Projektleder til spændende ventilationsprojekter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København

Brug din solide erfaring på store og komplekse projekter

Det går godt i Bravida og vi har skruet endnu mere op for ambitionerne. Da vi har flere store spændende projekter i ordrebogen, har vi brug for dig og din erfaring med at styre større komplekse projektforløb inden for ventilation i mål.

Vi giver bygninger liv!

Vi søger en ventilationsprojektleder

Med reference til afdelingschefen for ventilation, anlæg i Brøndby vil du indgå i vores teams af projektledere for både ventilation og alle øvrige tekniske fag. I afdelingen består teamet endvidere af tegnere og beregnere. Fra kontoret i Brøndby opererer vi i København og på Sjælland. Vi arbejder for både offentlige og private bygherrer, og i et stort omfang sammen med hovedentreprenørerne. Opgaverne spænder over hele spektret, fra opgaver hvor vi selv projekterer og dimensionerer til projekter baseret på færdige oplæg fra rådgivere. Vi udfører fagentrepriser og i stort omfang teknikentrepriser.

Har du den erfaringsplatform, vi leder efter, ved du præcis, hvad der ligger i jobbet. Dine primære opgaver bliver:

  • Daglig ledelse og faglig sparring med medarbejdere
  • Projektstyring og økonomistyring
  • Disponere, indkøbe og styre udførelsen helt frem til aflevering
  • Skabe et godt og tæt samarbejde i teamet og med bygherrer og rådgivere
  • Udvikle løsninger i tæt samarbejde med særligt de tekniske tegnere i teamet


  • Din profil

    Du er uddannet ingeniør, maskinmester eller lignende, og du har nogle års erfaring med ledelse og ventilation. Du ved derfor, at det kræver solidt overblik og planlægningsevner helt i top, for at lykkes og blive en succes. Samtidig har du den nødvendige fleksibilitet, energi og vedholdenhed, der kræves for at arbejde i en projektafdeling, hvor deadlines og uforudsete begivenheder gør, at der indimellem skal leveres en ekstra indsats for at komme i mål.

    Du er kendt for din evne til at samarbejde med andre, og med din pragmatiske indstilling kan du finde den svære balance mellem at stå fast, når det er nødvendigt og bøje af, når det er hensigtsmæssigt i den givne situation. Det kan du også, fordi du er god til at formulere dig klart, så alle ved, hvad du mener.

    Vi tilbyder
    Et alsidigt og udfordrende job hos Nordens førende leverandør af tekniske installations- og serviceydelser. Der er gode udviklingsmuligheder i jobbet og du vil løbende få opdateret din tekniske viden inden for ventilations- og projektledelsesområdet. Du får frihed under ansvar samt en bred kontaktflade med dygtige kolleger og kunder. Vi har naturligvis gode og stabile arbejds- og ansættelsesforhold, herunder pensions- og sundhedsordning.

    Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Karin Schack Nielsen på telefon 2525 1118 eller på mail [email protected]


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i København

    Jobbet er oprettet på vores service den 17.5.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Projektleder
    • København
    • Onsdag den 16. juni 2021

    Lignende jobs

    • Project Coordinator - Afghan Diaspora Engagement

      Are you motivated to work in one of the largest humanitarian organisations worldwide and become part of a global organisation with a strong drive for assisting and protecting displaced people and e..
      • Projektleder
      • København
      Få mere info
    • Projektleder

      Brænder du for at skabe projekter og daglig drift, der giver energieffektive bygninger med et godt indeklima? [xxxxx] søger en projektleder, der bidrager til at skabe de bedste rammer for .
      • Projektleder
      • Dragør
      Få mere info
    • Projektleder - Maskiner - Life Science - København

      Har du ambitionerne og potentialet til at blive projektleder hos SCANBUR A/S i Karlslunde, så har du nu chancen for at komme med på rejsen.SCANBUR er en international familieejet virksomhed m..
      • Projektleder
      • København
      Få mere info
    • Project Officer

      Gender Based Violence (GBV) Innovation project: Advancing Economic Empowerment of GBV Survivors in Humanitarian Settings through Evidence and Localized Action for Gender Transformative Change W..
      • Projektleder
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som projektledere i København

    Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i København over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere i København.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte projektledere i København over tid

    Dato Alle jobs som projektledere
    7. september 2024 79
    6. september 2024 84
    5. september 2024 82
    4. september 2024 81
    3. september 2024 83
    2. september 2024 78
    1. september 2024 79
    31. august 2024 83
    30. august 2024 86
    29. august 2024 82
    28. august 2024 78
    27. august 2024 80
    26. august 2024 85
    25. august 2024 81
    24. august 2024 84
    23. august 2024 87
    22. august 2024 90
    21. august 2024 87
    20. august 2024 83
    19. august 2024 88
    18. august 2024 91
    17. august 2024 92
    16. august 2024 90
    15. august 2024 92
    14. august 2024 93
    13. august 2024 97
    12. august 2024 94
    11. august 2024 105
    10. august 2024 103
    9. august 2024 104
    8. august 2024 105

    Værd at vide når du søger job som projektleder i København

    Har du også drømt om at bo og arbejde i de charmerende gader i København? Så er du ikke alene! Men drømmene bliver sjældent til virkelighed uden lidt hårdt arbejde.

    Mens København måske for nogle først og fremmest vækker billeder af hyggelige cafeer og historiske bygninger, banker et travlt erhvervsliv i hjertet af København. Hovedstaden huser et væld af brancher, men nogle skiller sig ud med et særligt højt antal ansatte.

    Bydele i København

    København byder på mere end smukke gader og hyggelige cafeer. De forskellige kvarterer har hver deres unikke atmosfære og erhvervsliv, hvilket kan påvirke din jobsøgning. Lad os dykke ned i nogle populære områder:

    Indre By: Pulsens centrum med internationale virksomheder, finansverden og detailhandel. Perfekt for jobsøgende inden for finans, jura, medier og marketing. Tempoet er højt, og konkurrencen kan være hård.

    Find ledige jobs i Indre By

    Østerbro: En blanding af moderne boliger, historiske bygninger og innovative virksomheder. Hjem til Novo Nordisk og Vestas Wind Systems. Gode muligheder inden for life science, teknologi og bæredygtige løsninger.

    Find ledige jobs i Østerbro

    Nørrebro: Multikulturelt og kreativt med studerende, kunstnere og små startups. Populært blandt unge fagfolk og jobsøgende inden for den kreative sektor og servicebranchen.

    Find ledige jobs i Nørrebro

    Vesterbro: Tidligere industriområde forvandlet til et trendy sted med restauranter, barer og designvirksomheder. Tiltrækker kreative sjæle og jobsøgende inden for mode, design og underholdning.

    Find ledige jobs i Vesterbro

    Valby: Familievenligt og roligt med gode skoler og grønne områder. Mange offentlige institutioner og virksomheder inden for service og administration. Attraktivt for børnefamilier og jobsøgende i den offentlige sektor.

    Find ledige jobs i Valby

    Amager: Et område i rivende udvikling med fokus på moderne arkitektur og bæredygtighed. Hjem til Ørestad og store virksomheder som DSV og Ørsted. Gode muligheder inden for logistik, energi og transport.

    Find ledige jobs på Amager

    Mere information om København

    Hvis du er på udkig efter et job i København, er det vigtigt, at du sætter dig grundigt ind i, hvordan jobmarkedet fungerer, og hvor i byen du vil arbejde og bo. Vi har samlet en guide med alle relevante oplysninger om København, så du kan få et samlet overblik. Læs mere om København i denne guide: København: Byen der byder på både drømmejob og spændende udfordringer