykke på ”søg stillingen” nederst i jobopslaget. Din ansøgning med CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse skal være modtaget den 10. januar 2022.

Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter med henblik på ansættelse hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte:

It-kontorchef Lise Frandsen på tlf. 72 18 57 82 eller pr. mail [email protected]

Fiskeristyrelsen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Fiskeristyrelsen er en styrelse under Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri. Styrelsen beskæftiger ca. 250 medarbejdere og omfatter en central del, der består af en afdeling i København og en afdeling i Augustenborg, samt den regionale fiskerikontrol. Stillingen ligger i afdelingen i København.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Mandag den 10. januar 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Projektchef/Lokationsgruppemedlem til byggeopgaver for Region HovedstadenMotiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring fra byggebran..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    3F Transport søger to projektkonsulenter, som skal være tovholdere på et overenskomstdækningsprojekt på transportområdet. Projektet blev igangsat i august 2016 og har været en kæmpe succes. Næsten .
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Vil du være med til at sikre vores infrastruktur for fremtiden til glæde for kunder, samfundet og klima? Ønsker du et job blandt mange gode kollegaer, hvor der altid er nogen at sparre med..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0