Projektleder for personlig medicin i Region Hovedstaden og [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Brænder du for personlig medicin og bedre udnyttelse af sundhedsdata?

  • Bliv en del af Region Hovedstadens og Region Sjællands indsats for implementering af datadrevne personlig medicin løsninger.
  • Vær med til at udvikle det operationelle roadmap for, hvordan datadrevne personlig medicin løsninger når fra forsknings- og innovationsprojekter til idriftsatte og alment anvendte løsninger, der indgår i klinikernes daglige arbejde på linje med andre værktøjer
  • Samarbejd med de førende Østdanske forskningsgrupper inden for Personlig Medicin, nogle af de førende klinikere i de to regioner, og med de to regioners fælles Sundhedsplatformen-organisation og sundhedsjurister.

Region Hovedstaden og Region Sjælland har sammen igangsat initiativet Personlig Medicin i Østdanmark. Initiativet skal sikre udvikling og implementering af personlig medicin på hospitalerne i de to regioner.

Et af de centrale fokusområder er i den forbindelse at sikre, at de løsninger der udvikles i forsknings-, kvalitetsudviklings- og innovationsprojekter hurtigt og effektivt implementeres og udbredes, så de rent faktisk er med til at styrke og forbedre patientbehandlingen.

Om jobbet

Roadmap-projektet, du vil blive ansvarlig for at gennemføre, skal levere en transparent, operationel og implementerbar model for og vejledning til, hvordan datadrevne PM løsninger hurtigt og effektivt kan modnes, testes og implementeres i klinik og kliniske systemer og kobles til relevante datainfrastrukturer (bredt dataperspektiv, inkl. biologisk materiale, billedmateriale og ”real world data”)

Afsættet vil være en række personlig medicin use-cases fra de to regioner (og fra eksisterende analyser af barrierer for implementering af personlig medicin løsninger), hvor der enten allerede er demonstreret en succesfuld implementering af personlig medicin i daglig klinisk praksis, eller hvor udviklingen af løsningerne er så langt, at man i forsknings- eller udviklingsprojektet er i gang med at afsøge, hvordan disse kan implementeres og dermed har erfaringer med de tidlige faser af organisatorisk og/eller teknisk implementering (omfattende såvel dataadgang som system-implementering, fx i Sundhedsplatformen). Dine opgaver vil derfor også omfatte dialog med de forskellige use case ”ejere” som input til udarbejdelse af roadmap og vejledning.

Parallelt med dette skal der udarbejdes en kortlægning og gruppering af eksisterende datakilder og deres muligheder for anvendelse fremadrettet.

Resultater og erfaringer skal herefter samles i et roadmap der udstiller ”red flags” og individuelle faser, som er kendetegnet for de enkelte typer af applikationer; herunder dataadgang og dataprocessering, samt dokumentation og certificering. Roadmappet vil udgøre et baggrundskatalog for igangsættelse af nye udviklingsprojekter samt som datagrundlag for etablering af interne processer der skal sikre agile arbejdsgange.

Du kommer til at samarbejde med forskningsmiljøer i begge regioner samt med forskningsgrupper på hhv. Københavns Universitet og Danmarks Tekniske Universitet. Desuden bliver du bindeled mellem de datadrevne løsninger for personlig medicin samt den øvrige del af organisationen i Personlig Medicin i Østdanmark.

Samtidig vil du løbende være i dialog med styregruppen der sætter rammerne for roadmap-projektet, og som vil være den centrale modtager af projektets slut-leverancer. Det er forventet at stillingen vil fortsætte i en projektbaseret ramme indenfor det samme emne område hvorfor der er mulighed for fastansættelse.

Forventede slut-leverancer

  • Et ”roadmap”, dvs. en transparent, operationel og implementerbar model for og vejledning til, hvordan datadrevne PM løsninger hurtigt og effektivt kan modnes, testes og implementeres i klinik og kliniske systemer og kobles til relevante datainfrastrukturer (bredt dataperspektiv, inkl. journaldata (egne og eksterne parter), registerdata, biologisk materiale, billedmateriale og ”real world data”).

  • En oversigt over og beskrivelse af identificerede juridiske barrierer og/eller manglende data- og infrastruktur-komponenter, der udgør ”huller” i det samlede roadmap for, hvordan PM løsninger kan modnes, testes og implementeres, inklusive løsningsforslag til hvordan de kan håndteres.

Om dig

Til at realisere roadmap-projektets ambitioner drømmer vi om at finde en person der både har erfaring indenfor anvendelse af data til udvikling af personlig medicin løsninger og indsigt i/erfaring med hvordan regioner organiserer sig og fungerer, såvel klinisk-fagligt som it- og datamæssigt. Erfaringen må samtidig meget gerne være kombineret med erfaring med udvikling af løsningsmodeller, raodmaps og/eller vejledninger som de her efterspurgte.

Uddannelsesmæssigt kunne din baggrund være læge, sundhedsinformatik, folkesundhedsvidenskab eller datascience?

Succesen er – som beskrevet ovenfor - betinget af, at du kan kombinere en forståelse for ”maskineriet” og processerne i store og komplekse offentlige organisationer med en faglig indsigt i sundhedssektoren og det at arbejde med datadrevne løsninger og mange datakilder.

Ansættelsessted

Stillingen er en fuldtidsstilling med sekretariatsbistand. Dit ansættelsessted bliver Center for Surgical Science (CSS) i Region Sjælland. CSS Center for Surgical Science repræsenter et forskningsmiljø tilknyttet Sjællands Universitetshospital med hovedfokus på personlig medicin indenfor kirurgien. Her vil du indgå i et stærkt fagligt miljø og det vil med udgangspunkt være herfra at dit samarbejde med de øvrige forsknings- og administrative miljøer vil tage udgangspunkt.

I styregruppen for projektsporet sidder:
Professor Jannick Brennum (Rigshospitalet)
Professor Henning Bundgaard (Rigshospitalet)
Sektionschef Søren Zachariassen (CIMT)
Professor Ismail Gögenur (Sjællands Universitetshospital)

Ansøgningsfrist er 15. september med ansættelsessamtaler i uge 38. Start af ansættelse snarest mulig herefter.

For yderligere spørgsmål kontakt venligst professor Ismail Gögenur.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.7.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Køge
  • Torsdag den 15. september 2022

Lignende jobs

  • Projektleder i Kalundborg

    ER DU AVOS' NYE PROJEKTLEDER? AVOS har travlt og søger derfor en dygtig projektleder til at drive en portefølje at kundespecifikke projekter indenfor produktion af mekaniske løsninger til en bre..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bjæverskov

    Bliv en del af teamet hos markedsledende dansk virksomhed indenfor støjreducerende løsninger Til DAV Nordics afdeling i Bjæverskov, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektle..
    • Projektleder
    • Bjæverskov
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Vil du være med til at gøre noget godt for klimaet gennem energioptimering? Vi leder efter en dygtig projektleder, gerne med erfaring inden for teknisk isolering, der motiveres af selvstændige .
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Are you motivated to work with exciting tasks, as well as supporting the setup of innovative systems and processes involved in purification of Active Pharmaceutical Ingredients (APIs)? If yes, we a..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Køge over tid

Dato Alle jobs som projektledere
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1