Projektledere til IT & Datakontoret i Fiskeristyrelsen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Vil du være en drivende kraft i gennemførslen af Fiskeristyrelsens nye digitaliseringsstrategi? Har du solid erfaring med at lede komplekse projekter? Har du pionerånd og brænder du for at udvikle enkle og effektive løsninger, hvor teknik, administrative sagsgange og brugervenlighed skal spille sammen i en højere enhed? Så har du lige nu mulighed for at være med i Fiskeristyrelsens digitale omstillingsproces som projektleder(ere) i IT & Datakontoret.

Digitalisering er i centrum

Som projektleder for IT og Digitaliseringsprojekter skal du selvstændigt drive projekter fra de indledende stadier med forretningsanalyser og kravspecifikationer frem til implementering og ibrugtagning. Du vil i det daglige arbejde tæt sammen med forretningseksperter, it-arkitekter og leverandører.

Det er afgørende, at du er er analytisk skarp ift. at afdække såvel tekniske som forretningsmæssige problemstillinger, og at du kan navigere i et komplekst felt mellem teknik, administration og organisatoriske processer og arbejdsgange. Du skal kunne tilrettelægge og facilitere effektive processer og sikre fremdrift på løsningsorienteret vis og med øje for de forandringsprocesser, som følger med implementering af nye digitale løsninger.

Som projektleder for IT og digitaliseringsprojekter vil du være med til at føre styrelsens digitale omstillingsproces ud i livet. Størrelsen på projekterne varierer fra mindre digitaliseringsprojekter til større projekter med mange interessenter og stor bevågenhed. Du vil endvidere skulle indgå i arbejdet med implementering af styrelsens nye digitaliseringsstrategi med implementere projekter som indgår i et større program.

Velkommen til IT & Datakontoret

IT & Datakontoret er delt op i en række mindre teams, som varetager drift og udvikling af fagsystemer, kontrakt- og leverandørstyring på IT- kontrakter, drift og udvikling af datavarehus og BI løsninger, samt udvikling af nye IT- og digitaliseringstiltag.

IT & Datakontoret er ansvarlig for en række forskellige systemer og værktøjer til indsamling af data fra fiskerierhvervet om blandt andet sejlads, fangstområder, fangst og mængder af fiskearter, fangstmetoder, salg og afregning. Disse data anvendes i fiskerikontrollen til administrativ og fysisk kontrol af erhvervet og i administration af licenser, tilladelser og tilskud til fiskerierhvervet. Som ansat i IT & Datakontoret er du således med til at sikre grundlaget for Danmarks fiskebestande og opretholdelsen af et bæredygtigt fiskerierhverv.

IT & Datakontoret er i gang med at implementere en ny digitaliseringsstrategi med henblik på at etablere en ny it-platform og få digitaliseret en lang række arbejdsprocesser. En del af IT-platformen er udvikling af nye webportaler for fiskerierhvervet og for fiskerikontrollen, samt udvikling af ny elektronisk logbog til fiskerne. Derudover er der en række større IT-projekter omkring udveksling af data mellem EU Kommissionen, medlemslandene og tredjelande, som skal gennemføres i 2022 og 2023.

Helt aktuelt er vi i gang med tilretninger og udvikling af nye IT-systemer, som er blevet nødvendige i kølvandet af BREXIT, hvor fiskere og farvande i Storbritannien ikke længere er en del af EU, men skal håndteres selvstændigt med særlige krav til dataregistrering.

Fagligt stærk projektleder, der sikrer fremdrift

Vi ønsker, at du:

  • Har en relevant videregående uddannelse f.eks. inden for IT.
  • Har et par års projektledererfaring inden for IT- og digitaliseringsområdet, herunder erfaring med økonomistyring af projekter, forandringsledelse og leverandørstyring.
  • Er resultatorienteret og arbejder selvstændigt, struktureret og sikrer fremdrift i opgaverne.
  • Kan lave projektplaner, businesscases, risikoanalyser og projektopfølgning. Erfaring med Statens IT-projektmodel eller Prince2, og kendskab til udbudsreglerne er endvidere en fordel.
  • Er god til at formulere dig mundtligt og skriftligt.
  • Er en åben og imødekommende person, der kan samarbejde med mange forskellige faggrupper, og formår at arbejde på flere opgaver og projekter samtidigt.

Derfor skal du søge jobbet:

  • Fiskeristyrelsen er en lille styrelse, hvor der er kort vej fra idé til handling og tæt samarbejde mellem IT og forvaltning.
  • Styrelsen står foran en række spændende digitaliseringsprojekter, hvor du vil være med til at forme projekterne.
  • Du vil indgå i et velfungerende projektlederteam med dygtige og samarbejdsorienterede kollegaer.
  • Fiskeristyrelsen er på en rejse mod implementering af en ny IT platform med Cloudarkitektur, Kubernetes, microservices og DevOps
  • Du vil være med til at gøre en forskel for forvaltningen af fiskeriet i Danmark.

Løn- og ansættelsesvilkår

Stillingen/(erne), der er fuldtidsstilling, er ledig til besættelse 1. januar 2023 eller hurtigst muligt.

Ansættelse vil ske efter gældende overenskomst. Hvis du er omfattet af gældende overenskomst mellem Akademikernes Centralorganisation og Finansministeriet, vil ansættelsen, afhængig af kvalifikationer, enten ske som fuldmægtig eller specialkonsulent.

Ansættelsesområdet er Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri med tilhørende institutioner, og tjenestested er Fiskeristyrelsen, Nyropsgade 30, 1780 København V.

Ansøgning

Søg jobbet online ved at trykke på ”søg stillingen” nederst i jobopslaget. Din ansøgning med CV og eksamensbevis for både bachelor- og kandidatuddannelse skal være modtaget den 23. oktober 2022.

Samtaler forventes afholdt uge 43.

Yderligere oplysninger

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte It-kontorchef Lise Frandsen på tlf. 72 18 57 82 eller [email protected]

Fiskeristyrelsen ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • København V
  • Søndag den 23. oktober 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i København

    Projektchef/Lokationsgruppemedlem til byggeopgaver for Region HovedstadenMotiveres du af tværfagligt samarbejde? Kan du lide at møde udfordringerne i øjenhøjde, og har du erfaring fra byggebran..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    Trives du med at arbejde systematisk og stramt tilrettelagt? Kan du tænke strategisk og spille positivt ind i en ofte travl hverdag? Så er du måske vores nye kollega i 3F Privat Service, Hotel og R..
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København

    3F Transport søger to projektkonsulenter, som skal være tovholdere på et overenskomstdækningsprojekt på transportområdet. Projektet blev igangsat i august 2016 og har været en kæmpe succes. Næsten .
    • Projektleder
    • København
    Få mere info
  • Projektleder i København S

    <p>Vil du være med til at sikre vores infrastruktur for fremtiden til glæde for kunder, samfundet og klima? Ønsker du et job blandt mange gode kollegaer, hvor der altid er nogen at sparre med..
    • Projektleder
    • København S
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i København V over tid

Dato Alle jobs som projektledere
5. juli 2024 0
4. juli 2024 0
3. juli 2024 0
2. juli 2024 0
1. juli 2024 0
30. juni 2024 0
29. juni 2024 0
28. juni 2024 0
27. juni 2024 0
26. juni 2024 0
25. juni 2024 0
24. juni 2024 0
23. juni 2024 0
22. juni 2024 0
21. juni 2024 0
20. juni 2024 0
19. juni 2024 0
18. juni 2024 0
17. juni 2024 0
16. juni 2024 0
15. juni 2024 0
14. juni 2024 0
13. juni 2024 0
12. juni 2024 0
11. juni 2024 0
10. juni 2024 0
9. juni 2024 0
8. juni 2024 0
7. juni 2024 0
6. juni 2024 0
5. juni 2024 0