Projektledere med erfaring indenfor udstyrsplanlægning til byggerier ved Projekt Universitetshospital Køge

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Køge

Har du lyst til at planlægge og eksekvere anskaffelse af teknisk og medicoteknisk udstyr og inventar til det nye Sjællands Universitetshospital, som er ved at blive bygget i Køge.

Vi søger erfarne udstyrsprojektledere, så du skal have erfaring med aspekter i planlægning, indkøb og installation inden for medicoteknisk udstyr, teknisk udstyr og/eller inventar, herunder dialog med brugere, samspil mellem teknologi og klinisk behandling, anskaffelser, indkøb samt teknisk implementering, overgang til daglig drift og vedligehold.

Du har ansvaret for flere projekter
Som projektleder er det din opgave at sikre fremdriften på flere nøgleprojekter både totalentreprenørernes og egne leverancer af teknisk udstyr og inventar samt medicoteknisk udstyr, og du skal plan­læg­ge og gennemføre projekterne. Meget af arbejdet vil ske i samarbejde med kollegaer og samarbejdspartnere fra andre enheder i Region Sjælland, hvor du skal sætte din faglighed i spil for at få alle løsninger på plads, så vi kan aflevere hospitalsbygningerne til Sjællands Universitetshospital til tiden.

Den første sengebygning tages i brug marts 2023. Vi er langt med planlægningen, men vi har brug for din hjælp til at komme helt i mål.

Som projektleder skal du planlægge implementeringen og rådgive om indkøb, installation og specielle forhold for både teknisk udstyr, inventar og medicoteknisk udstyr, herunder:

  • Koordinere og planlægge projekterne med andre projektledere, projektchefen for udstyr, hospitalets implementerings­enhed - FSUH, Koncern IT, hospitalets driftsafdeling og regionens medicotekniske afdeling
  • Udarbejde delprojektplaner, rapportere og sikre, at leverancerne møder de stillede krav til pris, tid og kvalitet
  • Udføre tilsyn i bygninger for at sikre, at rette installationsforhold er tilstede.
  • Møde kollegaer og samarbejdspartnere i øjenhøjde og have en god forståelse og relation til de kliniske brugere.

Den du er…
Du er målorienteret, kan arbejde selvstændigt - og i teams. Som person er du udadvendt, god til at skabe relationer og formår at skabe resultater gennem samarbejde. Du ser samarbejde med mange interessenter som en styrke for projektet, og du formår at lytte og fastholde de overordnede linjer for projektet, så de fastlagte leverancer kommer i mål.

Som person er du åben, troværdig og stærk i din kommunikation. Engagement, handlekraft og kreativitet er nogle af dine styrker, og du har et godt humør. Du trives i et dynamisk og komplekst miljø, hvor du evner at være løsningsorienteret samtidig med, at du fastholder projektets fokus.

Det vil være en afgørende fordel, hvis du har kendskab til sygehusvæsenet og viden om byggeprojekter samt forståelse for deres faser.

Din faglighed
Vi forestiller os, at du har en medicoteknisk uddannelse og/eller anden uddannelse med solid erfaring med hospitalsudstyr og kender til samarbejde med forskellige leverandører. Du har måske arbejdet nogle år med projektledelse både i teori og praksis med en baggrund fra lignende byggeprojekter.

Måske har du arbejdet med medicoteknik, hvor du har været beskæftiget med implementering, installation og idriftsættelse af udstyr i nogle år, som gør, at du kan bidrage med viden til samarbejdet i projektet. Det vil blive vurderet positivt, hvis du har erfaringer fra udstyrsplanlægning fra lignende projekter.

Projektstyringen tager ud­gangs­punkt i klassiske værktøjer som kommunikation, planlægning, rap­por­tering, tids- og økonomistyring, risikohåndtering, kvalitetsstyring og håndtering af interessenter - værktøjer vi forventer du har erfaring med. Et stort engagement med gode analytiske evner er nogle af dine kendetegn.

Desuden lægger vi vægt på, at du

  • kommer med praktisk projekterfaring og kender sammenhængen mellem medicotekniske installationer og klinik, implementering udstyr og snitflader til it.
  • er procesorienteret og har indgående kendskab til, hvordan processer i medicotekniske forløb håndteres, herunder kravspecificering, indkøb, klargøring, implementering og idriftsættelse
  • kan arbejde selvstændigt og samarbejde med kollegaer på tværs af organisationen, og at du har en pragmatisk og struktureret tilgang til arbejdet
  • erfaring med Microsoft Office på bruger niveau samt kendskab til Byggeweb, Dalux og dRofus
  • taler og skriver dansk og engelsk.

Vi tilbyder
Mulighed for et særdeles spændende og udviklende job. Du får selvstændigt ansvar, faglige udfordringer og engagerede kolleger i et ambitiøst, tværfagligt team. Det primære arbejdssted er det fælles projektkontor i Køge.

Løn og ansættelsesvilkår efter aftale og gældende overenskomst.

Er det noget for dig, så skriv en begrundet ansøgning inkluderet CV og referencer og send den til os.

Kontakt os gerne, hvis du har spørgsmål. Vi inviterer gerne på en kop kaffe i vores projektkontor.

Om projektet
Det eksisterende hospital udbygges til fremtidens store universitetshospital i Region Sjælland med ca. 800 senge. Hospitalet får ansvar for al regional specialiseret behandling i Region Sjælland og bliver hjemsted for en omfattende forsknings- og uddannelsesaktivitet. Det fremtidige hospital bliver ca. tre gange så stort som det eksisterende hospital i Køge, men samler funktioner fra eksisterende Sjællands Universitetshospitals, som i dag er placeret på mange forskellige matrikler.

Projektet ledes af projektdirektøren og er delt i to hovedspor med en ansvarlig projektchef for henholdsvis udstyr, som du vil få faglig reference til, og én for byggeri og anlæg. Derudover er der en projektchef for Økonomi, Risikostyring og Contract Management. Udstyrssporet står for planlægning af medicoteknisk udstyr, it (hardware og enkelte nye softwaresystemer), teknisk og løst inventar. Herudover indgår der i projektteamet tværgående områder, der varetager ansvar for henholdsvis brugerprocesser, logistik og kommunikation.

universitetshospitalet forventes at stå færdigt med udgangen af 2025, men færdiggørelse og aflevering af bygningerne vil ske løbende. Forud er sket en omfattende tilrettelæggelses- og planlægningsopgave og efterfølgende bygge- og implementeringsperiode.

Flere oplysninger om stillingen kan fås hos projektchef Frank Helmo, tlf. 23 48 56 51 eller projektdirektør Helle Gaub, tlf. 24 96 97 34. Læs mere om projektet på https://www.regionsjaelland.dk/kampagner/usk/naboinformation/Sider/default.aspx

Tiltrædelse snarest muligt.

Ansættelsessamtaler holdes den 18. januar og 7. februar 2023.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Projektleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Køge.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Projektleder
  • Køge
  • Torsdag den 12. januar 2023

Lignende jobs

  • Projektleder i Kalundborg

    ER DU AVOS' NYE PROJEKTLEDER? AVOS har travlt og søger derfor en dygtig projektleder til at drive en portefølje at kundespecifikke projekter indenfor produktion af mekaniske løsninger til en bre..
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Bjæverskov

    Bliv en del af teamet hos markedsledende dansk virksomhed indenfor støjreducerende løsninger Til DAV Nordics afdeling i Bjæverskov, søger vi en selvkørende, handlekraftig og vedholdende projektle..
    • Projektleder
    • Bjæverskov
    Få mere info
  • Projektleder i Kalundborg

    Vil du være med til at gøre noget godt for klimaet gennem energioptimering? Vi leder efter en dygtig projektleder, gerne med erfaring inden for teknisk isolering, der motiveres af selvstændige .
    • Projektleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Projektleder i Ringsted

    Vi ved ikke præcis, hvor du er i dag, men vi forestiller os, at du har god erfaring som projektleder i agile projekter, og at du nu har lyst til en karrierestilling med indflydelse på store og små .
    • Projektleder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som projektledere i Køge

Herunder ser du udviklingen i udbudte projektleder i Køge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal projektledere.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte projektledere i Køge over tid

Dato Alle jobs som projektledere
7. juli 2024 1
6. juli 2024 1
5. juli 2024 1
4. juli 2024 1
3. juli 2024 1
2. juli 2024 1
1. juli 2024 1
30. juni 2024 1
29. juni 2024 1
28. juni 2024 1
27. juni 2024 1
26. juni 2024 1
25. juni 2024 1
24. juni 2024 1
23. juni 2024 1
22. juni 2024 1
21. juni 2024 2
20. juni 2024 2
19. juni 2024 1
18. juni 2024 1
17. juni 2024 1
16. juni 2024 1
15. juni 2024 1
14. juni 2024 1
13. juni 2024 1
12. juni 2024 1
11. juni 2024 1
10. juni 2024 1
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1